Da li vas partner ima poverenja u vas?

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Zna li vas partner/ka sta vi radite ne netu? Zna li sa kim se kuckate?sta pisete i gde pisete? Da li je ikad pozelo/la da procita to sto vi pisete ? Ima li pristup vasim mailovima, skype, msn, gmail-u...Cita li vam postu?Stizu joj poruke na mob.20 puta na dan.da li je pitate ili njega sa kim se to dopisuje toliko ili vas zabole usi?

Zna li vas partner/ka sta vi radite ne netu? Zna li sa kim se kuckate?sta pisete i gde pisete? Da li je ikad pozelo/la da procita to sto vi pisete ? Ima li pristup vasim mailovima, skype, msn, gmail-u...Cita li vam postu?Stizu joj poruke na mob.20 puta na dan.da li je pitate ili njega sa kim se to dopisuje toliko ili vas zabole usi?
sta ti imas od nasih odgovora?koji ti je motiv?

ne verujem da mu je bio sumnjiv sms
bilo mu je sumnjivo njeno promenjeno ponasanje prema njemu
pa je uzeo da proveri sms

Da, ako se promeni uobičajeno ponašanje,
možda treba razmisliti.

A teško je sakriti, posebno ženama.

One kao da za osobe koje vole
imaju ugradjene nekakve radare, pa će
primetiti suparnicu iako muškarac o tome pojma nema.
Tačnije, kao da oseti tu nameru.

Ne znaju, ali bi hteli. Trazili ali nisam dao.

"Sta ti te Ljubav i Sex, tamo se zagoreli neki, sta ides da vatas tamo, pacenicku jedan?"
"Sta si ovo napisao, sto si njoj stavio smajli, a sto njoj reputaciju?"

itd, itd, itd.

Nikad nisam trazio da proveru nesto, imam poverenja i ocekujem isto to. Sta neko prica sa drugaricama, najboljim drugom je njihova licna stvar.
Desilo se da sam postao ljubomoran i da sam njuskao malo, priznajem, ali to tek kada je situacija bila opravdana.

Nekako mi se cini da ti sto traze sve na raport su oni koji i sami nesto mute i kriju, mada ima izuzetaka.

Moj partner podržava moje net aktivnosti pisanja na krsti, ćutljiv je, nema mobilni, živi u urni :lol:

Back