Da li vas privlachi rizik?

a aa. znachi odatle to...gledao sam troterse..a
da Pu ja !!! :twisted:.8)

<<Tema>>>,.........pa u kocki...ne igram kladionicu,jer veze blage nemam
samo kad se setim za golove sam i imao ali fixeve...nikako.
Rizikovati....pa ja sam rodjen za to, ali samo kad ja mislim da treba ,tad i chinim.
zasto se zene ponashaju kao Dana Draskoviscj ?

'He who Dares wins Rodders'

...nisam valjda dzaba drzao sliku Del-boy-a u profilu dosta dugo....

delroduncmainpic.jpg

A sta se razume pod rizikom? Recimo, i izlazak iz stana je rizik, jer moze da te ubije neko iz bazuke, ili da vas udari avion dok ste jos u stanu. Rizik je na neki nacin i to "ziveti", tj. sam zivot.

Ali postoji neko drugo poimanje rizika... To je onaj momenat kad narocito rizikujemo, kad su nam manje sanse da to sto cinimo ispadne valjano. Da li to cinim... Ne, sem kad sam narocito loseg raspolozenja, kad me uhvati neko opterecenje, asocijacije, i slicni "tripovi", kak bi vi kazali. Tada mogu svasta da uradim... Jer mi tada zivot jako malo vredi.

Misanthropos:
A sta se razume pod rizikom? Recimo, i izlazak iz stana je rizik, jer moze da te ubije neko iz bazuke, ili da vas udari avion dok ste jos u stanu. Rizik je na neki nacin i to "ziveti", tj. sam zivot.

Ali postoji neko drugo poimanje rizika... To je onaj momenat kad narocito rizikujemo, kad su nam manje sanse da to sto cinimo ispadne valjano. Da li to cinim... Ne, sem kad sam narocito loseg raspolozenja, kad me uhvati neko opterecenje, asocijacije, i slicni "tripovi", kak bi vi kazali. Tada mogu svasta da uradim... Jer mi tada zivot jako malo vredi.
da... mislila sam na svesno rizikovanje... ne slazem se da rizik uvek podrazumeva male sanse za uspeh toga zbog cega rizikujemo vec i ponekad mozemo da izgubimo na nekoj drugoj strani nesto...

Back