Da li vas uzbuđuje autoritet?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
40.682
Dakle, neko je za vas autoritet, zaista vam ostavlja utisak kao snažna osoba. Ili važi za takvu.

Cenite je, poštujete. Da li vas to uzbuđuje?

images

Secam se jedne devojke iz ny.
Klinka neka, 22 23 godine. Doslo iz upstate a u dgra da studira moderni balet. Sva puna sebe. Nekako mi bila bljaksi na startu, nisam hteo da budem s njom iako se namsetala, video sam da tu ima petljancije.
I jedan dan, dolazi sva srecna.. Smuvala se sa sinom gradonacelnika i opisuje kako mu lift vodi pravo u dnevnu sobu, sav je sarmantan, optjenit, autoritet, tru lider.. Sva treperi.
Nije proslo 7 dana, cujem je u sobi kako place. I sad ono.. Eee.. Kucam na vrata.. Jesi li dobro? Hajde ne zezaj, izadji da pricamo. Uplasio sam se da nije nesto, otkud znam.. Ja jos imigrant jbni, da mi dodje murija, odoh ja vama bratjo u tvorza, double life time, triple life time.i izlazi liliputanka, sva zarozana i pravo meni: why are all man pigs? ...
Jbg.. Da skratim, nadam se da je ok negde. Roditelji su joj stvarno cool ljudi, upoznao sam ih.

Moguće.. ja mislim da je nemoguće zaljubiti se u goreg od sebe. Zaljubiš se ako taj neko nasuprot tebe uspe da te ubedi da je bolji tj. ako uspe da uspostavi taj neki "autoritet" nad tobom..
To je prirodno..ja se valjda zato retko tj. skoro nikako ne zaljubljujem..:malav:
Postoji tu još jedna meni zanimljiva stvar..mislim da se teško zaljubljujem jer nijedan mi nije bolji od bivšeg...bivši mi je reper i ebiga, nisam još uvek srela nekog ko će da ga prešiša a ni njega odavno više ne volim...:lol:
Alarmantna situacija da, da...ostaću samaaa a ni to nije toliko loše..

Moguće.. ja mislim da je nemoguće zaljubiti se u goreg od sebe. Zaljubiš se ako taj neko nasuprot tebe uspe da te ubedi da je bolji tj. ako uspe da uspostavi taj neki "autoritet" nad tobom..
To je prirodno..ja se valjda zato retko tj. skoro nikako ne zaljubljujem..:malav:
Postoji tu još jedna meni zanimljiva stvar..mislim da se teško zaljubljujem jer nijedan mi nije bolji od bivšeg...bivši mi je reper i ebiga, nisam još uvek srela nekog ko će da ga prešiša a ni njega više ne volim...:lol:
Alarmantna situacija da, da...
Da, tako je i kod mene
Samo ima više tih bivših koji su imali autoritet, svako na svoj način

Postoji tu još jedna meni zanimljiva stvar..mislim da se teško zaljubljujem jer nijedan mi nije bolji od bivšeg...bivši mi je reper i ebiga, nisam još uvek srela nekog ko će da ga prešiša a ni njega odavno više ne volim...:lol:
Alarmantna situacija da, da...ostaću samaaa a ni to nije toliko loše..
Da, priličan turn off. :mrgreen:

Recimo meni je prva ljubav bio apsolutni autoritet u nauci, fizici. Imao je teoriju u malom prstu. Napisao je rad kojom nalazi greške u ajnštajnovom radu. A osim toga je voleo filozofiju. I bio majstor u sexu. Mislila sam da posle njega neće biti ničeg.

Posle je bio jedan poseban na drugi način. Majstor kao vozač i u praktičnim stvarima. I naravno za sex 😂. Neverovatno je vozio rolere i bio baš kul lik. I deca su nam ok.

Posle opet neko poseban na drugi način. ... Tako da sam ja digla ruke od toga da ću da se više zaljubljujem 😁.. Mada se to ne zna. Ali ume biti lepo i kada se pomeša ovo sada i sećanja i ceo život. Onda gledam šire i ne tražim puno

Back