Da li VoLTE da cistite po kuci

Poruka
929
Evo posto planiram da cistim prozore danas, pade mi na pamet da vas pitam da li volite da cistite po kuci? Mene ciscenje opusta. Posle volim da sednem u uzivam u time kako se sve cakli. Instant gratification.
Koji vam je omiljeni posao, jel imate neki redosled kojim idete? :metla2:

Poslednja izmena:
volim da usisavam
ja kad usisavam to izgleda ovako

minion-vacuuming.gif

sve ostalo mrzim ali obavljam jer se mora

na kuvanje se ne odnosi tema jel?

Evo posto planiram da cistim prozore danas, pade mi na pamet da vas pitam da li volite da cistite po kuci? Mene ciscenje opusta. Posle volim da sednem u uzivam u time kako se sve cakli. Instant gratification.

domacica i treba da voli da cisti
da se muz ne oseti da je ozenio beskorisnog debila koga mora da hrani

Volim da je čisto, mrzim da sređujem. I stalno nešto brišeš, skupljaš, pakuješ i uvek neki nered, mrvice, musave površine. :sad2:
Možda da imam kuću koja je laka za održavanje, fine aparate i dosta slobodnog vremena, a manje onih koji samo prave nered, možda bih u tome malo i uživala. Ovo ko Sizifov posao. :neutral:

Najvise kad sam nervozna ,pojacam muziku i gas

- - - - - - - - - -

Mrzim! Totalno gubljenje vremena.nit je kreativno,nit je zabavno,danas ocistis,sutra je opet prljavo.niko te ne pohvali sto si nesto ocistio,kao kad te pohvale za nesto sto si ukusno skuvao.ti cistis,drugi prljaju...nevidjena gnjavaza

A bre smoki valjda se cisti da ne zivis u svinjcu

Volim da je sredjeno, pa i ne razmisljam o tome sta volim ne volim da radim, jednostavno kako se sta nametne tako uradim, jer su ostali sve lenjiviji - sto znaci ja bas obozavam da SVE radim. :evil:

A da imam te psiho-momente kad mi nisu sve koze na broju da udarim u temeljno glancanje kuhinje, kupatila...- imam. Besplatna terapija. :lol:

ne volim da brisem prasinu, ali se trudim da mnogo ne odlazem, jer sto duze odlazem, veca je sansa da odustanem

zapravo i nije to toliko mnogo posla kad se sabere vremenski (nisam neki fanatik), vise otezava stvar ta monotonija i besmislenost

volim da kuvam

- - - - - - - - - -

Inace, veoma je bitno, a ja sam to kasno (ne i prekasno) shvatila da se izbegava namestaj sa policama i sl. Imala sam jednu koleginicu koja je astmaticar i knjige drzi u polici koju je napravila u garderoberu. Knjige npr skupljaju mnogo prasine, a ovo je odlican nacin da se to prilicno spreci. Ako se svi komadi namestaja zatvaraju i nema mnogo drangulija, ciscenje je veoma brzo i lako

ne volim da brisem prasinu, ali se trudim da mnogo ne odlazem, jer sto duze odlazem, veca je sansa da odustanem

zapravo i nije to toliko mnogo posla kad se sabere vremenski (nisam neki fanatik), vise otezava stvar ta monotonija i besmislenost

volim da kuvam

- - - - - - - - - -

Inace, veoma je bitno, a ja sam to kasno (ne i prekasno) shvatila da se izbegava namestaj sa policama i sl. Imala sam jednu koleginicu koja je astmaticar i knjige drzi u polici koju je napravila u garderoberu. Knjige npr skupljaju mnogo prasine, a ovo je odlican nacin da se to prilicno spreci. Ako se svi komadi namestaja zatvaraju i nema mnogo drangulija, ciscenje je veoma brzo i lako

Eto samo sto sam obrisala prasinu sa police sa knjigama. I bas razmisljam o tome kako bih je zamenila nekom koja ima staklena vrata .
Kada cistim prasinu sve knjige sklonim sa police, policu prvo prebrisem nekom samponom od narandzinog ulja za drvo, osusim suvom krpom,onda obrisem knjige i vratim ih nazad. Posle me svrbi malo nos. Elem i od ovih knjiga mislim se koje da poklonim ili prodam, a koje da ostavim. No o tome drugi put.

Back