Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Само је љубав права све су остало лажи.Ако мисли да не постоји онда је ког њега по среди егоизама а не љубав.Љубав се не тражи она је у нама и она се даје.Што је више дајеш то је више имаш.
Veujem u pravu ljubav..naročito ako ima jaku četvorku, uzak struk, čvrstu guzu, ako je lepa, zgodna, pohotna i lakomislena
Ako se jos doda i slobodno ponasanje, život bez predrasuda, ponašanje bez foliranja i jak libido, eto idealne žene! Kad je nadjete, javite. O'ma ću da se zaljubim!
Ja sam tek u 29 godini upoznala ljubav. Do tada nisam imala blage ideje sta to uopste znaci i kako izgleda... i svi moji odnosi sa ljudima su bili bazirani na mom licnom interesu i sebicnosti. Pitam se da li sam i roditelje tada umela da volim zbog njih ili zbog onog sto rade za mene.
Ponekad bi mi se sve to ucinilo suplje i dosadno, ali ni uz najvece muke nisam mogla da osetim ljubav osim ljubavi prema samoj sebi
Onda se to promenilo
Moj muz je otopio moje kameno srce
DA, DA! Verujem, i ako sam zbog te vere prosao kroz sve i svasta. Upravo prava, iskrena, slobodna! Kad jesi to sto si zaista, opusten i svoj. Jeste da se i dalje po nekad uplasim sto sam se toliko prepustio, ali briga me, vredi zbog onoga kako se sad osecam!
DA, DA! Verujem, i ako sam zbog te vere prosao kroz sve i svasta. Upravo prava, iskrena, slobodna! Kad jesi to sto si zaista, opusten i svoj. Jeste da se i dalje po nekad uplasim sto sam se toliko prepustio, ali briga me, vredi zbog onoga kako se sad osecam!
Mislis, kad prihvatas i volis osobu bas takvu kakva jeste i ne zelis da je menjas, jer volis i njene "greske" isto kao i vrline, i kad znas, da ta osoba isto tako dozivljava tebe?
Cestitam! Mislim, da si jedan od vrlo redkih koji to dozive.
Ali me nekda nervira sto nisam jaka (kao tamo neke zene) pa da mi takva ljubav i ne treba, vec da sam dovoljna sama sebi!
Ali, nisam!
Treba mi ljubav i, Bogu hvala, imam je vec puno godina.
Naravno, to ne znaci da stalno zivim u nekakvoj idili - onaj ko te voli najvise, taj te moze najvise i da iznervira.
Ipak, taj osecaj da znam da me neko voli, da sam mu pozeljna kao zena, je odlican osecaj i smatram sebe privilegovanom sto to imam (u nekim drugim stvarima u zivotu sam ja prosto bila uskracena, ali u ovoj stvari, mislim na ljubav i sex, to sam imala i imam u izobilju, da pljucnem 3X)