Da li vas nerviraju cene sa 90-99 para?

Da li vas nerviraju cene sa 90-99 para?

• Da.

• Da, vise volim da je zaokruzeno.

• Ne.

• Ne, volim kad ustedim 1, 10, ili 100 para.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uredba u zaokruzivanju, svaka cast drzavi u kojoj zivimo. A reci mi o kakvoj logici je rec? Pazi 50para je smesno malo, al dnevno se na taj nacin zaokruzivanja "ukradu" ili "izgube" milioni. NBS vode nesposobne osobe, koje lazu i obmanjuju narod, pocev od jednocifrene inflacije pa sve do lazi da 1euro vredi 105din...
Само једна грешка у твом посту- способни су, и тачно знају шта раде. Потребан је висок ниво стручности за одржавање ненормалног стања.

Мене нервира што касирке уместо кусура ми враћају жваке и шибице. Имам кући толико жвака да могу да нараним њима целу Србију. Сестра ме питала.. бато, јел ти то шверцујеш жвакама. :eek:

Не само да их имам, него сањам жваке. Неку вечер сањам како је нека џиновска жвака чудовиште хтела да ме прогута. Устанем у зноју, попијем чашу ладне воде и све се смири.
:roll: Aj' mi leba ti kaži gde? Da idem i ja odma'...
Ne pamtim kad sam videla žvake na komad, a o šibicama da i ne govorim.
To je eventualno moglo da bude pre 20-30 godina, ali sad ne...
Ili, ako grešim, kaži gde i ja ću tamo da idem svaki dan da kupujem, pa da dobijam barem to.

:roll: Aj' mi leba ti kaži gde? Da idem i ja odma'...
Ne pamtim kad sam videla žvake na komad, a o šibicama da i ne govorim.
To je eventualno moglo da bude pre 20-30 godina, ali sad ne...
Ili, ako grešim, kaži gde i ja ću tamo da idem svaki dan da kupujem, pa da dobijam barem to.

Ju pa i ja to dobijem. Mislim da je 1kom/3din te Turske zvake. Imas u svakoj ranji, tj barem u 90% radnji koje ja idem :)

Ne znam za cene 90-99 para ali znam za cene 99-999 etc. zavrsetak sa 9 dinara . Ne bi me nerviralo kad bi vratili kusur taj dinar,na zapad nije mi se NIKAD desilo da ne dobijem kusur 1 centi i UVEK ali UVEK su imali sitno ,ovde i 5 dinara spada u sitno koji ne postoji u kasi,a pitam se zasto nama je sramota da cekamo, mozda osoba iza nas ima sitno??????

Poslednja izmena:

Back