Autorska tema
Da li mi ovih meseci očekujemo nekakvu žrtvu Kosova i Metohije zarad spasavanja
Republike Srpske od Izetbegovića?
Vučićevo nervozno ponašanje govori da sam u pravu jer zašto bi inače žurio da se nešto završi a zna se da šiptari neće ukinuti takse ako nešto ne dobiju od Srbije.Zato vas i pitam šta mislite o ovome?
Ništa on ne spašava već direktno sluzi interesima CIA-e i Mi6 !
1)
ON, dakle Vučić, a ne sam Milo je uveo Crnu Goru u NATO !!!
Jer je ON - Vučić, podrzao laznu pricu o "drzavnom udaru", čak štaviše poslao srpsku žandarmeriju (mogli smo na snimcima čuti BRE) da spasava Don Mila od demonstracija koje su dostizale kuliminaciju... i time direktno uticao na drustvena kretanja u CG ka NATO okupaciji !
2)
Na Kosovu je usao u koaliciju sa Haradinajem...kud ces dalje...
3)
U BiH je uvek amortizovao Dodika, a neretko diskretno podrzavao i suprotnu stranu...pod dimnom zavesom šatro patriotskih izjava i brige za sprstvo...
4)
U Makedoniji je direktno minirao pokusaje Rusa da sprece ulazak Makedonije u NATO
Frik vec decenijama radi kao insajder i Informer (kako mu se zove i lični časopis) zapadnih sluzbi...
5)
Uveren sam da je ona kao insajder u tada šatro patriotskim snagama odao sve sto je dolazilo do njega o kretanju Mladića
Uostalom Boško je već pričao o tome
6)
Sa svojim drugarima iz Zemunskog klana, od kojih su mu neki sad Ministri u Vladi (hint Lončar) je sigurno bio upoznat sa planovima Mi6-a o atentatu na Đinđića,
čak je preko svoig i Šešeljevog naivnog trbuhozborca Tomislava Nikolića to i obznanio (crno-slutna pošalica o bolnoj nozi...)
A sva trojica skupa su se lično i pohvalila da su slavili atentat.
Dakle govorimo o najcrnjem slugi zapadnih satanista ! O đavolu pordatoj duši za vreme čije vladavine evo dobismo i TREĆU i to EVROPSKU gej paradu za 2022.! Evo čak i zapadna okultna sveštenica Marina Abramovič je došla da mu se ritualno pokloni...kao crnom jahaču apokalipse...
I od takvog se nije nadati ničemu dobrom za Srbe bilo gde !!!
---