Kao prvo mladic(shadowninjaman) nikad nije rekao da mu je cilj da udje u hipertrofiju misica, a vi mu dajete savete kao da je to njegov cilj, druga stvar po njegovom treningu sklekovima propadanjima zgibovima trbusnjacima(i brojem njegovih ponavljanja) mogli ste da zakljucite da mu nije cilj hipertrofija posto kao sto mi svi znamo(ili ne znamo) magican broj za hipertrofiju je od 6-12, pauze od 2-3-4 minuta treninzi za odredjene misicne partije, elem slazem se da ishrana nije na mestu al evo umesto da ga kritikujem napisacu mu kako bi trebalo to da izgleda(opet navodim ova ishrana koju cu sad da napisem je za hipertrofiju misica) opste poznata stvar je da profesionalni sportisti koji su satima na treningu unose po 3 obroka dnevno koji su bogati carbs i proteinima .
obrok 1: ovsene pahuljice 100g+ razmuceni u vodi gde je merica wheya
trening
pwm (30 g dex+ whey za pocetnika bi preporucio 50 g wheya)
obrok 2: npr belo meso(gramaza zavisi koliki ti je apetit i brzina metabolizma) povrce + integralni hleb(integralna testenina)
obrok 3: 5-6 belanca jedno zumance integralni hleb
obrok 4: piletina bez integralnog hleba ili sa veoma malo
obrok 5: kazein ako se nema para(dosta je skup) ella sir razmucen u vodi. zasto kazein? kazein je vrsta proteina koja je dobijena iz mleka ovaj protein se uzima pred spavanja posto se sporo razlaze samim tim necemo biti gladni u toku noci(cak stavishe videcete sami nekad ni ujutru necete biti gladni)
piletina navrlo malo maslinovog ulja moze da se zameni ribom, govedjim mesom pametno bi bilo uzimanje omega 3 kapsula zbog ulja neprocenjive vrednosti za nase telo kad sam mislio na integralni hleb nisam mislio na beli hleb koji je obojen nego na hleb koji je pun kompleksnih ugljenih hidrata u ovu ishranu bi mogao jos da se ubaci i bcaa i jos neki suplementi kao sto su animal cuts,pack ali mislim za rekreativca da nisu neophodni sto se tice treninga postoji vrlo varijacija ali ako ima zainteresovanih nije mi problem da ispisem prijatno svima. nastavite sa treningom