Da li vodite zivot kako ste ga zamislili?

Pokušao sam u životu planirati...medjutim pokazalo se da život ima neke druge planove,tako da svakoga dana kada oči otvorim kažem,dobro jutro živote ,hvala ti!🤗😃🌞
mudre-misli-o-životu-696x440.jpeg

Lenj sam jutros nesto :D nisma trazio da li ima slicna tema, ne mogu da setim da sam je video.
Kada ste mastali kao mali, i secate se dobro nekih Vasih ciljeva zacrtanih
da li vodite svoj zivot kako ste ga zamislili?
Ma ne.
Tripovala sam kao mala biću učiteljica, kasirka ili advokat.
Udaću se za komšiju i roditi petoro dece.
Kasnije sam shvatila poentu, koja je jedna jedina.Biti srećan,... no metter what! 😁

Nista od onoga sto sam planirao nije se ostvarilo.
Ali to isto mogu da kazu i svi oko mene...
Ne znam bas mnogo ljudi koji zive kako su hteli...
Mozda je smisao bas u borbi...iako je uglavnom sa vetrenjacama.

stvarno toliko puno ljudi da nisu porasli u male ljude ?

svestan sam ja gde zivimo i sta nas je sve, od 1990. naovamo kocilo da budemo drugaciji
ali nisam odustajao od svojih snova i kad se cinilo da se nikada nece ostvariti.

stvarno toliko puno ljudi da nisu porasli u male ljude ?

svestan sam ja gde zivimo i sta nas je sve, od 1990. naovamo kocilo da budemo drugaciji
ali nisam odustajao od svojih snova i kad se cinilo da se nikada nece ostvariti.
Nije ovde rec o odustajanju.
Okruzen sam borcima, a i ja sam takav.
Borba ne prestaje.
Nikad.
Ali, treba skinuti ruzicaste naocare...

Nije ovde rec o odustajanju.
Okruzen sam borcima, a i ja sam takav.
Borba ne prestaje.
Nikad.
Ali, treba skinuti ruzicaste naocare...

ili smanjiti kriterijume i biti svestan svoje pozicije u nasem drustvu. Ne?

odbrambeni mehanizan od opsteg sivila nam je svima razlicit, nismo mala deca, pa da placemo za cokoladu ili kad ne idemo napolje da se igramo.

Drugar jedan moj recimo uvek se lozio na pogresne idole.
Misli da je uspeo sad kada guli tvorza u inostranstvu jos 8 god.... ne znam sta misli da ce
docekati ovde kad se vrati.
Ali verovao ili ne za tim je ceznuo da bude "neki tamo mangup" ... njegov izbor je meni nejasan

Kao mali zamišljao sam da treba u životu da imam sve samo zato što sam ja ja. Ispade da sve to što sam mislio da će mi se nekako dati moram sam da uzmem, a to traje i nije baš prijatno uvek. :D

Živim dobar život, ali ima svoju cenu, samo idem onom logikom da sutra ne dam mnogo novca da zalečim zdravlje koje sam usrao jureći mnogo novca.

Ne. Mislila sam da necu imati decu nikada i da cu biti na drugom kraju sveta sama sa sobom 😂 eto me sa dvoje dece, tamo gde sam se i rodila. Srecna sam uvek, Srecna sam i kad je neko veliko sra*e, ne znam, takva sam. Kad mi je cerka imala otpr 6 meseci, upali smo u neku krizu i sad nemamo pare. A ja imala one bambus pelene, kao moderne platnene, dobila na poklon, a one debele, na 40° se jedva suse, kamoli zimi. A mi u sred zime. I tako ja drljam te pelene na ruke, susim ih peglom i sve vreme pevusim nesto. Muz i mama me gledaju kao da sam izlapela. Kaze mama:sine, ja te gledam, ti se ne sekiras uopste. Pa, sta ima da se sekiram? Jaka stvar, evo dete ima 5 godina, ziva, zdrava, nista nju nisu poremetile pelene tih mesec dana. Niti su mene😂 najvažnije mi je uvek da gledam pravo, da se ne vracam unazad, ni na dobro sto je bilo, ni na lose. Sve dodje na svoje

Back