sdragana21
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Da li Vam se desilo da vam devojka u vezi zatrudni neplanirano?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se desi - srecno vencanje.Da li Vam se desilo da vam devojka u vezi zatrudni neplanirano?
ma obavezno ja i moja devojka da se uzimamo a gde je tu ljubav,gde .....?![]()
Jednoj sam platio abortus, drugu sam oženio...![]()
Valjda se niste jebbali bez ljubavi?
Zatrudneti kao prostitutka je vrhunac budalesanja.Za to treba imati dara. ne moze svako biti toliki idiot.
U svakom slucaju dete tu nista nije krivo i ne sme da ispasta .
- - - - - - - - - -
Cedomorstvo je tezak greh. Treba da se pokajes.
Jednoj sam platio abortus, drugu sam oženio...![]()
da al u njenoj glaviDa li Vam se desilo da vam devojka u vezi zatrudni neplanirano?
Da li Vam se desilo da vam devojka u vezi zatrudni neplanirano?
Ako se desi - srecno vencanje.
Lepo je imati porodicu.
Deca su radost.
Savet tebi:žene NIKAD ne slušaju savete.Savet zenama je, dobro pogledajte koje je vase okruzenje u zenskom rodu, i da znate da i vas tako vide...
Moderno doba moderne reakcije..
Situacija 1
"Otac" negirao da je otac.Negirao i posle testa, negirao 6 meseci i na kraju se ona udala za drugog. Nakon rodjenja test pokazao da je taj drugi otac, samo je bio siromasniji i to puno...
Situacija 2
Curka zamenila znanje da je meca suprotno od ovulacije, pa se seksala uvek u vreme ovulacije...a i bilo joj logicnije, vise napaljenija.
Situacija 3
Postoje pilule posle, posle 2,3 uzimanja te pilule, zensko pocne da razmislja mnogo odgovornije prema svima.
Situacija 4
Danas je mnogo cesce kresanje sa devojkom koja je u shemi nego u vezi...a razlika je drasticna...U shemi , ona se okrzne sa mnogo vise kolega, drugara, poznanika, izlazaka...
Dobro, sa vecinom od njih se okrzne sa kondomom, ali opet se okrzne...
Savet zenama je, dobro pogledajte koje je vase okruzenje u zenskom rodu, i da znate da i vas tako vide...
ono sto ne znas ne moze da te uznemiri
nista se ne desi i tu nema slucajnosti, samo nada da se niste zajebali.
Ono sto znam sigurno jednom zena i jednom zena bez portfelja,
ono sto ne znam, ne moram ni da znam.
Zakon kaže da nije a tvoje naučno mišljenje nije bitno.Ко ми брише поруке већ двапут и крши правила форума? Зашто му, јој смета ИСТИНА?
Да поновим... Абортус је убиство, а онај ко одобрава убиство је саучесник у убиству. Убити рођено или нерођено дете по мени нема неке разлике.
Ко ми брише поруке већ двапут и крши правила форума? Зашто му, јој смета ИСТИНА?
Да поновим... Абортус је убиство, а онај ко одобрава убиство је саучесник у убиству. Убити рођено или нерођено дете по мени нема неке разлике.
Ova ''Dragana'' postavlja teme k'o da peca kandidata za brak ili ko zna šta na ovom forumu.