Becky Thatcher
Domaćin
- Poruka
- 3.587
ja volim njegove roditelje - nikada ne bi mogla da se posvađam sa njima ili da o njima kažem nešto ružno, eventualna nepravda bi me povredila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste i ode u prodavnicu i prica kako dok ona muslimancina dok nije dosla u kucu i pocela da baca vradzbine u kucu svi su ziveli mirno i srecno, a bila je moja drugarica dok nije dosla u tu kucu, e o tome se radi. I inace imam epilepsiju, i prica o mojoj bolesti,a drugi dodju pa mi to kazu, i meni i mm pricaju to kolege sa posla, e to boli, izvinjavam se na iskrenoscu svima na forumu. Mozda sam glupo napisala.
ja volim njegove roditelje - nikada ne bi mogla da se posvađam sa njima ili da o njima kažem nešto ružno, eventualna nepravda bi me povredila
Jeste i ode u prodavnicu i prica kako dok ona muslimancina dok nije dosla u kucu i pocela da baca vradzbine u kucu svi su ziveli mirno i srecno, a bila je moja drugarica dok nije dosla u tu kucu, e o tome se radi. I inace imam epilepsiju, i prica o mojoj bolesti,a drugi dodju pa mi to kazu, i meni i mm pricaju to kolege sa posla, e to boli, izvinjavam se na iskrenoscu svima na forumu. Mozda sam glupo napisala.
Moj muz i ja smo se uzeli posle 3 meseca veze, nismo ziveli zajedno, tek kad smo se uzeli smo nasli stan koji nam odgovara i ziveli kao podstanari u stanu od 40ak kvadrata par meseci... ja sam radila, on nije mogao da nadje posao jer se preselio iz rodnog grada u Bg tek, ali je imao ustedjevinu i ako nam je zatrebalo para nju smo trosili... NIKAD nije dolazilo u obzir da zivimo sa njegovima, jer je on pametan i tako nesto nit on hoce, nit bi dozvolio da se desi... sto on kaze Moja kuca, moja sloboda!ja imam 23god., on 31. i uopsteno mislim da se ne mora u nasim godinama imati nesto svoje, ali kad se radi i zeli, sve se moze! Mi smo uspeli...
posle par meseci je on nasao posao i to u Kini, pa smo ziveli tamo, a izgleda ce ga sad prebaciti za Istanbul... i tako ja smatram da uz pravog muskarca, koji zna sta radi, postuje majku, vrednuje i voli mene, sve samo moze ici na bolje... nikad na gore! Pa cak i da zivimo u stanu 2x2, dok god nemam problema sa svekrvom, jetrvom i imam sta da obucem, pojedem i krov nad glavom super sam!
![]()
e,pa kako sam malo pre napisao,naravno da je najpametnije ziveti odvojeno od roditelja,ali koliko to mladih ljudi u Srbiji moze?.....mislim,koliko ljudi u Srbiji do 30 te godine,pa cak i do 40 te,ima licno svoj stan,svoju kucu gde ce ziveti odvojeno od roditelja?.koliko uopste takvih ljudi ima STALAN posao??...a i oni koji imaju npr svoj stan,i manje od 30 god,obicno su im taj stan obezbedili ili kupili upravo roditelji.....
a za sve to je,izmedjuostalog,zasluzna upravo politicko ekonomska situacija u ovoj jadnoj zemlji..
a sta mislite,zasto su medju zenskim svetom u Srbiji nepopularni MAMINI sinovi,ali su zato IZRAZITO popularni TATINI sinovi?....
(ovo dodje kao neka zagonetka)
Sad sam tek pročitala ovaj post! Preteko me čovek!Hm,pa na osnovu toga kako si postavila stvari,moze se postaviti pitanje,ne koliko ljudi u Srbiji do 30 ima svoj stan,vec koliko devojaka od 20-25 god u Srbiji bi pristalo da zivi u stanu 2x2 i da ima 'leba i vode,i da sa time bude super zadovoljno?...........(doduse pitanje je koliko ima i takvih muskaraca)
jako,jako malo....danas su mladji ljudi u Srbiji prilicno razmazeni....
vas primer je zaista izuzetak,ali na neki nacin vredan divljenja......ja vam zelim sve najbolje u daljem zivotu....![]()
e,pa kako sam malo pre napisao,naravno da je najpametnije ziveti odvojeno od roditelja,ali koliko to mladih ljudi u Srbiji moze?.....mislim,koliko ljudi u Srbiji do 30 te godine,pa cak i do 40 te,ima licno svoj stan,svoju kucu gde ce ziveti odvojeno od roditelja?.koliko uopste takvih ljudi ima STALAN posao??...a i oni koji imaju npr svoj stan,i manje od 30 god,obicno su im taj stan obezbedili ili kupili upravo roditelji.....
a za sve to je,izmedjuostalog,zasluzna upravo politicko ekonomska situacija u ovoj jadnoj zemlji..
a sta mislite,zasto su medju zenskim svetom u Srbiji nepopularni MAMINI sinovi,ali su zato IZRAZITO popularni TATINI sinovi?....
