latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Jeste. Samo je on gore prosao kad sam ja prohisterisala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne udaram zene, nekoliko njih su me molile da ih samrama i hvatam za gusu tokom sexanisam uzivao ali one jesu
![]()
patke i treba da fatas za gushu
Fizicko nasilje ne.Znam da je nasilje još kako postojeće u mnogim porodicama, brakovima, vezama, i da mnogi slabiji članovi zajednica žive u strahu i nasilju od strane "najbližih".
Ovde bih postavio pitanje vama članicama foruma koje ste imale tu životnu sreću da niste žrtve nasilja, već ipak živite neki siguran život, i vaša psiha nije traumatizovana dugogodišnjim trpljenjem nasilja.
Da li ste nekada u bilo kojoj situaciji u bilo kojem trenutku u životu bile fizički napadnute i pretrpele udarce od strane muškarca, bilo da je neko blizak ili neko nepoznat ?
Da li vas je nekada neka muška individua sa te pozicije da je on snažniji i muškarac, a vi slabiji i žensko, čak "samo" ućutkao, pripretio, i slično ?
Ako jeste, možete li da napišete kako je to uticalo na vaše razmišljanje, da li je imalo traumatičnih posledica ?
Jeste,kukavicki pesnicom u glavu s* ledja i onda sam se okrenula i uzvratila.Msm da ga je vilica danima otkidala.
hahahaahahaJeste u osnovnoj skoli.....stalno....kad prodje pored mene zvizne me pesnicom u rame .....i danas imam oziljak kad mi je jednom podmetnuo nogu pa sam se razbila o beton...zalila se uciteljici, deda mu pretio ali posle toga je bio jos gori... negde u 7. razredu upisem neki kurs samoodbrane i razvalim ga od batina...vodili su ga u bolnicu mislim da mu i danas skljoca vilica od tog udarca.....nikad vise nije smeo da me popreko pogleda a ne da me udari
he,he pre par godina sretnem ga ...prica da ima problem sa vilicom a ja pokazujem oziljak na nozi... kaze bio zaljubljen u mene ... pitam bijes li ti svoje devojke a on kao - ma neee...koji kreten