Da li vas je nekad ujeo pas?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne racunam ujede prasica(morskih:D), macaka i pasa koje sam "maltretirala" mazenjem pa sam dobila par vaspitnih ujeda:D Prvi i jedini ozbiljan ujed je bio od rota kad sam imala 9 godina, do kosti me capio. 2 meseca sam isla u DZ na obradjivanje rane, bolelo je nenormalno, oziljak imam i dan danas. Iskustvo nista nije promenilo u mojoj ljubavi prema psima:)

A uuu, odakle da pocnem!
Prvi pas me ujeo sa nekoh 5 godina, lunjalica iz kraja, ja se kao nesto igrala sa njom i valjda sam je jako povukla za uvo, drugi put u trecam razredu, isla po drugaricu i tu bila jedna kuja i ja kao kako slatki stenci a muzjaka nisam ni videla i on me pojurio, ja guska bezala i capi me za nogu!
Treci put je bio onaj kucov kod tate na poslu, al je uspeo samo da me ogrebe, e od tada sam se smrtno plasila pasa!
Cim vidim jednog, ja se ukocim!
Al sad nista, neki put sam samo oprezna i to je to!
A desavalo se, dok sam se plasila, da reze i laju i kao capaju za torbu,kesu, zavisi sta imam pri ruci...i tako...

па каке сте бре то сподобе кад вас уједају животиње? :eek:
:mrgreen:

spodobe koje drze zivuljke za vrijeme vet pregleda, vakcine, dobijanja antibiotika i slicno ;)

Ili još gore, daju iste te boce. Dobro me nije pocepalo ono štene pita kom smo muž i ja kupirali uši kad se probudilo iz narkoze! Mali nije bio nimalo sladak za svoja 4 meseca. :think: Možda sam zaboravila i koji incident dok sam volontirala u Orki, i to sve od navodno pitomih i umiljatih kuca i maca, jednoj "aždaji" sa ozbiljnim psihičkim poremećajima sam bez problema vadila kost iz usta. I konji u srednjoj, na praksi. I ovan i muška telad glavama u stomak, na sreću, niko nije imao rogove. Krmače i njihove zube sam nekako uvek uspevala da ibegnem. Valjda što ih se bojim pa im u startu prilazim opreznioje nego ostalim životinjama.

извинте госпођо, ал ја све то радим и све ме воле :D

Kako vidiš, fali ti malo staža, prakse. Inače, u srednjoj sam bila ne sjajan ali solidan đak, ono što je bilo bitno sam dobro savladala i imala sam relativno visoke ocene iz stručnih predmeta tako da ne može tome da se pripiše.

Ja sam jednom išao ulicom i odjednom odnekud izleti čopor pasa i okruže me sa svih strana... svi laju ko blesavi ali nijedan ne ujeda... ipak, jedan beli me ugrize za nogu... na sreću nije bilo ništa strašno, nije mi išla krv niti sam morao da primam tetanus ili nešto slično... kasnije sam čuo da je taj beli pas ujedao i druge ljude i da su ga otrovali (ne znam za ostatak "ekipe")

Ja sam jednom išao ulicom i odjednom odnekud izleti čopor pasa i okruže me sa svih strana... svi laju ko blesavi ali nijedan ne ujeda... ipak, jedan beli me ugrize za nogu... na sreću nije bilo ništa strašno, nije mi išla krv niti sam morao da primam tetanus ili nešto slično... kasnije sam čuo da je taj beli pas ujedao i druge ljude i da su ga otrovali (ne znam za ostatak "ekipe")

Da nije možda u pitanju Golf naselje? Znam da je u Kraljice Katarine bio neki gadan čopor predvođen belim mužjakom, žalila mi se devojka odatle da ne sme da šeta svog špringera, isključivo njen otac... Istina, bilo je davno.

Jednom i to pas kojeg sam poznavala neko vreme. Vlasnicki. Terijer. Uvek je izbacivao glavicu kroz ogradu dok sam cekala bus, a ja ga onda pomazim.

Jednom krenem da ga pomilujem i dok sam trepnula moja ruka je bila u njegovim ustima. Ni sad ne znam kojom brzinom se to dogodilo. Imala sam srecu da su mi prsti bili izmedju njegovih zuba tako da je koza na ruci bila samo odrana. Brzo nakon toga gazde su potpuno zatvorile ogradu, a cula sam da mu lajanje i grizenje nije bilo strano... :eek:

Bogami, dobar period posle tog dogadja bila sam u frci od pasa. Posle sam nastavila da im prilazim, dajem hranu, pomilujem ih...ali znam da budem oprezna i, za sad, osetim kad neki namcor ima nameru da me capi za ruku :neutral:.

