Da li vredi ovo kupovati?

Nije to auto pojačalo već obično digitalno (klasa D) pojačalo koje se koristi u kućnim uslovima, stim što može da se montira i u kola. S obzirom na male dimenzije i da je unutra sve nabijeno, takva pojačala se veoma greju, treba paziti gde se to stavlja u kola, zamisli slušaš muziku dok je auto na nekom suncu i sve se zapali. Vidiš kako su gore stavili "radijatore" da može bolje da se hladi. Ja kući koristim slično pojačalo klase D, samo je brendirano - "Fosi Audio BT30D Pro" i nije baš jeftino, verovatno su kvalitetnije komponente ugrađene. Veoma sam zadovoljan. Lepo zvuči, nemam zamerke, samo se greje, na to treba obratiti pažnju.
 
Kineska drangulija šarena budalaština. Svaki bolji cd auto radio ima bolje izlaze od ovoga.
Evo ti samo pojačalo spojiš direktno.

Screenshot_2024-03-09-12-00-16-012-edit_com.kupujemprodajem.android.jpg
 
Kinesko auto pojacalo.
Dosta je snazno i radi savrseno,ali postavlja se pitanje koliko dugo moze raditi,da se ne pokvari.

kod svih jeftinih kineskih proizvoda (jer kinezi prave i bas dobre stvari ali nasi uzimaju samo jeftine pa pljuju sve kinesko, eno ti ga mario prvi) najveci problem je kvalitet zvuka.

moras da nadjes negde i uzivo cujes jer sta god napisali na kutiji, pitanje je sta je realno.

ni YT klipovi nisu realni jer ne zaboravi da ti slusas zvuk kroz svoja pojacala :D
 
Teško da ćeš imati bolji osećaj u autu gde je prisutan šum sa svih strana od guma, vetra, motora, auspuha i rupa tako da d klasa uautu odlično završava posao. Ovo nikako da kupim 250 din i ugradim u auto pa onda telefon postaje multimedija.
 

Back
Top