Djubrove,olos podrzava olos...a svako ko podrzava Vucica sero.nju je najobicniji djubrov kao sto si i sam.
Svaki dan neko novo sranje,svaki dan nova pljacka,svaki dan nova gluma i predstava za obicnu nepismenu i polupismenu buraniju.
U danasnje vreme je normalno da vozilo polupismenog ministra ladno ubije zenu,vozac toboze bude optuzen i istog dana bude pusten na slobodu.
U narednim godinama,ako ovaj djubrov ostane na vlasti,citacemo kako je u stvari vozac u zeninom automobilu nepropisno zaustavljen i da je sam izazvao nesrecu.Isto smo gledali i kod onog malog ubice,(sina Zeljka Mitrovica),koji je zgazio devojcicu na pesackom,jureci ko manijak kroz crveno,da bi se na kraju posle dugo dugo vremena pojavile informacije,da je u stvari ipak bilo zeleno,a da je mali vozio normalnom brzinom.Kod Petre Cvijic,deda se bacio pod njen auto,a odjednom se pojavio i autobus i svi svedoci zaboravili sta su videli.Idemo dalje,manijaci sa fantomkama ruse deo grada,policija pusta i nikom nista.
Oliver Ivanovic ubijen,istraga ukazuje na
Milana Radoičića ,(i sam Ivanovic ga je optuzio za kriminal),ovaj bezi u Srbiju,toboze postavili su mu pitanje na detektoru lazi i prosao je.Alo bre,pa cemu onda sudovi,sudstvo,porota,advokati...Koja je to sprdnja sa priglupom buranijom koja i to guta,koja daje glas za 1000 dindzi i sendvic.Da ne spominjemo tetku iz Kanade,Djuku molera sto u pola noci izlazi sa aktovkama iz lutrije Srbije,ministra Malog sa 22 stana u Bugarskoj i firmom registrovanoj na Kajmanskim ostrvima,ministra policije sa laznom diplomom,Tomu Nikolica kojem i dan danas drzava placa vilu u kojoj i ne bi smeo da boravi,njegove sinove,zenu milionerku,direktora BIA-e keramicara i milion drugi slicnih naprednih g.ovana.
Secam se da kad je Toma dosao na vlast,prva stvar bila da udje i otvori Titov sef i pokupi sve iz njega.Druga je bila da smeni sve sudije i postavi svoje,koje su i dan danas na vlasti.E kad se setim svega,prosto ne mogu da verujem kakva sam govna trpeo,tolike godine.
Koliko je samo olaksanje,kad mozes da napusavas zaostale naprednjake iz nekog normalno okruzenja.
Pazi,sad bas krecem na rostiljanje sa drugarima,koji su se iz slicnih razloga,kao i ja zaputili na zapad...
Zamisli djubrove,neki dan bio regres 1300e,danas plata 3000e,a mi rostiljamo,sprdamo se sa Vucicem i njegovim nepismenim ministrima,i sa vama koji dajete glas za 1000 dindzi i jednu salamu.Pretpostavljam djubrove,da bi ti dao i dupe za 20e.
I da, za sve su krivi zuti

...