Da li vjerujete u madjionicarske moci?

pterobog

Primećen član
Poruka
720
Ne znam da li tema vec postoji ali pitanje bi glasilo Da li smatrate prvenstveno u ono sto izvodi David Coperfield (nestajanje kipa slobode,aviona) ili recimo Criss Angel kao neke super moci ili ipak smatrate da je to samo obican trik?....Ja smatram (znam) da su to trikovi...Na moje zadovoljstvo imao sam priliku da upoznam preko interneta neke "nase" velike i proslavljene na ovim prostorima a i sire madjionicare tako da sam malo preko njih i usao u taj svijet magije...temu sam izbacio zbog toga sto znam dosta ljudi koji vjeruju da npr David Coperfield ima "moci" da se takav jednostavno rodio....Zanimaju me vasa misljenja?Sto uopste mislite o tome?

Вештина којој пролази време.Чуди ме да данас у доба интернета илузионисти још увек постоје. Скоро сваки трик се може разоткрити при чему он губи сву своју "магичност" и постане иртирајући на начин..прављења људи будалама.

Рецимо тај Крис Ангел и онај чувени трик са пресецањем жене на пола.

Или, када лебди!

Да лебди, али уз помоћ крана, при чему су "зачуђени пролазници" наравно плаћени да се чуде.. итд.итд.

Ja nemam istancano misljenje o tome, opusta me dok gledam, ne odusevljavam se, i blize sam uverenju da su trikovi, logicno. Ali, opet je to vestina za postovanje, ne mozete bas sve trikove nazvati zamlacivanjem budale. Ajde neka nauci svako to. Onda bi svako bio Koperfild (citaj: slavan, bogat itd).

Вештина којој пролази време.Чуди ме да данас у доба интернета илузионисти још увек постоје. Скоро сваки трик се може разоткрити при чему он губи сву своју "магичност" и постане иртирајући на начин..прављења људи будалама.

Рецимо тај Крис Ангел и онај чувени трик са пресецањем жене на пола.

Или, када лебди!

Да лебди, али уз помоћ крана, при чему су "зачуђени пролазници" наравно плаћени да се чуде.. итд.итд.

Da,da znam ovaj trik i citao sam o tome da je u ovome triku zena koja je isprave bez trupa!

Evo na youtube ima serijal koji otkriva kako se izvode neke najpoznatije svjetske iluzije a izvodi ih cini mi se jedan Njemac cije je ime Valentino ali je pod maskom.Mozete pogledati!

Ima tu klipova da ostanete cijeli dan da gledate,ja sam se jedno vrijeme toliko zaludio da sam cijeli dan gledao :)

Evo na youtube ima serijal koji otkriva kako se izvode neke najpoznatije svjetske iluzije a izvodi ih cini mi se jedan Njemac cije je ime Valentino ali je pod maskom.Mozete pogledati!

Ima tu klipova da ostanete cijeli dan da gledate,ja sam se jedno vrijeme toliko zaludio da sam cijeli dan gledao :)

Ma ima sve sezone te emisije. Tu je čitav pičvajz bio, tužili ga iluzionisti zbog otkrivanja. :D

Back