gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Kao sto znate od ranije, imam problem sa zivcima. Evo "uskoro" stize neka "pomoc", pa cu da vidim na koju cu dodatni nacin da iskidam zivce koje verovatno vec odavno i nemam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je pitanje?Da li vam posao teče presporo?
ovo prvo naravnoŠta je pitanje?
1) da li vam vreme na poslu teče presporo to jest da li vam je dosadno?
2) da li ste prespori u tome što radite to jest da li ste neefikasni na poslu?
ja sam bas totalni pesimista. Kao sto vidis iz mog potpisa, protiv novca sam, pa nemam novac, a koji god rad da radim, um mi se podesi na knjigu propovednikovu, znas li je, citala si li je? Moram da te upozorim da nije bas optimisticna.Ma, kakvi! Kad osetim da neka dosada nailazi, alarmiram se iznutra i pokrećem na kreiranje dinamike kakva mi treba.
Zapravo, najefektivnija sam onda kad se borim protiv dosade.
Nadam se da ćeš i ti pronaći način da uživaš u svom poslu.
Negde sam već napisala da je to što se zgadi da radimo čak i ono što najviše volimo, upravo to što nas za to plaćaju (nebitno koliko).
Pazi, za par hobija koje imam,ne gubim ni strast, ni interesovanje, ni želju da postanem bolja, a neki od njih traju decenijama.
Ovo gde me plaćaju mi s vremena na vreme postane dosadno jer je obavezno, i eto... smorim se baš zato, ali onda pomislim:
''Ovde mogu provoditi sate s mukom, a mogu i poraditi na tome da mi bude još i zabavno!
Plus: HEJ, MENI OVAJ POSAO OMOGUĆAVA MOJE HOBIJE!
Pa, ok...ja sam bas totalni pesimista. Kao sto vidis iz mog potpisa, protiv novca sam, pa nemam novac, a koji god rad da radim, um mi se podesi na knjigu propovednikovu, znas li je, citala si li je? Moram da te upozorim da nije bas optimisticna.
ja uglavnom citam sa biblegateway-a (sajt);Pa, ok...
Pročitaću jer sam našla PDF.
Elem, ja sam ti vernik do srži i ne mogu da se nađem izgubljena i depresivna na ovakve teme. Malo se hvalim, ali dug je bio, pa i ne tako graciozan put do takvog stava.
evo konkretno i te odredjene knjige: https://pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=ijekav&lang2=&book=21&search=Pa, ok...
Elem, ja sam ti vernik do srži i ne mogu da se nađem izgubljena i depresivna na ovakve teme. Malo se hvalim, ali dug je bio, pa i ne tako graciozan put do takvog stava.
mada, nekako mi se ispod povrsine cini da je sam pisac te knjige bio mnogo rigidan sto se tice odgovaranja, slepog verovanja i strahovanja od Boga...Pa, ok...