MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.759
Vid ti nju kako ono preti.Sabiram ja sve 😁
Vid ti nju kako ono preti.Sabiram ja sve 😁
Ja sam predsednik disciplinske komisije. I kažem ti. Ćuti i radi to što se od tebe očekuje 😂😂😂Vid ti nju kako ono preti.
Uuu power exchange. Nisam ti ja tako laka roba. Moraces da budes puno asertivnija.Ja sam predsednik disciplinske komisije. I kažem ti. Ćuti i radi to što se od tebe očekuje 😂😂😂
Ne, al ja sam muško pa se valjda ne računa?
ma da, cim vidim Merkelku oma svrsim od uzbudjenje.Dakle, neko je za vas autoritet, zaista vam ostavlja utisak kao snažna osoba. Ili važi za takvu.
Cenite je, poštujete. Da li vas to uzbuđuje?
![]()
Pa dobro, očigledno za tebe nije autoritet 😁ma da, cim vidim Merkelku oma svrsim od uzbudjenje.
Opa 😊Samo u krevetu.
NeDakle, neko je za vas autoritet, zaista vam ostavlja utisak kao snažna osoba. Ili važi za takvu.
Cenite je, poštujete. Da li vas to uzbuđuje?
![]()
Kombinacija toga, a uz to vezivanje, povez preko ociju, neka igra uloga... Mmm.Opa 😊
Jel voliš bič ili da te spenka? 😂
Mislim da si odgovorila poyitivno na moje pitanje. Jer sve to sto navodis da ti se svidja to je za tebe autoritet. Autoritet nije policajac. Može da bude ali ne mora da znači. Prosto postoje ljudi koji su nam u nečemu autoritet, dakle poštujemo ih, kada nam nešto govore, kažu, to za nas ima dubinu, ima značaj, nije kao kada ostali to rade. Može i uličar biti za nekoga autoritet.Pa i ne baš. Ne palim se nešto na šefove, sudije, policjace/uniformu, profe i ostale autoritete.
Sa druge strane, oni koji znaju šta hoće i ne oklevaju puno, e oni su hot. E da, uvek su me privlačili inteligentni ljudi, tako klikeraši, problem solveri. Ne mora ni da ima formalno obrazovanje bitno je da je bistrog uma. Džaba sve ako je čovek glup.
Paula, kako može uličar biti autoritet?Mislim da si odgovorila poyitivno na moje pitanje. Jer sve to sto navodis da ti se svidja to je za tebe autoritet. Autoritet nije policajac. Može da bude ali ne mora da znači. Prosto postoje ljudi koji su nam u nečemu autoritet, dakle poštujemo ih, kada nam nešto govore, kažu, to za nas ima dubinu, ima značaj, nije kao kada ostali to rade. Može i uličar biti za nekoga autoritet.
Pa mislila sam autoritet u klasičnom značenju.Mislim da si odgovorila poyitivno na moje pitanje. Jer sve to sto navodis da ti se svidja to je za tebe autoritet. Autoritet nije policajac. Može da bude ali ne mora da znači. Prosto postoje ljudi koji su nam u nečemu autoritet, dakle poštujemo ih, kada nam nešto govore, kažu, to za nas ima dubinu, ima značaj, nije kao kada ostali to rade. Može i uličar biti za nekoga autoritet.
Von Paulusa, o kakvom uzbuđenju je reč?Mislim da si odgovorila poyitivno na moje pitanje. Jer sve to sto navodis da ti se svidja to je za tebe autoritet. Autoritet nije policajac. Može da bude ali ne mora da znači. Prosto postoje ljudi koji su nam u nečemu autoritet, dakle poštujemo ih, kada nam nešto govore, kažu, to za nas ima dubinu, ima značaj, nije kao kada ostali to rade. Može i uličar biti za nekoga autoritet.
O tome govore i priče o raznim hajducima, odmetnicima, Robinu Hudu itd.. Kako nema, uličar nije negativna stvar sama po sebi, mnogi ljudi su odrastali po ulicama, i ja sama sam. Ima tu ljudi od autoriteta.Paula, kako može uličar biti autoritet?
Može, sitnim lopovima i delikventima, ostali mogu samo da se plaše njegovih postupaka.
Mislim da te ne razumem.O tome govore i priče o raznim hajducima, odmetnicima, Robinu Hudu itd.. Kako nema, uličar nije negativna stvar sama po sebi, mnogi ljudi su odrastali po ulicama, i ja sama sam. Ima tu ljudi od autoriteta.
Pa ja bih se pre npr zaljubila u robina Huda nego u nekog bogatuna sve društveno prihvatljivog.. nekako bi mi taj odmetnik koji se u to vreme smatrao lopovom bio prihvatljiviji od gomile nekih "finih" i "poštenih" ljudi.Mislim da te ne razumem.
Retko ko pod pojmom 'uličar' podrazumeva nešto pozitvno što može da bude primer drugima.
Možda ima vrlo retkih primera da je neko od uličara postao autoritet u društveno prihvatljivom smislu.
u pravu siAha ok.. Znaci autoritet, ne statusom, vec onaj koji oslobodi od inhibicija, malo ulicar... Neko ima naughty naughty fantazijicu...
Ja mislim da te to fin zapravo iritira, dokle god ne prelazi okvire bezbednog zar ne?u pravu si
ali mora da bude fin ono u suštini, a kao nije hehe
Ma ajde!Pa ja bih se pre npr zaljubila u robina Huda nego u nekog bogatuna sve društveno prihvatljivog.. nekako bi mi taj odmetnik koji se u to vreme smatrao lopovom bio prihvatljiviji od gomile nekih "finih" i "poštenih" ljudi.
upravo takoJa mislim da te to fin zapravo iritira, dokle god ne prelazi okvire bezbednog zar ne?