Da li verujete u ljubav?

ma...UVEK sam ja imao...nikad te nisam pitao za grad,samo kad cjemo CS da cepamo...ko bi rejkao da sam se bnavukao na turning games?!??!?.ko???...ali joca...hahahaha........ma ni ja nisam bolji bruka..Zora mi nije izmakla,uzivao sam dovoljno..

Nije bitno da li volim jedanput,dvaput ili 10 puta u zivotu,jer se stalno suocavao sa situacijom koju ne poznajemo.treba traziti ljubav,ma gde ona bila,cak i ako nam trebaju godine za to.Ljubav nas moze odvesti u raj ili pakao,ali nas uvek nekud odvede...onog casa kada mi krenemo u potragu za ljubavlju i ona krece nama u susret.I spasava nas.
Naravno,sto je ljubav veca i bol je veca,ali po meni bolje voleti svom svojom snagom,ali i patiti,jer i iz jednog i drugog nosis veliko iskustvo,nego ziveti u prosecnosti i ne osetiti nesto tako lepo zbog straha....

Verujem.........ne verujem :-D shalim se naravno,verijem da prava ljubav postoji,ali ja je jos nisam doziveo pravu ljubav,dugu i ozbiljnu vezu.I dan danas trazim idealnu,ali mi to nekako ne uspeva(verovatno jer je pola BG-a zauzeto,a ostala polovina izbirljivo.

Verujem u ljubav,naravno.Sigurno da postoji neka visa sila,neke stvari se jednostavno dese,da na njih ne mozemo da uticemo,ali ne verujem da je sve negde zapisano i da sve mora da se desi bas tako.Ipak smo mi krojaci svoje sudbine......ali posle mnogo razocarenja,patnji,posle mnogo ljubavi koje su trebale da budu ''ono za ceo zivot''pa su se zavrsile tuzno,jos uvek verujem da postoji neko samo za mene........trenutno pocinjem da verujem da je taj neko pored mene.......ali polako videcemo.......

Back