- Poruka
- 172.275
Pitanje je jasno molim glasajte.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tadić da da ostavku zbog eksplozije u fabrici......???? Tihi, 'ajde broj do 100 pa ispočetka....
Ja se izvinjavam, ali Prvi Partizan nije u nadleznosti vojske, vec je to samostalna fabrika, u kojoj tadic ima ingerencije kao ti u beloj kuci...Tadic treba da podnese ostavku jer je ovo krivica i njegova kao vrhovnog komadanta vojske a i bivseg ministra odbrane.
Tadic treba da podnese ostavku jer je ovo krivica i njegova kao vrhovnog komadanta vojske a i bivseg ministra odbrane.
Za javasluk je kriv on kao bivsi ministar i vrhovni komadant i sutanovac kao sadasnji ministar odbrane po mom rezonu.
Ja se izvinjavam, ali Prvi Partizan nije u nadleznosti vojske, vec je to samostalna fabrika, u kojoj tadic ima ingerencije kao ti u beloj kuci...
Ja se izvinjavam, ali Prvi Partizan nije u nadleznosti vojske, vec je to samostalna fabrika, u kojoj tadic ima ingerencije kao ti u beloj kuci...
manastir Hilandar je izgoreo
Kakav javasluk?
O cemu ti pricas?
Ajde cuti.
Fabrika je obnovljen pre sedam dana.
Izvini, ali i manastir Hilandar je izgoreo par dana posle obnove, jesi li tad trazio da vlas podnese ostavku?
Tadic treba da podnese ostavku jer je ovo krivica i njegova kao vrhovnog komadanta vojske a i bivseg ministra odbrane.
Za javasluk je kriv on kao bivsi ministar i vrhovni komadant i sutanovac kao sadasnji ministar odbrane po mom rezonu.
Kako to da se ovakve stvari nisu desavale za vreme Milosevica a danas su skoro svakodnevne?
Jasno kriva je vlast konkretno predsednik i njegov ministar odbrane. Nisam ja birao Sutanovca za ministra odbrane vec Tadic sto znaci da je to njegova krivica i odgovornost.
a ne, hilandar su zapalili siptarske horde zla, koje milijardu godina atakuju na srpski narod.
vidim kako je obnovljena 7 ljudi je nastrealo.
Gospode Boze, nesrece se desavaju, pa mogli se da poginu u autobusu na putu do posla.
ta fabrika jeste u drzavnom vlasnistvu i kao takva je samostalna od predsednika srbije, i nije pod ingerencijama ministarstva odbrane.netacno. prvi partizan je fabrika u drzavnom vlasnistvu, deo tzv namenske proizvodnje i pod direktnom ingerencijom ministarstva odbrane.
S'a se lozish keve ti? Koja si curka....
mogao je da im padne i meteor na glavu ali nije. nastradali su na svom radnom mestu zbog javasluka u fabrici. za to snose odgovornost koji njome upravljaju a svi znamo ko je to.
ajde da je ovo prvi slucaj pa da mu oprostis
al ovo je ko zna koji slucaj javasluka
jel se secas onih skladista sto su eksplodirala ? pukom srecom niko nije tada nastradao?
pa jel se secas aviona koji su popadali?
pa jel se secas tenkova koje su sutanovcu ukrali ispred nosa?
sta jos treba da se desi , da taj covek se oseti krivim zbog toga i podnese ostavku zajedno sa onim ko ga je na tu poziciju doveo?
Kako to da se ovakve stvari nisu desavale za vreme Milosevica a danas su skoro svakodnevne?
Jasno kriva je vlast konkretno predsednik i njegov ministar odbrane. Nisam ja birao Sutanovca za ministra odbrane vec Tadic sto znaci da je to njegova krivica i odgovornost.
pa to vi srpski rodoljubi kazete, ja nisam kriva
dule isidora je Shutz sa svojim kloniranim 100tim nickom
nemoj to da shvatih ozbiljno, pa tihi se samo saliEj nemam nameru da komentarisem tvoje glupe postove a i ponos mi ne dozvoljava da ih komentarisem.
ignor