Da li vam se desilo da vam devojka u vezi zatrudni?

ma obavezno ja i moja devojka da se uzimamo a gde je tu ljubav,gde .....?:sad2:

Valjda se niste jebbali bez ljubavi?

Zatrudneti kao prostitutka je vrhunac budalesanja.Za to treba imati dara. ne moze svako biti toliki idiot.
U svakom slucaju dete tu nista nije krivo i ne sme da ispasta .

- - - - - - - - - -

Jednoj sam platio abortus, drugu sam oženio... :)

Cedomorstvo je tezak greh. Treba da se pokajes.

Ako se desi - srecno vencanje.
Lepo je imati porodicu.
Deca su radost.

Moderno doba moderne reakcije..

Situacija 1
"Otac" negirao da je otac.Negirao i posle testa, negirao 6 meseci i na kraju se ona udala za drugog. Nakon rodjenja test pokazao da je taj drugi otac, samo je bio siromasniji i to puno...

Situacija 2
Curka zamenila znanje da je meca suprotno od ovulacije, pa se seksala uvek u vreme ovulacije...a i bilo joj logicnije, vise napaljenija.

Situacija 3
Postoje pilule posle, posle 2,3 uzimanja te pilule, zensko pocne da razmislja mnogo odgovornije prema svima.

Situacija 4
Danas je mnogo cesce kresanje sa devojkom koja je u shemi nego u vezi...a razlika je drasticna...U shemi , ona se okrzne sa mnogo vise kolega, drugara, poznanika, izlazaka...
Dobro, sa vecinom od njih se okrzne sa kondomom, ali opet se okrzne...

Savet zenama je, dobro pogledajte koje je vase okruzenje u zenskom rodu, i da znate da i vas tako vide...

Poslednja izmena:
Moderno doba moderne reakcije..

Situacija 1
"Otac" negirao da je otac.Negirao i posle testa, negirao 6 meseci i na kraju se ona udala za drugog. Nakon rodjenja test pokazao da je taj drugi otac, samo je bio siromasniji i to puno...

Situacija 2
Curka zamenila znanje da je meca suprotno od ovulacije, pa se seksala uvek u vreme ovulacije...a i bilo joj logicnije, vise napaljenija.

Situacija 3
Postoje pilule posle, posle 2,3 uzimanja te pilule, zensko pocne da razmislja mnogo odgovornije prema svima.

Situacija 4
Danas je mnogo cesce kresanje sa devojkom koja je u shemi nego u vezi...a razlika je drasticna...U shemi , ona se okrzne sa mnogo vise kolega, drugara, poznanika, izlazaka...
Dobro, sa vecinom od njih se okrzne sa kondomom, ali opet se okrzne...

Savet zenama je, dobro pogledajte koje je vase okruzenje u zenskom rodu, i da znate da i vas tako vide...

Sta si trazio , to si i dobio.

- - - - - - - - - -

ono sto ne znas ne moze da te uznemiri

nekad ispastas zbog neznanja.

neznanje cini ljude slepcima.
Cesto padnu u zamku zbog neznanja i alave guzice

- - - - - - - - - -

nista se ne desi i tu nema slucajnosti, samo nada da se niste zajebali.

Ono sto znam sigurno jednom zena i jednom zena bez portfelja,
ono sto ne znam, ne moram ni da znam.

Sem ako moras.

Ко ми брише поруке већ двапут и крши правила форума? Зашто му, јој смета ИСТИНА?

Да поновим... Абортус је убиство, а онај ко одобрава убиство је саучесник у убиству. Убити рођено или нерођено дете по мени нема неке разлике.

Ко ми брише поруке већ двапут и крши правила форума? Зашто му, јој смета ИСТИНА?

Да поновим... Абортус је убиство, а онај ко одобрава убиство је саучесник у убиству. Убити рођено или нерођено дете по мени нема неке разлике.
Zakon kaže da nije a tvoje naučno mišljenje nije bitno.

Nije tema o abortusu i opravdanosti istog, niti je dozvoljeno da druge korisnike kvalifikuješ kao ubice.

Niko ne krši pravila foruma brisanjem spam postova... ali evo ti supermoderatori pa nas prijavi ako misliš da smo ti neopravdano obrisali neki post:

http://forum.krstarica.com/member.php/18154-Nina
http://forum.krstarica.com/member.php/154585-gibica

Sa druge strane javno komentarisanje rada moderacije...jeste kršenje pravilnika foruma.

Poslednja izmena:
Ova ''Dragana'' postavlja teme k'o da peca kandidata za brak ili ko zna šta na ovom forumu.

Pa pogresno to radi, ako joj je to ideja...

Po pravilu lazi ko forumas, vecina ovih sto su izjavili da bi odmah zenili bi zenili ako ima veliko imanje i tatu, a i onda probni rad od 1 godinu, a pre ce ovi sto su rekli da ne bi zenili bili ljudi....

- - - - - - - - - -

Tako je.....nije tema o abortusu, a i vecina ovde su nekad ubili , tako da trep trep, tesko da cemo uzimati u obzir njihovo jednostrano misljenje za specijalno ovo pitanje...
Nisu rukama, ali su ubili i to ne trepnuvsi...

Back