andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.908
pa,ne hvala..Ovima mozete dve da dignete noge na ramena u isto vreme, i da ostane jos mesta...
_![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa,ne hvala..Ovima mozete dve da dignete noge na ramena u isto vreme, i da ostane jos mesta...
_![]()
![]()
Horor!pa,ne hvala..
nekome je malo puno a nekome je ružnjikavo lepodevojke,muskarce,ili sa nekom "falinkom"? veliki nos(hehe),siroka ramena,kratke noge,male grudi..![]()
OK... Bar sad znas sta su:pa,ne hvala..
...siroka ramena...
volimo sve što vole mladinekome je malo puno a nekome je ružnjikavo lepo
da ne kažem da lepota nije u izgledu vec u osobi i kakva je
Barbara Strajsend i njen veliki nos a bila je lepa i nezaboravna kao glumica
Сећам се наслова једног текста о њој: "Сексепил лепе ругобе". Прозвали су је и холивудским ружним пачетом. Холивуд ју је испромовисао као талентовану жену специфичне лепоте. Тако и биографска књига о њој носи наслов: "Барбара Стрејсенд: Редефинисање лепоте, женствености, моћи".nekome je malo puno a nekome je ružnjikavo lepo
da ne kažem da lepota nije u izgledu vec u osobi i kakva je
Barbara Strajsend i njen veliki nos a bila je lepa i nezaboravna kao glumica
Naravno. Samo takve i preferiram.devojke,muskarce,ili sa nekom "falinkom"? veliki nos(hehe),siroka ramena,kratke noge,male grudi..![]()
BukvalnoBitna mi je njena energija, seksipil, komunikacija, karakter
Slažem se, svi imaju neku manu, to je u stvari raznovrsnost. Na protiv, pre bih se klonim onih koji se prestavljaju savrsenim, jer onda ukazuje na cvornatu licnost punu kontradikcija u sebi. A fizicki me privuku neke stvari po kojima odskace. Tako i zapamtim ljude. Vrv mi je lice-oci prioritet jer imam problem da pamtim imena/nazive, jos uvek zamucam kada treba taksisti da kazem adresu gde zivim a tu sam vec 3 god. Ali zato ljude i oci upamtim i prepoznam nakon decenija.
Pa drustvo deli na ruzne i lepe. Vecina moze da povede racuna o sebi i dostigne neki nivio zdrave lepote, dovoljan da bude seksi. A drustvo je to koje namece uglove, sminku, fotografiju kao nivo a ne dodatno sredatvo i onda ispade neki ljudi su bogovi a neki kmetovi. Meni je to smesno. I zato mi je i mnogo bitnija njena unutrasnjost.Bukvalno
Slažem se
Doduše mi ružnjikavi privlačimo iste takve ružnjikave
Ali energy je sve
Mada...
a debele ko stoka, il kost i koza, otromboljene gde im sve visi, napumpane silikonima, il zavodnicima sto ne vide vrh cipela i obicno su sa pistom na glavi..a?devojke,muskarce,ili sa nekom "falinkom"? veliki nos(hehe),siroka ramena,kratke noge,male grudi..![]()
Ono što zasigurno ne volim je ono seljačko rumenilodevojke,muskarce,ili sa nekom "falinkom"? veliki nos(hehe),siroka ramena,kratke noge,male grudi..![]()
Шминка и осветљење чуда чине.Pa drustvo deli na ruzne i lepe. Vecina moze da povede racuna o sebi i dostigne neki nivio zdrave lepote, dovoljan da bude seksi. A drustvo je to koje namece uglove, sminku, fotografiju kao nivo a ne dodatno sredatvo i onda ispade neki ljudi su bogovi a neki kmetovi. Meni je to smesno. I zato mi je i mnogo bitnija njena unutrasnjost.
Ne smeta.devojke,muskarce,ili sa nekom "falinkom"? veliki nos(hehe),siroka ramena,kratke noge,male grudi..![]()
Volim kratku kosu.devojke,muskarce,ili sa nekom "falinkom"? veliki nos(hehe),siroka ramena,kratke noge,male grudi..![]()