Da li verujete u citanje misli...? :O

Na osnovu facijalne ekspresije, govora tela, može se nekad naslutiti nečije mišljenje, što nikako ne znači da je pogođeno i tačno .Nekada jaka intuicija može pomoći da se pogodi šta neko razmišlja, ali ni to , takođe nije pouzdano .
Naravno, tim znanjem se često koriste kriminalistika i psihologija. Meni se nije nikada dogodilo da pročitam misli nepoznatoj osobi, ali jeste osobi koju dobro poznajem. Ali to mi i nije neka mudrolija :mrgreen:ako znam kako ta osoba razmišlja.

Meni su nekako posebno zanimljive telepatija, energija, čakre,a sa tim sam imala ponešto dodira. Npr.dešavalo mi se da intenzivno razmišljam o nekoj osobi sa kojom se nisam dugo vidjela niti čula, a onda se desi da je sretnem ili da me kontaktira.

Takođe dogodilo mi se da neko polaganje nisam mogla da prebrodim uprkos mojim vještinama koje sam imala. Obratila sam se jednoj mojoj rođaki koja se jednim dijelom po svojoj struci razumije u energije i ona mi je doslovce rekla da će ishod tog puta biti pozitivan-…i tako je i bilo. Ne, ništa mi ona nije ugatala, ali činjenica je da sam se ja sama sa sobom osjećala tog puta nekako drugačije, samopouzdanije kao da mi je “podigla, osnažila” moju energiju koja mi je dala vjetar u leđa. Ja sam laik za takve stvari ali ta njena 100% sigurnost u uspjeh mi je nevjerovatna i zagolicala na razmišljanje. Koliko smo mi ljudi daleko kompleksnijih kapaciteta i mogućnosti, samo ih ne koristimo. Često nismo ni svjesni svoje snage i mogućnosti.

Oni koji su to spoznali, time se bave I uspjeli su da podignu svoju duhovnu svijest na neki viši energetski nivo, vjerujem da oni mogu liječiti, hipnotizirati, pročišćavati čakre, čitati misli-što da ne? @Ната Ли …mišljenje?

Koliko smo mi ljudi daleko kompleksnijih kapaciteta i mogućnosti, samo ih ne koristimo. Često nismo ni svjesni svoje snage i mogućnosti.
Убеђена сам да користимо мањи проценат капацитета ума и вежбом можемо да постигнемо доста.
Мене је још у гимназији заинтересовала нека прича о сугестији у току хипнозе, тада свака сензација допире директно у подсвест.
Слично томе, када ти неко коме безрезервно верујеш каже да ће све бити добро, информација стиже до подсвести и свестан део мозга уради остало.
Звучи лако 😁, мада није ни тешко, иако јесте компликовано. :D

Слично томе, када ти неко коме безрезервно верујеш каже да ће све бити добро, информација стиже до подсвести и свестан део мозга уради остало.
Звучи лако 😁, мада није ни тешко, иако јесте компликовано. :D
Da. Na tom "principu" mislim da funkcioniše pročišćavanje čakri. Naravno ako imaš osobu koja zna to da radi, koja je obučena i onda da svojom jakom energijom "jača" tvoju oslabljenu, razbija blokade, anksioznosti. Pod uslovom da naravno osoba koja treba pomoć može da se opusti i treba da vjeruje u to. Kad kažu kod mene nije uspjelo-pa naravno da nije, kad tom "terapeutu" pružaš otpor jer ništa ne može na silu. Tako ja to nekako vidim. :)

Ne mozes to da radis jer je nemoguce.
Moguće je i vršeni su silni eksperimenti u istoriji, na području telepatije..
Verujete li u telepatiju?
Da li ste nekad pokušali da pošaljete preciznu poruku telepatski?
Ne uspeva uvek. Ruski naučnici su sedamdesetih, imali odobrena neograničena sredstva za istraživanja na području telepatije ( jedino su za to imali neograničena sredstva), - zbog špijunaže, tj. prenošenja informacija,.. ali se na kraju odustalo od tog projekta.

Moguće je i vršeni su silni eksperimenti u istoriji, na području telepatije..

Ne uspeva uvek. Ruski naučnici su sedamdesetih, imali odobrena neograničena sredstva za istraživanja na području telepatije ( jedino su za to imali neograničena sredstva), - zbog špijunaže, tj. prenošenja informacija,.. ali se na kraju odustalo od tog projekta.
Као и за пренос електричне енергије потребан је материјал који је добар проводник. Истраживања су требала од тога да почну, зашто неко има ум проводника а неко отпорника.
Бар бих ја од тога кренула.

Back