spavach
Poznat
- Poruka
- 9.096
joj kad mi kaze bebo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj kad mi kaze bebo..
malo preterana reakcija, ocekuje se da ti neko Kaze bebo![]()
A i uštedi se voda.Koristim gel za tusiranje,volim da si mirisem lijepo. Koristim i mlijeko za tijelo jer koza mi suva. Koji preskacem ako slijedi keksic.
Sapunjanje i tusiranje sa partnerom...slatko.![]()
jako bitna informacijaU svakom slučaju lipše je da miriše nego da smrdi po znoju ili po nečećistoči,ne volim te žene što ne drže do svoje higijene a ima ih na mase,neke se meni čude kad kažem da sve skidam dolje da napravim samo friz,za njih sam luda i bolesna da zašto to radimstrašno.
Pa da,što nije tako.Žena koja drži do svoje higijene je cvijet najlipši.Volim mirise čistoće to isto vrijedi i za muškarce,ako se ne peru i ne drže do toga to je užas čisti.U svakom slučaju lipše je da miriše nego da smrdi po znoju ili po nečistoći ne volim te žene što ne drže do svoje higijene a ima ih na mase,neke se meni čude kad kažem da sve skidam dolje da napravim samo friz,za njih sam luda i bolesna da zašto to radimstrašno.
Ja razmišljam.I zasto muskarci ne razmisljaju kako im mirise kur.ac? Zato sto su normalni.
Njima su manje fragrantne preponeI zasto muskarci ne razmisljaju kako im mirise kur.ac? Zato sto su normalni.
I zasto muskarci ne razmisljaju kako im mirise kur.ac? Zato sto su normalni.
ZanimljivoA ko to kaže da ne razmišljamo, da ne razmišljamo da li misliš da bi postojalo ovo
![]()
Ne, uvek je prirodni vonj pobedničkiBolje na gel za tuširanje nego na crknutu mačku kojoj forenzika ne može utvrditi kad je crkla
Da, to su jedine dve mogućnostiBolje na gel za tuširanje nego na crknutu mačku kojoj forenzika ne može utvrditi kad je crkla