U vezi vanzemaljaca, do 1980 su mozda bili neutralni, a kasnije ili su dosli i neki drugi vanzemaljci, ili su poceli da deluju negativno....postoji pomak ka negativnoj raspodeli dogadjaja i shvatanja ljudi..
Plus sto imamo problem mi sami sa stetnom hemijom koju koriste neeticki proizvodjaci, koje izazivaju i tumore i zaglupljivanje naroda....
Trenutno je toliko zla medju ljudima da ako iole inteligentan strani svet proucava ljude, steci ce vrlo los utisak i procenu ljudi...
Mene zanimaju samo tri nacije...Svajcarci , Japanci , i jos jedna koju necu da imenujem...ali vam je jasno zasto Svajcarci , eko osvesteni , a opet nisu elitisti , inace bi odhebali balkance i sipce u sirokom luku....u roku od odmah....
Ali ih mi tumacimo kao elitiste, ja sam ih stalno sretao na razmenama studenata i ovako po svetu , i nikad, ama bas nikad se nisu postavili iznad , cak i kad kazu da su imali negativna iskustva sa nama, i dalje itekako razlikuju pojedinca od pojedinca....sto nije odlika elitista nikako , tako da ko tvrdi da su svajcarci elitisti , taj mesa nesto , pedanteriju , strogocu , odgovornost ili nesto cetvrto sa elitizmom...
Moj drugar dosao da kupuje namestaj, polovan, i slucajno pita koliko vam kosta stan , posto baka prodaje stan i inventar...Baka mu samo rece dobronamerno , sinko nemas ti te pare....cifra je bila preko 5 mil chf....ko kupuje stan ili kucu u ch ne kupuje polovnu kuhinju...