Да ли заиста бирамо?

Prosto je, evo ja biram da me ne zajebava 5 idiota sa tristaosamdeset klonova, ako je forum radi foruma, a ne da se nesto pise onda se igrajte svojim klonovima, glupi tupsoni.
kako uopšte znate ko je čiji klon
i kako to pamtite
i mene to uopšte ne zanima, prekomplikovano za pratiti...kad bih još to...
ja sam original, iako mi je nick glup ko...al nema veze, nisam se htela zbog tog duplirati :D
nope,ne biramo NIŠTA a ponajmanje naše stavove lol

ok ti ne birašš, ja biram...

ne biraš, samo se samoobmanjuješ :aha:

Између две крајности избора и те како има. Не мораш пристати на оно што из дубине душе мрзиш.
izbora i te kako nema izmedju bilo čega. pa ako ne moram,onda MORAM DA NE MORAM,ni to nije nikakav izbor (znam da ovo vrv neš skapirati,retko ko to razume iako je u suštini prejednostavno)

Између две крајности избора и те како има. Не мораш пристати на оно што из дубине душе мрзиш.

Ali da je za dz...
Npr izmedju uspeha nekog pristojnog coveka koji zeli neku gradjansku snagu da ojaca i vlasti svi ce izabrati vlast jer im je dzaba naoko.
A plus zaziru od toga da nebliskog coveka osnaze....bolje i smrad ali poznat nego neko nepoznat.

Izbor cesto dovodi do smanjenja mogucnosti izbora...sto je i logicno...

Zene kao frustraciona bica obozavaju da imaju vise izbora makar i losijih....znaci izmedju dva izbora od kojih jedan vodi ka 3 nova dobra izbora i drugi vodi ka 10 novih losijih izbora, pre ce izabrati ovo drugo, jer ce kasnije imati vise izbora, nema veze sto su losiji...

Neko to zove kukavicluk, a neko frustraciona priroda koja tera osobu na lek od frustracije a to je cinjenje izbora koji osobi znaci neka promena, iako ne mora da je ikakva promena...npr kupoholicarke...

Muskarac koji je oblikovan kao frustraciono bice nije nista vise musko od bilo koje zene...
Cak i da je oblikovan kao musko ako se vremenom stalno nalazi pod strahom i nesigurnosti, a primenjuje se oportunisticki model , poprimice karakter piz...tj postace frustraciono , daj sta das bice..

- - - - - - - - - -

Kako srbi gledaju na donaciju...?
Kao na milostinju.

Kako amer gleda na donaciju?
Kao na priliku za profit.

Kako japanac gleda na donaciju?
Kao na priliku da utice na profitabilnost neke grane razvoja drustva.
Ako omoguci profitabilnost neke grane, ona ce se razvijati iako ovako ne bi ili ce se brze razvijati.

kako uopšte znate ko je čiji klon
i kako to pamtite
i mene to uopšte ne zanima, prekomplikovano za pratiti...kad bih još to...
ja sam original, iako mi je nick glup ko...al nema veze, nisam se htela zbog tog duplirati :D

Nevazno je ko je iza klonova, jer sigurno znas da recimo ovaj "gamer" nije normalan clan,
sa toliko idiotskih primedbi po celom forumu.
Takodje je lako prepoznatljivo da neki poznati nick koji je pisao pre desetak godina ne pise na isti nacin i sada,
a da ne pricamo o nikovima koje su koristili pokojnici najednom zivnuli i prvociraju jude koje su poznavali.

Ne bi to bilo neki razlog za izbor, da nije gluposti, pa recimo neki priglpi "gamer" pocne da prvocira wirdza koji je otvorio deset
smisljenih tema o kojima se jos pise, a da pri tome nema nikakvu ideju, a ni sposobnosti.

Naravno, takva budaletina natera coveka da bira, da li da se nervira i zbog koga da se nervira ili da i on lupeta ili da ode s foruma,

pa se pojave nostalgicari koji bi da vrate pricu od pre desetak godina, sasvim nesvesni da su oni oterali te koji su gradili pricu,

tako sto su mediokritetski podrzavali trend seljacko chaterskog lobija pisihopatoloskih likova.

Пре доста година шила сам капут код једне жене из комшилука. Био је скоро готов када сам га пробала и мало се кисело погледах у огледало.

Било је скоро па добро али ипак не онако како сам желела. Жена виде моју фацу и одмах ишчупа рукаве - "Све што ти не одговара - мењај".

На крају је био савршен.

- - - - - - - - - -

Зашто ово пишем. Зато јер нема те ствари која нам је суђена, све је подложно поправци ако не и тоталном мењању.

Mozda je bolje pitanje zasto srbe toliko interesuje pridavanje znacaja psiholoskom u njihovom spoznajnom umesto da unapredjuju logiku kojom dolaze do spoznaje?

Zasto bi neko uzdizao svoju nemoc ili jos gore svoje budalastine prilikom zakljucivanja i pretvarao ih u monti pajton umetnost koja je vise senzacionalizam i intrigantno ali nikako spoznajno ili osvestujuce?

Koliko ljudi se svalerise da bi se svalerisalo a koliko je njih koji to cine da bi nasli vise odgovarajuceg partnera?

Ljudi zavlace sebe zbog raznih stvari ali u vrhu su zbog svoje lenjosti i nemoci, i drugo zbog drustvenih sprecavanja i nemoci da to promene..
Primer za ovo drugo da ne bi svasta tu natrpali je kad ne ostavljas ili ne dolazis biciklom na posao ili na fax jer ne mozes da ga sacuvas da ga ne ukradu.
Kradja je takodje dobro pitanje, jer bar polovina kradja nije zbog koristi nego zbog stete...
Apsurd, ali krade se dosta da bi se sprecilo uz minimalnu korist od ukradenog , da neko drugi mnogo vise profitira od onog sto bi dobio da nije ukradeno.
Ostavljena mala stolica u njivi npr...jedino sto je moze sacuvati je svest da nije pala sa neba i da je dragi komsija to doneo zbog necega...
Ako nije dragi komsija, stolica ce nestati...jer bice neke vajde od nje...

Napisao je ono sto je uvod u nacin razmisljanja vecine, a to je nek se loze ovi sto su ravnopravni, a mi da gledamo da eliminisemo ostale....
Napisao je nesto sto je osnova tiranije glupih i agresivnih u odnosu na sve ostalo...ili ako bas mora konkretno , na suprotnost od toga, znaci na inteligentnije i na pravdoljubive...

Back