snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
to prakticno rade veliki broj zemalja. izuvevsi zemlje sa roga afrike i slepacke zemlje tipa modavija, albanija, mislim da srbija gresi. u cemu? u tome sto (po mom misljenju) koji jeste krut, drzava mora da donese zakon DA u svakoj profesinalnoj bransi (zanatskoj, ili vise) mora da ONEMOGUCI da u kaficima rade turizmolozi, geodetski tehnicari, znaci kuvar ne moze da bude kuvar BEZ DIPLOME (kursisti su out). licno smatram da je Srbija dopustila takav javasluk gde nije precizno odredila na kojim pozicijama MORAJU da rade kvalifikovani ljudi. kao sto su neke branse oslobodjene od toga. da li je u redu da te priuceni pekar hrani losim pecivom a pri tome na primer u apoteku (to pominjem jer sam iz te branse) farmaceut ili tehnicar MORA da ima licencu?zasto ne postoje licence za sva zanimnja i da se striktno kaze- imas restoran- kuvar i konobar- diploma(ne kurs).. frizer- isto... trgovac- srednja trgovacka...ja licno mislim da smo se uljuljkali time- ma jbg na zapadu samo pokazi sta znas , hebes skolu... mom kolegi je tocak na autu namestao lik koji je zavrsio visu poslovnu i umalo pogibe.. ode tocak... da li tu pravimo gresku.. na brzinu obucavamo ljude, kvalitet, robe i usluga je lo i zato pucamo... vase misljenje?
Poslednja izmena: