- Poruka
- 42.590
Prvo je sise, a drugo duppe?Naravno , to je treće dobro .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo je sise, a drugo duppe?Naravno , to je treće dobro .
Evo, ovo je po meni jedna od tih pametnih djevojaka, koja ima ispravne stavove.
Pratila si temu .Prvo je sise, a drugo duppe?![]()
Nemam pojma, nego onako šta bi drugoPratila si temu .![]()
Prvo je sise, a drugo duppe?![]()
Obožavam pametne devojke.
Штета што не волиш много да причаш, је л да?Za mene je pametna ona sa kojom mogu da pričam u dubinu o raznim stvarima
pametne idu u svoj krevet, ostale u tuđe
Ne. nemam problem da pričamШтета што не волиш много да причаш, је л да?![]()
kakva rečenica ,nobel prajzTi se ne mešaj, samo mešaj kukovima.![]()
Zavisi od odnosa prema Izraelu
To bilo u startu
Pre volim male glupačice dobrog srca
Ima nešto u njima
Što štima
Zene su veoma slicne kada se zaljube. A pametne zene upravljaju svetom, to jest upravljaju muskarcima. Upravo tako sto trepucu i prave se da muskarac o svemu odlucuje. Ako su pametne, one ce ga pustiti da odlucuje i ima takav utisak, a o sustinskim i najbitnijim stvarima one ce donositi odluke..Sve uz to treptanje i podilazenje...Dok su upravo glupe, ako moram tako da kazem, one koje su tvrdoglave i sujetne pa nemaju tu fleksibilnost koja bi im dala moc...Ako me razumes..Dakle, ako si pametna, trepuci i upravljaj iz senke...Koje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Ti si se deklarisao kao furundzija, sad nema vređanja, meshajkakva rečenica ,nobel prajz![]()
Zasto da upravlja iz senke kad je naokolo masa mazohista koji vole da im žene stežu jaja , odlučuju one svakako, a to mužjaci opravdavaju nužnošću , i to je tako ,a te fore sa ženama iz senke si u filmu video verovatnoZene su veoma slicne kada se zaljube. A pametne zene upravljaju svetom, to jest upravljaju muskarcima. Upravo tako sto trepucu i prave se da muskarac o svemu odlucuje. Ako su pametne, one ce ga pustiti da odlucuje i ima takav utisak, a o sustinskim i najbitnijim stvarima one ce donositi odluke..Sve uz to treptanje i podilazenje...Dok su upravo glupe, ako moram tako da kazem, one koje su tvrdoglave i sujetne pa nemaju tu fleksibilnost koja bi im dala moc...Ako me razumes..Dakle, ako si pametna, trepuci i upravljaj iz senke...