HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Koliko ste spremni da rizikujete u zivotu, kako se osecate dok to radite, a kako nakon pozitivnog ili negativnog ishoda te situacije... navedite sami svoje primere... kocka, ljubav, posao, prijateljstva itd...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja igram samo na sigurno....HELENA33:Koliko ste spremni da rizikujete u zivotu, kako se osecate dok to radite, a kako nakon pozitivnog ili negativnog ishoda te situacije... navedite sami svoje primere... kocka, ljubav, posao, prijateljstva itd...
diretore:da nije treci...JAZZER...sa poznatim zaokrugljenim R....
e vala da znas da jeste...W.A.S.P.:svaki odlazak u kafanu je rizik![]()
Schveca:e vala da znas da jeste...
što, zato što ćeš da se napiješ?W.A.S.P.:svaki odlazak u kafanu je rizik![]()
da... mislila sam na svesno rizikovanje... ne slazem se da rizik uvek podrazumeva male sanse za uspeh toga zbog cega rizikujemo vec i ponekad mozemo da izgubimo na nekoj drugoj strani nesto...Misanthropos:A sta se razume pod rizikom? Recimo, i izlazak iz stana je rizik, jer moze da te ubije neko iz bazuke, ili da vas udari avion dok ste jos u stanu. Rizik je na neki nacin i to "ziveti", tj. sam zivot.
Ali postoji neko drugo poimanje rizika... To je onaj momenat kad narocito rizikujemo, kad su nam manje sanse da to sto cinimo ispadne valjano. Da li to cinim... Ne, sem kad sam narocito loseg raspolozenja, kad me uhvati neko opterecenje, asocijacije, i slicni "tripovi", kak bi vi kazali. Tada mogu svasta da uradim... Jer mi tada zivot jako malo vredi.
ne, mogu ja da se napijem i kuci, mozes da se pobijesLPhoklica:što, zato što ćeš da se napiješ?
onda si počeo da rizikuješ kada si se rodio..
ma i kuci kad se nazvijuces mozes da padnes s terase i sl...W.A.S.P.:ne, mogu ja da se napijem i kuci, mozes da se pobijesa tamo lete stolice ...flase ... case ... tupi i ostri tvrdi predmeti ...
:-D :-D :-Djelena92:Obozavam rizik,do sada je ishod uvek bio pozitivan![]()