Da li volite da ističete svoje "atribute"?

Da li volite da ističete svoje "atribute"? Ako volite kažite bar šta vas to navodi da se malo utegnete i oskudnije obučete? Da li ste željni pažnje i dižete sami sebi cenu ili vam atraktivan izgled imponuje i diže ego? Ili je u pitanju nešto treće?
Volim ali nemam vise sta da isticem :(,naravno da volim da sebi dizem ego , ego je veoma bitna stvar u zivotu, pervise naravno ne valja ali to vazi i za sve ostalo u zivotu.

nism zena, al sam zato namcor, iskreno sebi sam lepsi od 98% zena, i da volim, treniram kao idiot da bih izgledao dobro, trbusnjaci, misici itd .tako da nije majka priroda dala kao sto je kod zena, ok majka priroda me jeste pocastila sirokim ramenima i uskim kukovima, lepim licem al ostalo je trud i rad
I verovatno to radiš da bi bio zadovoljan sobom a i da bi impresionirao suprotni pol.

Ne !
Jesam bio " Kicoš" dok sam bio školarac i prvih 3-4 godine pošto sam se zaposlio
Izgustirao sam i to vremenom uvidevši da ljudi u meni prepoznaju i vide druge kvalitete , upravo one koje nisam isticao , bio sam ih svestan
To je po meni pravo !
Ta nevidljiva nit za odredjenje i slične ljude je mnogo jaća i čvršća

Back