Da li vam se sviđa šta radi Elon Musk? - ANKETA

Da li vam se sviđa šta radi Elon Musk?

• Da u društveno političkom angažovanju

glasova: 12 37,5%
  • Ne u društveno političkom angažovanju

glasova: 16 50,0%
  • Da u pogledu tehnike

glasova: 11 34,4%
  • Ne u pogledu tehnike

glasova: 10 31,3%
  • Nemam izgrađeno mišljenje

glasova: 4 12,5%

• Ukupno glasova
    32
Elon Musk je smutljaga koji gleda da poveca svoje bogatstvo, proveri kako je tretirao svoje radnike, covek uopste nije osnovao Teslu, redovno se bavi manipulacijama- pusti negativnu bubicu i kupi akcije kad one pocne da padaju, a kad treba da proda onda najavi neku bombasticnu vest, o superbrzom vozu, vec 14 godina najavljuje samo- vozeci automobil, ovo guranje nosa h Evropu je da srusi nemacku autoindustriju zbog sopstvenih interesa, i da spreci da se izgradi Iris satelitski sistem koji bi bio direktna konkurencija starlinku,
svako ko zivi u Evropi, a podrzava Musk-a i njegov americki imperijalizam je u teskoj zabludi.
Do sada smo ustanovili - rodjen sa tri šestice na dupetu; dadilja kaže od početka bio zlo; kao klinac prizivao djavola, prodao mu dušu; traži da se objave neki dokumenti.
Nastavi.

Screenshot_20250206-231825-352.png

Do sada smo ustanovili - rodjen sa tri šestice na dupetu; dadilja kaže od početka bio zlo; kao klinac prizivao djavola, prodao mu dušu; traži da se objave neki dokumenti.
Nastavi.
Sve ovo sto sam ja naveo se moze potvrditi, imas internet pretrazivac.
Pogledaj inauguraciju Trump-a, sve multimilijarderi,
a inace Trump je od Edija Rame dobio tapiju da gradi na otoku Sazan, boli njega uvo za vas, vi se popalili, a ne svatate da E. Musk radi na stetu Evrope, a samim tim i vas jer 70% trgovine je s Evropom, ako oni osiromase onda cetr i vi dodatno osiromasiti.

Elon Musk je smutljaga koji gleda da poveca svoje bogatstvo, proveri kako je tretirao svoje radnike, covek uopste nije osnovao Teslu, redovno se bavi manipulacijama- pusti negativnu bubicu i kupi akcije kad one pocne da padaju, a kad treba da proda onda najavi neku bombasticnu vest, o superbrzom vozu, vec 14 godina najavljuje samo- vozeci automobil, ovo guranje nosa h Evropu je da srusi nemacku autoindustriju zbog sopstvenih interesa, i da spreci da se izgradi Iris satelitski sistem koji bi bio direktna konkurencija starlinku,
svako ko zivi u Evropi, a podrzava Musk-a i njegov americki imperijalizam je u teskoj zabludi.
Kakve veze ima navedeno sa činjenicom da su se srpske NVO kladile na pogrešnog konja?

Mask ima preko 110 hiljada direktno zaposlenih, što znači da on hrani pola miliona ljudi. Takođe ima na stotine hiljada drugih koji kao dobavljači i kontraktori u potpunosti zavise od njega (njegovih kompanija).

Mask, kao i Tramp uglavnom smetaju lezilebovićima.

On ima toliko love da mu je nebitno koja milijarda više ili manje, a to je pokazao u nebrojano slučajeva kada je zbog svojih stavova gubio milijarde i milijarde. Njegov "problem" je što mu se para na paru lepi.

Svidja mi se jedino sto sad suzbija i krati budzet onim woke pokretima i slicnim i taj novac preusmerava u vaznije bolje svrhe.
To radi sa Trampom i jedino zato sam bio za Trampa a sto se tice ostalog nemam neko izgradjeno misljenje ali primecujem kako vreme ide da nije bas najbolje to sto radi...

Kako god okrenes Tramp i Elon ili Kamala isto zlo tj ne zna se koje je vece ali bar znam za ovu jednu stavku da stvarno rade na tome bez lazi... Generalno u svetu su trenutno zavladali najgori i vladaju i pravo je cudo da jos uvek nije nesto veliko eksplodiralo...

Ne mirise mi nesto lik bas ok ko i svaki lovator, biznismen njegov novac i bogatstvo su steceni spletkama i lazima, zaslugama drugih dok isti skoro nista nije uradio a sad prdi i diriguje gladan medijske paznje i politcke moci.

Back