gost 267708
Veoma poznat
- Poruka
- 12.785
ma duvajte ga svi redom![]()
Пази човека, дође са глупим питањем, па се још и курчи приде.. Зрело за шамар..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma duvajte ga svi redom![]()
Пази човека, дође са глупим питањем, па се још и курчи приде.. Зрело за шамар..
Mozda se neko seca mene.Pre 2 meseca je devojka raskinula samnom,pre jedno 2 nedelje smo se videli na nekoj zurci i ja sam je kulirao maximalno,igrao sa kojom sam stigao i vidim da joj je smetalo.Da li ona ponovo zeli nesto ili se samo ljuti zbog kuliranja?![]()
Mozda se neko seca mene.Pre 2 meseca je devojka raskinula samnom,pre jedno 2 nedelje smo se videli na nekoj zurci i ja sam je kulirao maximalno,igrao sa kojom sam stigao i vidim da joj je smetalo.Da li ona ponovo zeli nesto ili se samo ljuti zbog kuliranja?![]()
Ne sjecamo te se , a sigurni smo da te se ni djevojka vise ne sjeca !Mozda se neko seca mene.Pre 2 meseca je devojka raskinula samnom,pre jedno 2 nedelje smo se videli na nekoj zurci i ja sam je kulirao maximalno,igrao sa kojom sam stigao i vidim da joj je smetalo.Da li ona ponovo zeli nesto ili se samo ljuti zbog kuliranja?![]()

ahahaha jos jedan krajnje dramaticni muskaracma duvajte ga svi redom![]()
sad je jasniji tvoj nik kao i zasto postavljas temu
)))))Што би рекло момак је квалитетна будала.. хахаха и још се чуди што га остави девојка..

da li ga to tesis
neka si on duva samzato ga je i sutnula
![]()

ostavila me je zbog drugog baje![]()

..jedino sto sam siguran da svaka oce je @////////////////////////D 

Ih sto ste takvi?! Covek svasta moze da kaze i pomisli kad pati. Imajte razumevanja.