Da li verujete novoj vladi?

Da li verujete novoj vladi, njen uspeh'

• Verujem

• Ne verujem

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja im neverujem uopšte, mada sam imao do skoro neku nadu na boljitak sa njima.
Koliko sam video, nisu ništa preduzeli u pozitivnom pravcu na promeni bilo čega bitnog po pitanju poboljšanja života u zemlji.
Jedino što sam video, a to je da su za sebe svojstveno se potrudili da napune samo sebi džepove. :)

Не верујем власти а посебно не СНС-у који се поноси што му је Ђулијано пријатељ, човек који се радовао што ја НАТО пакт убијао српски народ и све њене грађане радиокативним бомбама.

Не верујем власти а посебно не СНС-у који се поноси што му је Ђулијано пријатељ, човек који се радовао што ја НАТО пакт убијао српски народ и све њене грађане радиокативним бомбама.

Radioaktivne bombe ne postoje (samo nuklearne, ali sa njima mi nemamo nista).
Samo protivtenkovska municija ima nesto uranijuma.

Uviđaš li još neka negativna kretanja, dela?:)

Ne verujem im - zato sto ih znam vec 15 godina, a imam problema da se setim sta su uopste dobrog napravili :think:
Slažem se sa ovim,
znajuči da su učestvovali u vlasti zadnjih 20 i kusur godina, bilo opozicija ili pozicija, sumnjao sam da če se nešto desiti na bolje, mada sam imao nade u nove kadrove zadnjih godina. Međutim, tek sad uviđam da se ustvari desilo ono najgore, sad je sve konkretno pušteno sa lanca!

Uviđaš li još neka negativna kretanja, dela?:)
Видим не дела а јављали конкреттна дела, типа хапшење и слање у затвор највећих лопова у земљи махом из врхушке политичких странака. Зар нису рекли да је Динкић највећи криминалац и да му је место у затвору, а сада му лижу бул.у и кажу да је поштен да поштенији бити не може.

Видим не дела а јављали конкреттна дела, типа хапшење и слање у затвор највећих лопова у земљи махом из врхушке политичких странака. Зар нису рекли да је Динкић највећи криминалац и да му је место у затвору, а сада му лижу бул.у и кажу да је поштен да поштенији бити не може.
Tako nekako,
najuočljivije je to što su konkretno počeli da rade po nacrtu DS/DOS šeme, odnosno potpuno po komunističkom nacrtu, Titovom.

Radioaktivne bombe ne postoje (samo nuklearne, ali sa njima mi nemamo nista).
Samo protivtenkovska municija ima nesto uranijuma.
"Нешто" Колико то нешто је бачено на српску државу и њене грађане.

Осиромашеним уранијумом гађано је укупно 113 локација на подручју тадашње СР Југославије, већина на територији Косова и Метохије. Према прорачунима доктора Владимира Ајдачића, на СР Југославију бачено је 13.000 тона осиромашеног уранијума. Американци су признали "сејање" "само" 11.000 тона овог нус-производа уранијума 235 који се користи као гориво у нуклеарним електранама.

Према подацима НАТО, од 5. до 11. септембра 1995. њихови авиони су испалили 5.800 пројектила са осиромашеним уранијумом у близини Хан Пијеска и Хаџића у Босни и Херцеговини.

У последице бомбардовања српских земаља не убрајају се само тоне осиромашеног уранијума, већ и тоне штетних и канцерогених хемијских материја расутих и сагорелих због последица бомбардовања. Опасни пирален из трафо-станица, жива, разноврсни диоксини, сагорели керозин, халони - све су то посредне последице бомбардовања које наносе много озбиљнију штету по човека и његову околину, него што се до сада признавало.

Poslednja izmena:
Kadar Nevera.

Ljudi koji se vrte poslednjih 20 godina u politiKi, konstantna demagogija i trućanje u prazno na tragu prošle Vlade za koje običan građanin više nema ni sluha ni živaca.
Apsolutno.
Prosto da se čovek prenerazi na pomisao delovanja ove vlade. Stičem utisak kao da če svaki čas propast sveta, što do sad mi se nikad nije desilo. :)

Back