shtiklica
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Bundevo srce naravno....Malo sa ruku pređi na delo..bundeva:mda...dosadno, bre...gore, dole, gore, dole..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bundevo srce naravno....Malo sa ruku pređi na delo..bundeva:mda...dosadno, bre...gore, dole, gore, dole..
AcaBg82:Iskreno receno ne znam....
Moram prvo da probam pa cu znati
marina.c:Šta umara??! Zateže, bre!!! Jača!!!
shtiklica:Objasni im.
AcaBg82:To cu ti ja objasniti.
shtiklica:Ajde jedva čekam..
AcaBg82:Koje si godiste?
shtiklica:Ko i ti..Sex ti je dosadio?
marina.c:Ajde vas dvoje na pp...
raindog:aco shtiklica ima pishu isto kao i ti, nisi ni pocheo a vec bi on the wild side ,
znachi ova danashnja omladina.... ccc...
Ni za dobru partnerku nema losheg partnera.istrazivach:Totalno se slazem gledano sa zenske strane,ali verujem da za dobrog partnera nema loshe partnerke
A sta ces,mladost-ludostPLESsitnihDEMONA:Buggy,prema mojim nekim informacijama ti si za ovih par meseci na forumu startovao vise riba,nego sto sam ja PPova razmenio sa svima.![]()
![]()
PLESsitnihDEMONA:Buggy,prema mojim nekim informacijama ti si za ovih par meseci na forumu startovao vise riba,nego sto sam ja PPova razmenio sa svima.![]()
![]()
Buggy:Evo i devojcice koja mi se u trenu dopala i pitah je tad -hoce li mi biti devojcica a ona se postidela i ladno me iskulirala![]()
Ma jesi li sigurna za shtiklicu?
shtiklica:Došla sam u poziciju da me sex umara umesto relaksira.
Taman se ponadam večernjoj ševi kad njemu nemože se dići !!!
Zaboleše me usta ne bi li se zadovoljila.
Došlo vreme da padam na vibrator !!!
Da li Vas sex ponekad umara i zbog čega ?