(ovo dodje kao neka zagonetk)
to je odlicno receno. Mi zivimo privatno, ali nazalost nekako nas u dubini duse sada malo boli cinjenica da svakoga meseca odvojimo 300 evra i damo gazdi, a dever i njegova zena zive u kuci gde smo nekada ziveli mi iako imaju svoj sprat koji jos nije zavrsen, jer nemaju novca da ga zavrse, ali posto mi nismo mogli tamo da zivimo otisli smo, naravno oni su to videli kao odlicnu priliku i uselili se. Sada da li bi imali neko puno pravo da ocekujemo da i mi hocemo normalan zivot, odnosno nase devojcice, pa trazimo neki deo, ili sta. Imali tu nekoga resenja ili je samo u pitanju osecaj morala, nekako bih volela da mi odgovoris ti KNIGHT. Sva deca su ista zar ne. Ne znam koliko bih sutra ja mogla da odvajam svoje devojcice ako su one te koje ne mogu zajedno i njihovi muzevi, a najgora kombinacija pravimo jednu kucu pa onda kao svi Tarabici pod jednu krosnju.
pa,koliko ja shvatam situaciju,ti i tvoj muz ste imali izbor.....ili cete da zivite u kuci sa njegovim roditeljima uz razne poteskoce i gluposti koje priredjuju ti roditelji,ali biste ustedeli vise novca jer ne bi placali stanarinu,ili da placate stanarinu i sa tih 300 eura kupite neki svoj mir i da zivite opusteno bez svih onih gluposti,ali sa manje novca..........ispada da svaka situacija ima prednosti i mane...
ali posto ste odabrali ovo drugo,trudi se koliko mozes da uzivas u onome sto sada imate(deci,muzu,sopstevnom prostoru za zivot),i ne razmisljaj previse o svekru i svekrvi,jer samo ces se nervirati uzalud,a njihovo ponasanje i misljenje promeniti neces.....
a ako oni nekada odluce da promene to ponasanje,pa i vama pruze neku podrsku,tim bolje......ako ne,trudi se da zivis svoj zivot bez njih....
ne znam koliko sam bio od pomoci,ali eto to je moje laicko misljenje,posto si napisala da bi volelam,iz nekog razloga,bas ja da odgovorim.....
pa,koliko ja shvatam situaciju,ti i tvoj muz ste imali izbor.....ili cete da zivite u kuci sa njegovim roditeljima uz razne poteskoce i gluposti koje priredjuju ti roditelji,ali biste ustedeli vise novca jer ne bi placali stanarinu,ili da placate stanarinu i sa tih 300 eura kupite neki svoj mir i da zivite opusteno bez svih onih gluposti,ali sa manje novca..........ispada da svaka situacija ima prednosti i mane...
ali posto ste odabrali ovo drugo,trudi se koliko mozes da uzivas u onome sto sada imate(deci,muzu,sopstevnom prostoru za zivot),i ne razmisljaj previse o svekru i svekrvi,jer samo ces se nervirati uzalud,a njihovo ponasanje i misljenje promeniti neces.....
a ako oni nekada odluce da promene to ponasanje,pa i vama pruze neku podrsku,tim bolje......ako ne,trudi se da zivis svoj zivot bez njih....
ne znam koliko sam bio od pomoci,ali eto to je moje laicko misljenje,posto si napisala da bi volelam,iz nekog razloga,bas ja da odgovorim.....
ali ne verovatno, reci moga muza, moga tate, inace moga druga, moga kuma, moga brata, inace svakoga muskarca na ovome svetu, pa rekoh da vidim da li je i tvoje takvo misljenje, kada ono jeste i tvoje, sta reci, svi muskarci misle isto
.
Nazalost.
Inace u pravu si. Slazem se sa tobom. Imam svoj mir, ali 300. evra je ipak velika cifra mora se reci, sada je to mozda ipak moguce odvojiti i hvala Bogu mozemo imamo dobre plate radimo u dobrim firmama, ali, kada nam devojcice krenu u skole kako ce mo tada. Znas ipak sam nacela temu boli me ta neravnopravnost izmedju nas sa ove relacije i njih tamo, oni ne zele da nam pomognu ni na koji nacin, a i ako se tamo vratimo uslov je da obezbedimo da sredimo sprat na kome ce ziveti srednji brat mm. Znaci opet smoNiko se nije pitao sta je sa onim sto smo dali do sada privatno gde je otisao taj novac a mnogo je otislo.
Sad sam tek pročitala ovaj post! Preteko me čovek!![]()
Hm,pa na osnovu toga kako si postavila stvari,moze se postaviti pitanje,ne koliko ljudi u Srbiji do 30 ima svoj stan,vec koliko devojaka od 20-25 god u Srbiji bi pristalo da zivi u stanu 2x2 i da ima 'leba i vode,i da sa time bude super zadovoljno?...........(doduse pitanje je koliko ima i takvih muskaraca)
jako,jako malo....danas su mladji ljudi u Srbiji prilicno razmazeni....
vas primer je zaista izuzetak,ali na neki nacin vredan divljenja......ja vam zelim sve najbolje u daljem zivotu....![]()
Pa zasto si napisala da pokazuje neznost, ljubav i dobrotu ako te ogovora, naziva pogrdnim imenima i iznosi o tebi neke stvari koje ne zelis?
