diretore
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.998

mislim nemoj sad da budes neozbiljan...kad svi znaju da si ti...klon na ®...kao i onaj JAZZER®...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm... aj razmisli jos jednom sta dobija...diretore:dobija klona...naravno...to je tetka helce odavno smislila...ili je popila malo vise vina...pa je vidjela trostruko...
pazi ja joj nista ne bih vjerovao...otkad to bundeve i helene govore istinu...znas dobro sta je benjini radio sa bundevom u "Noc na zemlji"...a o Helenama bi se moglo pricati...HELENA33:sve si pomesao... bundeva je moj klon iako je stariji od mene hehe...![]()
dobija drugog klona...pa treceg...itd...zavisno od broja casa...i privremenog ludila....HELENA33:hm... aj razmisli jos jednom sta dobija...
bzvz...diretore:dobija drugog klona...pa treceg...itd...zavisno od broja casa...i privremenog ludila....
HELENA33:bzvz...![]()
ako je covek samo senka... i ostane bez senke... nema ga vise... razumes...![]()
znachi, ne dobija nista... zato i nece da je izgubi...![]()
Cupavka:Rizik me oduvek privlacio...sva sam extremna, jbt. ...jedino me kocka ne zanima, treba mnogo strpljenja oko nje, a meni to treba za mnogo bitnije stvari u zivotu, pa sam stedljiva...
zar jos uvek nisi upoznao samog sebe? u tim godinama??? ccccccccccc...diretore:auuu...nema ga vise....ispario...sublimirao...doduse...ako je ispario...moze da se kondenzuje...
nego gdje si ti vidjela te ljude-sjenke...volio bih da upoznam nekoga...znam one nevidljive...bio je film...nekoc
E, nemoj si neozbiljanneozbiljko:Dakle, voliš da rizikuješ, ali za džabe ;-)
..nema dzabe- ni kod babe...pa znas kako...ugledam se na starije od sebe...tetka helci...HELENA33:zar jos uvek nisi upoznao samog sebe? u tim godinama??? ccccccccccc...
vazi sreco...diretore:pa znas kako...ugledam se na starije od sebe...tetka helci...
  diretore:vredi zlato...:shock:
![]()
  :shock:
Cupavka:E, nemoj si neozbiljan..nema dzabe- ni kod babe...
HELENA33:dug je put...![]()
neozbiljko:Sve se plaća, sve se vraća!
Btw. jesi li stvarno čupava i u kom smislu?

neozbiljko:Daklem, nisi čupava u smislu rizika?
Dobro, kupiću ti za rođendan češalj. Samo me blagovremeno podseti![]()