Da li volite da ističete svoje "atribute"? Ako volite kažite bar šta vas to navodi da se malo utegnete i oskudnije obučete? Da li ste željni pažnje i dižete sami sebi cenu ili vam atraktivan izgled imponuje i diže ego? Ili je u pitanju nešto treće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim ali nemam vise sta da isticemDa li volite da ističete svoje "atribute"? Ako volite kažite bar šta vas to navodi da se malo utegnete i oskudnije obučete? Da li ste željni pažnje i dižete sami sebi cenu ili vam atraktivan izgled imponuje i diže ego? Ili je u pitanju nešto treće?
Da li volite da ističete svoje "atribute"? Ako volite kažite bar šta vas to navodi da se malo utegnete i oskudnije obučete? Da li ste željni pažnje i dižete sami sebi cenu ili vam atraktivan izgled imponuje i diže ego? Ili je u pitanju nešto treće?
Grudi, noge i zadnjica. Na to se uvek misli kada se spominju "ženski atributi".Sta su to zenski atributi?
Duge noge, lijepo zaobljena ****** kao u crkinja, sise kojim bradacice gledaju u vis itd itd.Sta su to zenski atributi?
Grudi, noge i zadnjica. Na to se uvek misli kada se spominju "ženski atributi".
I verovatno to radiš da bi bio zadovoljan sobom a i da bi impresionirao suprotni pol.nism zena, al sam zato namcor, iskreno sebi sam lepsi od 98% zena, i da volim, treniram kao idiot da bih izgledao dobro, trbusnjaci, misici itd .tako da nije majka priroda dala kao sto je kod zena, ok majka priroda me jeste pocastila sirokim ramenima i uskim kukovima, lepim licem al ostalo je trud i rad
ne znam, pocelo je 2009. pred more, bio balav 18 god, sad je rutina kao sto perem zube svaki dan tako i treniram . Al da tad je sigurno bilo da imoresioniram suprotni polI verovatno to radiš da bi bio zadovoljan sobom a i da bi impresionirao suprotni pol.