Da li verujete u (pravu) ljubav?

Само је љубав права све су остало лажи.Ако мисли да не постоји онда је ког њега по среди егоизама а не љубав.Љубав се не тражи она је у нама и она се даје.Што је више дајеш то је више имаш.

Veujem u pravu ljubav..naročito ako ima jaku četvorku, uzak struk, čvrstu guzu, ako je lepa, zgodna, pohotna i lakomislena ;) ;) ;)
Ako se jos doda i slobodno ponasanje, život bez predrasuda, ponašanje bez foliranja i jak libido, eto idealne žene! Kad je nadjete, javite. O'ma ću da se zaljubim!

Ja sam tek u 29 godini upoznala ljubav. Do tada nisam imala blage ideje sta to uopste znaci i kako izgleda... i svi moji odnosi sa ljudima su bili bazirani na mom licnom interesu i sebicnosti. Pitam se da li sam i roditelje tada umela da volim zbog njih ili zbog onog sto rade za mene.

Ponekad bi mi se sve to ucinilo suplje i dosadno, ali ni uz najvece muke nisam mogla da osetim ljubav osim ljubavi prema samoj sebi :D

Onda se to promenilo :lol:
Moj muz je otopio moje kameno srce :)

DA, DA! Verujem, i ako sam zbog te vere prosao kroz sve i svasta. Upravo prava, iskrena, slobodna! Kad jesi to sto si zaista, opusten i svoj. Jeste da se i dalje po nekad uplasim sto sam se toliko prepustio, ali briga me, vredi zbog onoga kako se sad osecam!

herrr:
DA, DA! Verujem, i ako sam zbog te vere prosao kroz sve i svasta. Upravo prava, iskrena, slobodna! Kad jesi to sto si zaista, opusten i svoj. Jeste da se i dalje po nekad uplasim sto sam se toliko prepustio, ali briga me, vredi zbog onoga kako se sad osecam!

Mislis, kad prihvatas i volis osobu bas takvu kakva jeste i ne zelis da je menjas, jer volis i njene "greske" isto kao i vrline, i kad znas, da ta osoba isto tako dozivljava tebe?

Cestitam! Mislim, da si jedan od vrlo redkih koji to dozive.

Ja cvrsto verujem u pravu ljubav!

Ali me nekda nervira sto nisam jaka (kao tamo neke zene) pa da mi takva ljubav i ne treba, vec da sam dovoljna sama sebi!

Ali, nisam!
Treba mi ljubav i, Bogu hvala, imam je vec puno godina. :)
Naravno, to ne znaci da stalno zivim u nekakvoj idili - onaj ko te voli najvise, taj te moze najvise i da iznervira. ;)
Ipak, taj osecaj da znam da me neko voli, da sam mu pozeljna kao zena, je odlican osecaj i smatram sebe privilegovanom sto to imam (u nekim drugim stvarima u zivotu sam ja prosto bila uskracena, ali u ovoj stvari, mislim na ljubav i sex, to sam imala i imam u izobilju, da pljucnem 3X);)

Znaci, da, verujem u pravu ljubav! ;)

Back