PA8
Poznat
- Poruka
- 9.146
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo je vaše mišljenje?
Voleo bih da imam u isto vreme seks sa starijom zenom i njenom (punoletnom) cerkom.
Hoćeš da kažeš da više ceniš ljude koji čuvaju ponos po svaku cenu nego ljude koji su pragmatični u nekim situacijama pa progutaju ponos?Понос и лични интегритет, наравно уколико си у праву и уколико није у питању сујета је једна од најлеших људских особина! И менаждери, мада не могу без њих, у суштини презиру полтроне и веома лако их се решавају када престану да им буду потребни. Чак и они у дубини душе више цене особе од интегритета. Добацих се некако до пензије, а "ратовао" сам са два генерална директора, а о њиховој "боранији" и да не пишем. Али цена по мене ипак није била мала. Не толико због менаждера, колико због одвратног понашања колега које, када си "на тапету" моћних, чине све што могу да ти загорчају живот не би ли им се тиме умилили.
Hoćeš da kažeš da više ceniš ljude koji čuvaju ponos po svaku cenu nego ljude koji su pragmatični u nekim situacijama pa progutaju ponos?Пре десетак година био сам на некој преслави у планинском селу и упознао два седамдесетогодишња овчара. Запамтих - не ретко шут ован убије рогатог. Они то најбоље знају, без обзира на пословицу.
Da li ti nama savetuješ da čuvamo ponos po svaku cenu bez obzira na posledice?Ako ,progutaš ponos osiromašiš duhom.
ponos je jedan od najvecih "minusa" u karakteru jedne osobe.Kakvo je vaše mišljenje?
Kakve ljude ceniš?Ne cenim ni jedne, ni druge.
Kakve ljude ceniš?Ne cenim ni jedne, ni druge.