Sejko
Zainteresovan član
- Poruka
- 131
Laku noc i fino spavajHELENA33:joj cuti ne pitaj... hehe... laku noc seiko, veceras bolje da ne pishem nista vishe...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noc i fino spavajHELENA33:joj cuti ne pitaj... hehe... laku noc seiko, veceras bolje da ne pishem nista vishe...![]()

HELENA33:aj navescu ti jedan primer koji nije strasan... rizikujem vec par meseci da ostanem bez papira... jer sam ovde gde sam... treba da trknem u de... odrzavam ih na tu foru vec par godina... sad sam se nesto ulenjila pa cekam zadnji momenat za to...
jok... jandrlina zena pere sudove...hello_world:a ti peres sudove u nekom restoranu

HELENA33:e znate kakvo sam pitanje dobila na pp... kao na koja mesta najvise volim da upraznjavam rizik i jesam li nekad bila uhvacena??? i ja ga pitam a o cemu ti to, a lik ladno pa o sexu... hehe... e svasta i s forumom...

Seks je samo maska, kad ti kazem 
hehe... a zamisli josh pitanje i jesi li bila uhvacena... hahaha...hator:Ma laze bre...mislio je na kradju
Upraznjavati kradju, tako se kazeSeks je samo maska, kad ti kazem
![]()
sofffy:Zivot bez rizika nije vrijedan zivljenja![]()
)))jeste...Artinve:... aha...

HELENA33:Koliko ste spremni da rizikujete u zivotu, kako se osecate dok to radite, a kako nakon pozitivnog ili negativnog ishoda te situacije... navedite sami svoje primere... kocka, ljubav, posao, prijateljstva itd...
Was ist komisch?:grin:HELENA33:
nije nista smesno nego je to osmeh odobravanja...sofffy:Was ist komisch?:grin:

mislish da samo papci rizikuju ili kako?Papak:Rizik to je Papak
Happy_feet:Uvek! Sto veci to bolji... Privlaci me mada ga izbegavam..
)))