Da li Vojvodini treba ukinuti autonomiju kakvu sada ima ?

Da li Vojvodini treba ukinuti autonomiju ? (u skladu sa opisom u uvodnom postu)

• Da !

glasova: 32 68,1%
  • Ne !

glasova: 5 10,6%
  • Vojvodina treba da bude nezavisna ! Dakle Vojvodina treba da ima svoj ustav !

glasova: 10 21,3%

• Ukupno glasova
    47
  • Anketa je zatvorena .
Upravo tako! I to ti nije zabrinjavajuce?

Pa jeste ali kao sto rekoh, sta ja tu mogu??? Oni su glasali za stranke koje na pritajen nacin odvlace Vojvodinu od Srbije! Oni su uvereni da ih neko podkrada i da ce im biti bolje bez nas... A za pocetak bi mogli poceti od sebe, kad bi malo manje sedeli kuci mozda bi i imali vise pare... Glup narod nema sta, sad se zale kako polazu racune Beogradu a ako odu onda ce Novom Sadu i opet u krug al' ne mozes ti to da objasnis sabanima :roll:

Poslednja izmena:
Pa jeste ali kao sto rekoh, sta ja tu mogu??? Oni su glasali za stranke koje na pritajen nacin odvlace Vojvodinu od Srbije! Oni su uvereni da ih neko podkrada i da ce im biti bolje bez nas... A za pocetak bi mogli da krenu od sebe, kad bi malo manje sedeli kuci mozda bi i imali vise pare... Glup narod nema sta, sad se zale kako polazu racune Beogradu a ako odu onda ce Novom Sadu i opet u krug al' ne mozes ti to da objasnis sabanima :roll:

E bravo majstore!:ok: Kao shto neko reche "Narod je stoka, treba mu choban":ok:

E pa vidish i ostali delovi Srbije zele autonomiju,ali ostali delovi Srbije ne izmisljaju bojbodjansku naciju, ne govore Shumadiju i Srbija chime se recimo stavlja do znanja da Shumadija nije Srbija vec neshto ko zna shta. Tako da je razlika ogromna.

Tacno i ostali zele autonomiju a zar ne mislis da je ovo za naciju itd propaganda koja ima za cilj da postigne svrhu ?Uostalom bas vas u Kg su proglasili separatistima jer zelita AP i bukvalno ste dobili iste etikete evo taj vas Milenic iz pokreta je bio u Ns u emisiji signali i objasnio za sta se zalazete , upravo sve to isto traze i ljudi u Vojvodini:ok:

Zasto su ti ljudi za cepanje drzave ? Treba se zapitati ?

Brate ne postoji nikakvo opravdanje za tako neshto. Ako sistem ne valjda ili politichari onda njih treba menjati zajednickim snagama. Sistei dolaze i prolaze, kao i politichari, ali Srbija je vecna. Tako da nemam zelju da ih razumem uopshte jer i ja sam u istom sosu kao i oni,ali znam gde je granica.

Tacno i ostali zele autonomiju a zar ne mislis da je ovo za naciju itd propaganda koja ima za cilj da postigne svrhu ?Uostalom bas vas u Kg su proglasili separatistima jer zelita AP i bukvalno ste dobili iste etikete evo taj vas Milenic iz pokreta je bio u Ns u emisiji signali i objasnio za sta se zalazete , upravo sve to isto traze i ljudi u Vojvodini:ok:

Vidi, ja stvarno ne nasedam na jeftinu propagandu. I ovde sam cak video par likova koji su eto "Bojbodjani". Tako da nije tacno da ih nema. Nozda ih nema mnogo,ali vremenom ko zna u shta to moze da preraste. Znam ja dobro da centrala iz Bg-a voli da lepi te etikete i ne bih se obazirao na touopshte da ih nisam video svojim ochima. Tako i gubite podrsku uze Srbije za svoje ciljeve. Da tako neceg nema onda bi se i potpuno razumeli poshto svi zelimo decentralizaciju. A Canak samo Vojvodina ovo , Vojvodina ono, on jednostavno kao da ne zivi u istoj drzavi sa nama i jednostavno ga bash briga za to shto i mi zelimo decentralizaciju. A Milenic je stvarno super covek. Predavao mi je Logiku u Gimnaziji. Jedan od najboljih profesora kojeg sam ikada video.

posto je budzet porazan i posto imamo najvece poreze u evropi a mozda i na svetu treba ukinuti sve suvisne institucije kao sto su pokrajna vojvodina i kao sto su raznorazne vladine agencije

to su u stvari samo institucije stvorene da pljackaju narod i budzet Srbije

Tako je,treba definitivno da se postave stvari na svoje mesto...tvrdim da mi koji zivimo u tom delu Srbije(Vojvodina) od autonomije nemamo ama bas nikakvu korist vec samo stete jer moramo da izdrzavamo parazitsku i nesposobnu i nepotrebnu dodatnu nazovimo je pokrajinsku administraciju!

