Mene su moji ostavili!Rodjena sam u Nemackoj,i kada sam dobila poziv za skolu,moja mati me je vratila za Srbiju,kao da bi isla u nasu skolu,jer nemacke skole nisu po njoj bas obrazovne!U stvari nije njoj to bio razlog,vec da me odvoji od oca da bi se razvela od njega!Odmah po razvodu i ona se vratila za Nemacku,jer se ovde nije mogla zaposliti,a mene je ostavila kod svoje sestre u nekom selu u Hrvatskoj,gde sam kao osmogodisnje dete odmah morala brati kukuruz.Onda me je otac uzeo i odveo kod svog brata u grad,tamo nisam brala kukuruz ali bila sam neka vrsta pepeljuge,cistila sam kucu,ribala kupatilo,a striceva cerka iako starija od mene,to nije morala raditi!Plakala sam molila majku da me uzme sebi,ali ona se preudala i ja sam joj bila visak.Slala je nesto noivca i kupovala mi garderobu i to je bilo sve!Moje molbe da me bar jedan od njih uzme sebi nisu bile uslisene,otac se pravdao da je musko,majka time da mi je bolje u mojoj zemlji!Tako sam rano uletela u brak u zelji da imam svoju porodicu,ali ubrzo se pokazalo da mi je to bila greska!Razvela sam se,i tada sam opet molila da mi pomognu da odem tamo,otac je to resio tako sto je prekinuo svaki kontakt samnom govoreci da sad nema obavezu prema meni jer sam odrasla,a majka time sto mi je dala nesto novca dok se ne snadjem nakon razvoda!Tada me je ucenjivala da ce mi pomoci ako decu dam bivsem muzu,ali ja to nisam mogla!
Ne tvrdim da sam ja savrsena majka,sigurno sam pravila i pravim greske u vaspitanju svoje dece,ali uz mene su!Da li ce one mene voleti,ne znam,meni je najbitnije da budu samostalne,i da zavrse skolu koju vole!
Ja sam sto se mojih tice poprilicno pregorela,ne osecam vise nista,prosla me je i mrznja,jednostavno sam prazna,ali ta praznina strasno smeta!Ali iz ove koze se ne moze!