Uskoro trebam uzeti novi telefon i razmisljao sam se za ovu zver od pre nekoliko godina. Da li vredi uzeti ovaj telefon u 2022 godini i gde ga sigurno kupiti kao polovan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne moze da se menja baterija koji ce ti ako moras stalno na punjac?Uskoro trebam uzeti novi telefon i razmisljao sam se za ovu zver od pre nekoliko godina. Da li vredi uzeti ovaj telefon u 2022 godini i gde ga sigurno kupiti kao polovan?
Uskoro trebam uzeti novi telefon i razmisljao sam se za ovu zver od pre nekoliko godina. Da li vredi uzeti ovaj telefon u 2022 godini i gde ga sigurno kupiti kao polovan?
Ne znam da se baterija uopste menja kod ovih smart telefona unazad 2-3 godine.Ako ne moze da se menja baterija koji ce ti ako moras stalno na punjac?
Kad kupujes pitaj kolko drzi baterija i jel izmenljiva. Mozda jeste. To je kod telefona najbitnije.Ne znam da se baterija uopste menja kod ovih smart telefona unazad 2-3 godine.
Valjda na svakom moze da se menja, pitanje je cene...Kad kupujes pitaj kolko drzi baterija i jel izmenljiva. Mozda jeste. To je kod telefona najbitnije.
Misli se na baterije koje svako moze da promeni. Na nekim (relativno novijim) telefonima samo u servisu.Valjda na svakom moze da se menja, pitanje je cene...
Model iz 2018 koji više nema podršku. Mislim da je poslednje ažuriranje na android 10 a sada je aktuelan android 12. Ok, to i nije tako strašno. Posle 4 godine baterija je sigurno oslabila o istu treba menjati. Prodaje se sve i svašta a to kućište je lepljeno i zamena nije jeftina. Može da se menja ali ne u svakom servisu.Uskoro trebam uzeti novi telefon i razmisljao sam se za ovu zver od pre nekoliko godina. Da li vredi uzeti ovaj telefon u 2022 godini i gde ga sigurno kupiti kao polovan?
Najsigurnije ga uzeti od neke starije gospođe koja ga je čuvala i mazila kao svoj dildo.Uskoro trebam uzeti novi telefon i razmisljao sam se za ovu zver od pre nekoliko godina. Da li vredi uzeti ovaj telefon u 2022 godini i gde ga sigurno kupiti kao polovan?
Nije to najbitnije.Kad kupujes pitaj kolko drzi baterija i jel izmenljiva. Mozda jeste. To je kod telefona najbitnije.
Ma menja se , nego je zalepe ima da se useres da je zameniš.Ne znam da se baterija uopste menja kod ovih smart telefona unazad 2-3 godine.
Cuj sad ovo...Pa bas naprotiv baterija je jedna stvar koja neminovno slabi s godinama u odnosu na ostali hardver...Ne znam da se baterija uopste menja kod ovih smart telefona unazad 2-3 godine.
Najslabija i najskuplja komponenta na svakom mobilnom je ekranCuj sad ovo...Pa bas naprotiv baterija je jedna stvar koja neminovno slabi s godinama u odnosu na ostali hardver...
Uopste ne pricam o tome...Pricam o tome da-baterija neminovno slabi s godinama, manje ili vise ali NE MOZE biti ista posle 3, 4 godine kao prvih pola godine-godinu. Za ekran je spas polikarbonat/staklena folija i na ledja/kuciste dobra maska. Proiblem su zakrivljeni telefoni kako za njih naci tvrdu a zakrivljenu foliju?Najslabija i najskuplja komponenta na svakom mobilnom je ekran![]()
ZX ti li si ?Uopste ne pricam o tome...Pricam o tome da-baterija neminovno slabi s godinama, manje ili vise ali NE MOZE biti ista posle 3, 4 godine kao prvih pola godine-godinu. Za ekran je spas polikarbonat/staklena folija i na ledja/kuciste dobra maska. Proiblem su zakrivljeni telefoni kako za njih naci tvrdu a zakrivljenu foliju?
Koristim ga otkako se pojavio na trzistu i dosad mi nikad nije trebao drugi. Ranije su nam u firmi davali svakave pa i iPhone, Windows phones, Blackberry. Ovaj svima odgovara, jos nisam cuo da se neko zali.Uskoro trebam uzeti novi telefon i razmisljao sam se za ovu zver od pre nekoliko godina. Da li vredi uzeti ovaj telefon u 2022 godini i gde ga sigurno kupiti kao polovan?
Slabo se ti razumeš u sve to ...i ja sam uzo p30 pro polovan pa sta mi fali? uzmi tog samsunga on ima bolji ekran. svakako samsung telefoni imaju najvece rezolucije odnosno gustinu piksela. samo izbegavaj samsunge koji imaju u nazivu dodatak E. oni su slabiji.
Ma koji bre Sony?!?!? pogotovo-danas...nema ih nigde....Motorola se trza...Samsung ima svoju ciljnu grupu, Iphone takodje, ostali deo trzisnog kolaca dele-Xiaomi, Honor, pa Huawei, Motorola, na zacelju sa Nokijom i slicno...A što se tiče rekorda po gustini piksela tu je verovatno Z5 premium iz 2015 god.
https://m.gsmarena.com/sony_xperia_z5_premium-7536.php
DISPLAY
TypeIPS LCD
Size5.5 inches, 82.4 cm2 (~70.4% screen-to-body ratio)
Resolution2160 x 3840 pixels, 16:9 ratio (~806 ppi density)
ProtectionScratch-resistant glass, oleophobic coating
Runs at 1080 x 1920 pixels except for select use cases
Prvi telefon sa 4K rezolucijom na svetu.
Ma citas li ti to sto sam napisao , uputio sam odg za ono ppi ... tu nije samsung glavi nego sony koji odavno fura 4k ekrane na telefonima ...Ma koji bre Sony?!?!? pogotovo-danas...nema ih nigde....Motorola se trza...Samsung ima svoju ciljnu grupu, Iphone takodje, ostali deo trzisnog kolaca dele-Xiaomi, Honor, pa Huawei, Motorola, na zacelju sa Nokijom i slicno...
E zivot bi ti bio bolji sa samsungom.trebo sam uzeti samsunga jer nisam znao da p30 pro ima tako nisku rezoluciju. 2340x1080, to cak nije ni 2k. tako mi i treba kad se nisam informisao.
E zivot bi ti bio bolji sa samsungom.
Verovatno.