Da li vas je danas nešto nasmejalo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras sam u časovima dokonice, dok sam čekala druga na Terazijama, napravila jednog malog sneška :) . Pokvasile su mi se rukavice i ja sam ih gurnula u torbu. Kad smo se nalšli i otišli u fićka, ja sam torbu spustila na radijator da se prosuši jer se pokvasila od rukavica. Potpuno sam zaboravila da u torbi imam 4 bananice, kojih sam se malopre setila i ja reko' aj' da ih prožderem, a one skroz rastopljene. :zcepanje:

Večeras sam u časovima dokonice, dok sam čekala druga na Terazijama, napravila jednog malog sneška :) . Pokvasile su mi se rukavice i ja sam ih gurnula u torbu. Kad smo se nalšli i otišli u fićka, ja sam torbu spustila na radijator da se prosuši jer se pokvasila od rukavica. Potpuno sam zaboravila da u torbi imam 4 bananice, kojih sam se malopre setila i ja reko' aj' da ih prožderem, a one skroz rastopljene. :zcepanje:
Danas sam se baš iznenadila kad sam videla da ga još uvek niko nije srušio :)

SP_A4962a-1.jpg

Ovo :lol:

Ја бих проверио да Дејвид Коперфилд није пролазио туда. Ја сам гледао како он вагон прекрије платном, подигне га у ваздух, открије оно платно и вагон нестане. Не би ме чудило да такав човек претендује на место директора Железница Србије. Вероватно је пролазећи туда покупио коју тону шина чисто рекреативно, да би одржавао форму.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back