Da li vanzemaljci postoje?

Naravno da postoje, postoje i oni koji su u kontaktu sa njima...ne znam za boraniju zasto bi oni rizikovali kontakt sa vanzemaljcima..

Nije tacno ono za ushi, da ako im pomeras desno uvo onda raste djokica u duzinu , a ako uvrces levo , raste u debljinu....cenim da to najvise interesuje forumasice...

Svakako da postoje i postoje ljudi koji su imali ili imaju izvesne kontakte sa njima ili su imali nekakva iskustva (da li kao žrtve otmica ili prijatne susrete sa njima), inače između ostalih i Pol Helijer bivši kanadski ministar odbrane je rekao (u jednom intervju za Russia Today pre nekih 10-ak godina možda) da je najmanje četiri različite vanzemaljske vrste prisutno na Zemlji, da doduše on lično smatra i veruje da ih je znatno više (neki su ovde kontanstno prisutni, neki povremeno a neki su možda samo bili u prolazu, svratili i nikad se više nisu vraćali) ali da je on video pouzdane dokaze i da ima pouzdane informacije samo za te četiri.

Uostalom čim se o njima već raspravlja i u američkom kongresu ono sigurno da ima tu nečega , ono jednostavno previše je informacija koje se poklapaju, raznih kredibilnih dokumenata, kredibilnih svedoka širom sveta , snimaka pa čak i materijalnih dokaza da bi se cela stvar mogla više tek tako ignorisati (i nuditi neki arogantni i idiotski i površni odgovori).

Tako da postoje i već su tu među nama (možda su ovde čak i duže od nas) i nekako stiče se utisak da nas već polako i malo pomalo pripremaju na to i na neku novu realnost , jer nema sumnje dosta se klima u tom smislu promenila u poslednjih 10-20 godina, ono sve više i sve otvorenije se priča o tome, imamo svaki dan na TV-u dokumentarce vezane za te teme, da ne pominjemo internet i razne Youtube kanale, najviši državni zvaničnici sve više pričaju o tome i definitivno cela priča je već postala mejnstrim i nije više tabu tema niti se ljudi koji se bave time ili pričaju o tome toliko stigmatizuju kao pre 30,40 ili 50 godina.

U vezi vanzemaljaca, do 1980 su mozda bili neutralni, a kasnije ili su dosli i neki drugi vanzemaljci, ili su poceli da deluju negativno....postoji pomak ka negativnoj raspodeli dogadjaja i shvatanja ljudi..

Plus sto imamo problem mi sami sa stetnom hemijom koju koriste neeticki proizvodjaci, koje izazivaju i tumore i zaglupljivanje naroda....
Trenutno je toliko zla medju ljudima da ako iole inteligentan strani svet proucava ljude, steci ce vrlo los utisak i procenu ljudi...

Mene zanimaju samo tri nacije...Svajcarci , Japanci , i jos jedna koju necu da imenujem...ali vam je jasno zasto Svajcarci , eko osvesteni , a opet nisu elitisti , inace bi odhebali balkance i sipce u sirokom luku....u roku od odmah....
Ali ih mi tumacimo kao elitiste, ja sam ih stalno sretao na razmenama studenata i ovako po svetu , i nikad, ama bas nikad se nisu postavili iznad , cak i kad kazu da su imali negativna iskustva sa nama, i dalje itekako razlikuju pojedinca od pojedinca....sto nije odlika elitista nikako , tako da ko tvrdi da su svajcarci elitisti , taj mesa nesto , pedanteriju , strogocu , odgovornost ili nesto cetvrto sa elitizmom...

Moj drugar dosao da kupuje namestaj, polovan, i slucajno pita koliko vam kosta stan , posto baka prodaje stan i inventar...Baka mu samo rece dobronamerno , sinko nemas ti te pare....cifra je bila preko 5 mil chf....ko kupuje stan ili kucu u ch ne kupuje polovnu kuhinju...

Moje skromno mišljenje - svemir vrvi od života, ali je malo onih vanzemaljskih civilizacija koje su dostigle nivo razvoja da mogu prevaljivati razdaljine od nekoliko stotina, nekoliko hiljada ili nekoliko stotina hiljada svetlosnih godina.

Ne vjerujem u postojanje vanzemaljaca, ali vjerujem u postojanje visih duhovnih bica.
Vanzemaljci bi,dakle,da postoje,bili u rangu ljudi...samo ljudi sa drugih planeta.Bez obzira na stepen razvoja u odnosu na Zemljane,oni ne bi bili neka visa bica.
Zato mislim da ne postoje.Postoje samo ljudi i mi smo iz nekog razloga centar univerzuma.
Mozda je ova moja teorija egocentricna,ali eto,vidim to tako.

imamo svaki dan na TV-u dokumentarce vezane za te teme,
Зар ти не звучи логички да пошто их имамо на тву за који знамо да је контролисан од самих "њих" тј. оних који спроводе завере јер "теорије завере" не постоје него "завере", да због тога то све није тачно. Ванземаљци не потоје, то су демони који су све то измислили преко политичара, Холивуда, ових који су имали као сусрет са њима па причали осталима да се навуче што већи број људи. Немој погрешно да ме схватиш , ово је само моје мишљење које не мора бити тачно.

Zašto misliš da ih nikada necemo sresti..
Ja bih na primer bila oduševljena da ih sretnem i upoznam
Verujem da su na višem nivou od nas i da su miroljubivi.
Nisu destruktivni kao ljudska rasa..Da jesu do sada bi nas istrebili
Zbog velicine svemira
Nek su na planeti udaljenoj 20 svetlosnih godina
Iako tehnoloski napredniji nisu uspeli da putuju brzinom od stotog dela brzine svetlosti
Do nas im treba 2000 god i to kad bi posli bas ka nama, sto bi znacilo da imaju mnogo naprednih brodova i
mnogo putnika
A i oni jedu i zive i umiru

Zbog velicine svemira
Nek su na planeti udaljenoj 20 svetlosnih godina
Iako tehnoloski napredniji nisu uspeli da putuju brzinom od stotog dela brzine svetlosti
Do nas im treba 2000 god i to kad bi posli bas ka nama, sto bi znacilo da imaju mnogo naprednih brodova i
mnogo putnika
A i oni jedu i zive i umiru
Cime se potkrepljuje ta tvrdnja da vanzemaljci ne mogu da dodju do nas brže nego što mi mislimo,
ako imaju naprednu tehnologiju koju mi ne možemo ni da zamislimo

Back