Da li vam se ikada desilo. . .

.. Kao sto vec rekoh na LJiSu, jednom smo odveli popovu kci (odvojili je nekako od krda, sutradan joj je brat popizzdio), ona se bila napila i uzivala je plesati sa lezbama (inace, moje straight drustvo, znali smo ici u gay club, ako postane dosadno, ali i zbog atmosfere i dobre house muzike) pa su nas ove zhenetine iz Kola srpskih sestara napale i pravo izruzile jednom u crkvi kad su saznale...

za zene iz Kola srpskih sestara lagis- one su krajnje dobrodusne i fine :)

Desilo mi se vise puta, na zurkama, kad sam izlazio sa svojim gay i biseksualnim prijateljima po gay clubovima i barovima... Po tim lokalnim barovima, odes u WC, tip tipu pusi, dok uriniras. Jednom cak i u legendarnom Heavenu u Londonu kad sam bio u posjeti. Upala neka stvarno opasna ekipa, skoro svi na ekserima, nista ne nose nego neke kombinezone, nabildani (ne seljacki, nego bas fino izvajani momci), istrenirani, jedan se bas primio... Znas kako na gay mjestima te posmatraju, malo koja zemska tako gleda, gutaju te ocima od nekontrolirane pozude, bukvalno prozdiru, kao da imas osjecaj da ces biti seksualno napastvovan... :mrgreen: Vise puta je nase drustvo iz zezanja odvelo ljude (u pomalo omamljenom stanju, lakse je tako) koji bas ne vole pedere u gay bar ili club, da vidis kako su se usrali kad su na kraju shvatili gdje se nalaze... Kako sam reagovao? Pa, godilo mi je, ybg... Prija svakako i golica nesto iznutra, ne samo ego, kad te neko zeli.

:super: :rotf:

Back