Trebala si tako napisati pa bi te tako i shvatili. Oprosti, citala sam kako pise, to mi je mana jos od prvih skolskih dana.
Ipak ti pokusaj razmisliti o tome zasto uopste razmisljas o njoj!
Mozda je hladno i ruzno ali ja se svoje jetrve setim kad je sretnem, u medjuvremenu zaboravim da postoji uopste.
Inace u pravu si. Slazem se sa tobom. Imam svoj mir, ali 300. evra je ipak velika cifra mora se reci, sada je to mozda ipak moguce odvojiti i hvala Bogu mozemo imamo dobre plate radimo u dobrim firmama, ali, kada nam devojcice krenu u skole kako ce mo tada. Znas ipak sam nacela temu boli me ta neravnopravnost izmedju nas sa ove relacije i njih tamo, oni ne zele da nam pomognu ni na koji nacin, a i ako se tamo vratimo uslov je da obezbedimo da sredimo sprat na kome ce ziveti srednji brat mm. Znaci opet smoNiko se nije pitao sta je sa onim sto smo dali do sada privatno gde je otisao taj novac a mnogo je otislo.
Ja te potpuno razumem,... ja sam sad trudna, ali kad se porodim videcu sa muzem sta i kako cemo se dogovoriti... ipak smatram da imas jos malo vremena da budes opustena i ne razmisljas o zivljenju zajednickom sa njimadrzim ti fige da se to sredi
![]()
![]()
Kockice bas mi je drago sto si trudna uzivaj u tome to je nesto najlepse na svetu, eto i ja sam saznala pre neki dan da sam takodje po treci put trudna, ali nazalost ja necu roditi, jer ne mozemo da priustimo bebu mm i ja i trecu. Imamo dosta troskova tako da cu morati da prekinem trudnocu. A i pored toga imala sam dva carska reza, beba mi druga ima sedam meseci jos je mala, tako da mi nista ne ide na ruku. Ako hoces imas divan forum za trudnice roditelj portal.
Чарке и несугласице са тазбином су саставни део брачне свакодневнице.
Питање је само да ли сте спремни на компромисе, да радите на себи и да ли имате чврсту заједницу са својим супружником да вас сталне "придике" (јер забога они најбоље знају све, и моји и његови, па ти сад види) не скрећу с курса, а и да се дистанцирате и живите свој живот
Ако сте решили да мењате супружникове или своје родитеље и родбину, а не дао Бог и мислите да мењате свог партнера, онда сте промашили колосек.
Јер је то немогуће
Htela sam da malo zapocnemo temu boli li vas nekada nepravda roditelja vaseg muza, odnosno svekra i svekrve, da li se snjima slazete, imate li devera, jetrvu, kakvi su vam odnosi. Ponekada pomislim da sam jedino ja pala sa marsa i ne znam da li sam tako cudna pa trazim da bude nesto po mom i uvek se zavrsim udaranjem po mojim ledjima.
Ko je raspolozen za ovu temu mogli bi malo da promenimo misljenja.
Pa upravo zato sto je manipulant, a ja kazem ono sto mislim i uvek cu, prosto ne zelim da jedno pricam, a drugo mislim. Znas jako je bilo ruzno kada su mi ljudi govorili i kolege mm sta prica o meni, a svekru i svekrvi se jako drugacije predstavlja, cak su i oni ubedjeni da ona to nije rekla, a ja sam sigurna u svaku njenu rec. Kada su recimo svi zajedno tu ona obozava moje devojcice, a recimo jedan dan sam bila kod drugarice i srele smo se, ja sam bila sa mladjom cerkom, ona je nije ni pogledala samo se javila, tako da sam ponovo shvatila da samo radi ono sto bi oni odnosno moja svekrva, svekar i deveri voleli da vide.
E zato sam ja još odavno donela odluku da se ne udajem ni po koju cenuMoji mama i tata su super, tuđe ne bih mogla da trpim.
pitacemo te kad se zaljubis da l ce se udajes![]()
Htela sam da malo zapocnemo temu boli li vas nekada nepravda roditelja vaseg muza, odnosno svekra i svekrve, da li se snjima slazete, imate li devera, jetrvu, kakvi su vam odnosi. Ponekada pomislim da sam jedino ja pala sa marsa i ne znam da li sam tako cudna pa trazim da bude nesto po mom i uvek se zavrsim udaranjem po mojim ledjima.
Ko je raspolozen za ovu temu mogli bi malo da promenimo misljenja.
Mozda je hladno i ruzno ali ja se svoje jetrve setim kad je sretnem, u medjuvremenu zaboravim da postoji uopste.
i tako, sve lepo iskuliram i obavezno ne pokusavam da isteram po svom, ali obavezno radim po svom.U tim odnosima je najvaznije mudro pridobiti muzha na svoju stranu, posle ti je sve svejedno sta ko trabunja i gundja.