Da li volite ruznjikave?

Ovima mozete dve da dignete noge na ramena u isto vreme, i da ostane jos mesta...
Man-1.jpg
_
Harewood_2843878.jpg
pa,ne hvala..

nekome je malo puno a nekome je ružnjikavo lepo
da ne kažem da lepota nije u izgledu vec u osobi i kakva je
Barbara Strajsend i njen veliki nos a bila je lepa i nezaboravna kao glumica
Сећам се наслова једног текста о њој: "Сексепил лепе ругобе". Прозвали су је и холивудским ружним пачетом. Холивуд ју је испромовисао као талентовану жену специфичне лепоте. Тако и биографска књига о њој носи наслов: "Барбара Стрејсенд: Редефинисање лепоте, женствености, моћи".

Poslednja izmena:
Па ружњикави могу да буду занимљивији. Они слаткасти играју на ту карту док им старост не закуца. Као и са лепим женама, исто. Ако не поради на духу...хм..мени се на пример свиђао Чарлс Бронсон, сексипилан, Ален Делон никада

Зависи у чему, али у суштини да, то је код мене чак и плус али услов је да не утиче на општу привлачност. Ја не гледам трендове него оно шта је мени привлачно, а разне несавршености ми могу бити привлачне.

Bitna mi je njena energija, seksipil, komunikacija, karakter
Bukvalno
, svi imaju neku manu, to je u stvari raznovrsnost. Na protiv, pre bih se klonim onih koji se prestavljaju savrsenim, jer onda ukazuje na cvornatu licnost punu kontradikcija u sebi. A fizicki me privuku neke stvari po kojima odskace. Tako i zapamtim ljude. Vrv mi je lice-oci prioritet jer imam problem da pamtim imena/nazive, jos uvek zamucam kada treba taksisti da kazem adresu gde zivim a tu sam vec 3 god. Ali zato ljude i oci upamtim i prepoznam nakon decenija.
Slažem se

Doduše mi ružnjikavi privlačimo iste takve ružnjikave

Ali energy je sve

Mada...

Bukvalno

Slažem se

Doduše mi ružnjikavi privlačimo iste takve ružnjikave

Ali energy je sve

Mada...
Pa drustvo deli na ruzne i lepe. Vecina moze da povede racuna o sebi i dostigne neki nivio zdrave lepote, dovoljan da bude seksi. A drustvo je to koje namece uglove, sminku, fotografiju kao nivo a ne dodatno sredatvo i onda ispade neki ljudi su bogovi a neki kmetovi. Meni je to smesno. I zato mi je i mnogo bitnija njena unutrasnjost.

Pa drustvo deli na ruzne i lepe. Vecina moze da povede racuna o sebi i dostigne neki nivio zdrave lepote, dovoljan da bude seksi. A drustvo je to koje namece uglove, sminku, fotografiju kao nivo a ne dodatno sredatvo i onda ispade neki ljudi su bogovi a neki kmetovi. Meni je to smesno. I zato mi je i mnogo bitnija njena unutrasnjost.
Шминка и осветљење чуда чине.

Back