U medjuvremenu sam srela jos mnogo pasa i nisam imala neprijatna iskustva :). Uostalom, koliko ljudi "laje i ujeda" mnogo cesce, nepravednije i prepredenije od pasa :lol:.

Nikada me pas nije ujeo, ali su me napadali sto lunjalice sto vlasnicki psi. Kad sam bio mali bezao sam kada su me jurili. Sad kad vidim da su zainteresovani za neki attack ja pojurim njih. Promrnili smo uloge :)! Jednom sam cucao na komsijinom drvetu 2 sata, bez mobilnog, bez cigara... Napao me sarplaninac drugog komsije kad sam se vracao sa jedne zurke. da me je dohvatio sada ne bih pisao ovaj post. Odjednom se stvorio iza mene i nasrnuo bez laveza ali je rezao opako. To je bilo pre 4-5 godina. Zasto je to uradio ne znam, uvek smo bili cool. Mozda mu se nije dopalo sto sam isao na zurku bez njega :). Tada sam prvi put pozeleo da udarim zivotinju. Overio sam od straha, ipak bio je to sarplaninac od ko zna koliko kila. Mada, da me nije iznenadio verovatno ne bi nista bilo jer bih ja krenuo na njega vicuci na sav glas. To uvek upali kod pasa koliko god da su naprzeni da te ugrizu. Zbune se i odu svojim poslom. Mog burazera je ujela moja-nasa kuja nemackog ovcara pre nekih 7 godina. Igrao se sa njenim stencima i slucajno stao na sapicu jednom od njih. Lea je to kaznila :) a ja umro od smeha. Bili su u zavadi jedno 3 sata, posle je sve bilo OK.

Nikada me pas nije ujeo, ali su me napadali sto lunjalice sto vlasnicki psi. Kad sam bio mali bezao sam kada su me jurili. Sad kad vidim da su zainteresovani za neki attack ja pojurim njih. Promrnili smo uloge :)! Jednom sam cucao na komsijinom drvetu 2 sata, bez mobilnog, bez cigara... Napao me sarplaninac drugog komsije kad sam se vracao sa jedne zurke. da me je dohvatio sada ne bih pisao ovaj post. Odjednom se stvorio iza mene i nasrnuo bez laveza ali je rezao opako. To je bilo pre 4-5 godina. Zasto je to uradio ne znam, uvek smo bili cool. Mozda mu se nije dopalo sto sam isao na zurku bez njega :). Tada sam prvi put pozeleo da udarim zivotinju. Overio sam od straha, ipak bio je to sarplaninac od ko zna koliko kila. Mada, da me nije iznenadio verovatno ne bi nista bilo jer bih ja krenuo na njega vicuci na sav glas. To uvek upali kod pasa koliko god da su naprzeni da te ugrizu. Zbune se i odu svojim poslom. Mog burazera je ujela moja-nasa kuja nemackog ovcara pre nekih 7 godina. Igrao se sa njenim stencima i slucajno stao na sapicu jednom od njih. Lea je to kaznila :) a ja umro od smeha. Bili su u zavadi jedno 3 sata, posle je sve bilo OK.

:hahaha::rotf:
E pazi samo da ne naidjes na pogresnog psa pa pocnes da vices na njega a on se uvredi na to sto si mu rekao pa ta malo propusti kroz zube,,:hahaha:
Ozbiljno ti kazem,neki psi se zbune a dosta njih se jos vise na tvoj otpor raspale pa onda uzvrate zestoko..pogotovo ako se radi o velikim rasama,mada sve zavisi od rase do rase i da li si u njihovom dvoristu ili na ulici. ,,,

Jednom pas i to kod moje frizerke, do tada sam ga stalno mazila al je valjda imao žutu minutu. To i nije bilo tako strašno kao kad me je mačak grebao. Imali smo sijamca koji je mislio da je tigar i jako nije voleo posetioce, pa ako oni uđu a mi ga nismo sklonili onda smo se mi žrtvovali i hvatali ga pa i bivali izgrebani.

Mene Daba ako tri puta na dan ne ugrize nista nismo uradili :hahaha:

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=8311420#post8311420

Baš me nasmeja, a nije mi do smeha, nažalost...

Mene je jedna lutalica pokušala da ujede baš u vreme kada se gradila Beogradska arena, išla sam tuda, još je bilo gradilište i kuče je krenulo da me ujede za nogu, ali srećom samo sam prošla sa pocepanom nogavicom mojih omiljenih farmerki.
To iskustvo nije uticalo da ne volim pse.
Za moju Milicu bih ubila, samo da mi je neko dirne.

Poslednja izmena:

Back