22 coveka je glasalo da Vojvodini treba ukinuti autonomiju ! Samo 6 idijota i separatista je glasalo za "zivela nezavisnost Vojvodine" .

Kamo srece da smo mi ovde na forumu parlament pa da se kaze "Odluceno je da se Vojvodini ukine autonomija i da se izjednaci sa ostatkom Srbije " ..

A onda bi Evropa reagovala kako su ove sadasnje vlasti iste ko one devedesetih i agresija ... odmah novo bombardovanje !!!

22 coveka je glasalo da Vojvodini treba ukinuti autonomiju ! Samo 6 idijota i separatista je glasalo za "zivela nezavisnost Vojvodine" .

Kamo srece da smo mi ovde na forumu parlament pa da se kaze "Odluceno je da se Vojvodini ukine autonomija i da se izjednaci sa ostatkom Srbije " ..

A onda bi Evropa reagovala kako su ove sadasnje vlasti iste ko one devedesetih i agresija ... odmah novo bombardovanje !!![/QUOT

postavljena je opcija glasanja? oni sto nijesu glasali po tvojoj volji su za tebe idijoti, a moderator to tolerise. e vidis ja ***** mater i tebi i onima koji ti dozvoljavaju da vrijedjas

Vojvodina je Srbija,jao sto bi voleo da ovi bolidi autonomasi pokrenu referendum za ocepljenje i da dobiju ne vidjeni pusing Canak,Balasevic&CO.

Zaista?

A sada pogledaj rezultate ankete gore:

26 68,42%
3 7,89%
9 23,68%

26 gasova napram 12...Skoro pola...

A glasala je (po sistemu uzorka) CELA Srbija....Od oko 8 miliona ljudi..

A kada bude glasala SAMO Vojvdina?

Ih, kada bi ti to mogao u tvojoj radikalnoj glavi da shvatis.....:dash:

Kosmet nije proglasio nezavisnost zbog politike 90-tih,nego zbog komunisticke politike+bombardovanja,politika iz 90-ih se tu samo nasla u rashljama.

Naravno da ne treba ikom ista vise od drugih dozvoliti,ali bojim se da je za to vec kasno,ja sam pre pola godine ovde napisao -za separatizam metak u celo,ali sam bio banovan od strane neshe t.

Tako je u i drugim sferama,jednostavno kreaturi poput Canka se nije smelo dozvoliti bilo kakvo pojavljivanje u javnosti tj. odavno ga je trebalo strpati u zatvor.

Cim je on istampao vojvodjanske pasose i to javno priznao,a nije streljan ili uhapsen jasno je koliko je sati.

I opet se ceka 5 do 12,i opet se ceka da se sve rasplamsa do oruzanog sukoba......a posle ce se vec pojaviti neki novi Sloba na koga ce pojedinci uz pomoc stranih faktora sve svaliti.......i opet ce ovi sto danas prozivaju
radikale,militante i ostale pse rata
da okrivljuju slicne za sra*a koja su sami napravili.

Stvar treba resavati iz korena i dok nije kasno.

Замолио бих те да промениш наглашено ???:rtfm:
Испадоше радикали - пси рата !!!! :rtfm::rtfm::rtfm:

Са осталим би се могао сложити ... :ok:

Zaista?

26 68,42%
3 7,89%
9 23,68%

:hahaha::rotf:Ovoje tebi dakle statisticki reprezentativan uzorak? Ljudi sa krste?:hahaha::rotf:E moj idiote nepismeni, procitaj neshto sem azbuke i vrati se da prichamo. ovo vishe stvarno nema smisla. Stvarno mi je ponizavajuce da razgovaram sa takvim retaridma.:bye:

Zaista?

26 68,42%
3 7,89%
9 23,68%

Boze kako me podsecas na jednog staroog korisnika krste:mrgreen:..al dobro.......bude li tog glasanja bice ukinuta autonomija.....

Добра идеја... укинути им аутономију. Ево ни ми у шумадији је немамо па шта на фали. Још они плаћају дуплу администрацију тамо. ето ди су им новци. Треба за плате Чанку и Кострешу. Јер вероватно и та двоица имају својих потреба у животу за становима и храном.

Back