- Poruka
- 40.682
Dakle, neko je za vas autoritet, zaista vam ostavlja utisak kao snažna osoba. Ili važi za takvu.
Cenite je, poštujete. Da li vas to uzbuđuje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze u igri dominacije i potcinjavanja, pa se smenjujete, osim ako bas nisi bas bas u bdsm fazonu...Dakle, neko je za vas autoritet, zaista vam ostavlja utisak kao snažna osoba. Ili važi za takvu.
![]()
NeDakle, neko je za vas autoritet, zaista vam ostavlja utisak kao snažna osoba. Ili važi za takvu.
![]()
Jok, nego ću na forumu o sexu da pišem o nauciEbo te mis, samo na sex mislis...
Računa seNe, al ja sam muško pa se valjda ne računa?
Da, tako je i kod meneMoguće.. ja mislim da je nemoguće zaljubiti se u goreg od sebe. Zaljubiš se ako taj neko nasuprot tebe uspe da te ubedi da je bolji tj. ako uspe da uspostavi taj neki "autoritet" nad tobom..
To je prirodno..ja se valjda zato retko tj. skoro nikako ne zaljubljujem..
Postoji tu još jedna meni zanimljiva stvar..mislim da se teško zaljubljujem jer nijedan mi nije bolji od bivšeg...bivši mi je reper i ebiga, nisam još uvek srela nekog ko će da ga prešiša a ni njega više ne volim...
Alarmantna situacija da, da...
Da, priličan turn off.Moguće.. ja mislim da je nemoguće zaljubiti se u goreg od sebe. Zaljubiš se ako taj neko nasuprot tebe uspe da te ubedi da je bolji tj. ako uspe da uspostavi taj neki "autoritet" nad tobom..
To je prirodno..ja se valjda zato retko tj. skoro nikako ne zaljubljujem..
Postoji tu još jedna meni zanimljiva stvar..mislim da se teško zaljubljujem jer nijedan mi nije bolji od bivšeg...bivši mi je reper i ebiga, nisam još uvek srela nekog ko će da ga prešiša a ni njega odavno više ne volim...
Alarmantna situacija da, da...ostaću samaaa a ni to nije toliko loše..
Taj je imao više toga, očiglednoMene taj jedan ubio u pojam...nakon njega, ništa..![]()
mogao bi da razlikujes autoritet od autoritarnostiMeni to bljaksi.
Zamisljam neku nasu sluzbenicu:
Shefeuuu, bi li ste kafu?
Oh oprostite m'dam, mozda da ste bili precizniji u izboru reci i opisu, pa bih razlikovao.mogao bi da razlikujes autoritet od autoritarnosti![]()
mdaOh oprostite m'dam, mozda da ste bili precizniji u izboru reci i opisu, pa bih razlikovao.
Imacu to u vidu za ubuduce.