Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kad me leti uhvati nemir i kad me starke zovu da im derem djonove, onda najvise volim da po suncu setam sam... inace ne mogu da prezivim bez drustva...
Obozavam. Onda postanem svesna nekih stvari....A onda kad postanem nepodnosljiva sama sebi, ukljucim se u neko drustvo, pa izbalansiram...Ali uglavnom mi vise prija samoca nego drustvo....Asocijalno bice...
Obozavam. Onda postanem svesna nekih stvari....A onda kad postanem nepodnosljiva sama sebi, ukljucim se u neko drustvo, pa izbalansiram...Ali uglavnom mi vise prija samoca nego drustvo....Asocijalno bice...
Hocu reci,volim da budem sa ljudima,ali nakon vremena to pocne strasno da me gusi,i onda se povucem..Neuporedivo lakse funksionisem,razmislam,kad sam sama.
A ne znamm sto,volela bih da sam kao moja sestra,drustvena i skoro nikad sama,nekako mi to deluje zdravije.
Ja imam par drugarica i sa njima se družim i volim njihovo društvo (što ne znači da im se poveravam i sl.).
Mogu da ih izbrojim na prste.
Jedan od razloga zbog kojeg ih tako cenim je taj što razumeju kad ih ne zovem,kad ne pričam s njima,kad odlutam.
Sa ostalim ljudima slabije komuniciram i nemam potrebu da to menjam.