Da li vam je Krstarica bolja od drustvenih mreza?

Drustvene mreze su dosta kulturnije jer se to tamo koristi uglavnom za prikazivanje najbolje slike sebe, ali su ljudi dosta kulturniji, osim na tviteru, ali to i nemam jer mi je debilna stvar.

Ovde je situacija losa jer svako moze da prica o svemu. Npr, osoba koja nema nigde nikog ce ti davati savete o ljubavi, tip koji nije cuo u zivotu ispaljen metak ce ti pricati o ratu, ljudi koji zive po cumezima ce ti pricati o parama i slicno. Da uz avatar stoji i biografija o ljudima ovde, pola ljudi ne bi imalo o cemu da prica. Zato mi je ovaj format i zabavan jer ti daje psiholoski uvid u prosecnog stanovnika ove zemlje i taj profil je jako los.
I ja isto ne mogu da se odlucim,cini mi se da ima manje svadja ovde nego sto je bilo I da ljudi ne pricaju vise o sebi nego uopsteno samo se zezaju.

I ja isto ne mogu da se odlucim,cini mi se da ima manje svadja ovde nego sto je bilo I da ljudi ne pricaju vise o sebi nego uopsteno samo se zezaju.
Причамо онолико колико осетимо потребу у одређеном тренутку.
Није блог да пишемо само о себи, сем тога, више сазнаш о човеку по његовим ставовима на одређену тему, него кад знаш да има мужа и децу.

Ne znam kad je fejs počeo da radi, kako god - kao i uvek kasnio sam za trendovima pa sam otvorio nalog tek pre jedno pešes godina. Atrendičan jebbi ga. Tik tok instaliro i vido da je za klincce i obriso...x2, Instagram imam al to mi dođe ko vip soba...samo par njih pratim, mnogi mene prate al nema šta da vide jer ne kačim ništa. Glavna zanimacija su mi redit i pinterest, mada je i redit pun balavurdije koja misli da sve zna.
Krstarica...eto kao ššto se može videti poslednje dvetri godine retko dođem...smorilo me.-.. ranije sam bio inventar

Drustvene mreze su dosta kulturnije jer se to tamo koristi uglavnom za prikazivanje najbolje slike sebe, ali su ljudi dosta kulturniji, osim na tviteru, ali to i nemam jer mi je debilna stvar.

Ovde je situacija losa jer svako moze da prica o svemu. Npr, osoba koja nema nigde nikog ce ti davati savete o ljubavi, tip koji nije cuo u zivotu ispaljen metak ce ti pricati o ratu, ljudi koji zive po cumezima ce ti pricati o parama i slicno. Da uz avatar stoji i biografija o ljudima ovde, pola ljudi ne bi imalo o cemu da prica. Zato mi je ovaj format i zabavan jer ti daje psiholoski uvid u prosecnog stanovnika ove zemlje i taj profil je jako los.
A ti bi da neko napiše u kakvom ćumezu živi da bi mu reko...šta

A ti bi da neko napiše u kakvom ćumezu živi da bi mu reko...šta

Kao i obično, čitate, ali ne razumete šta čitate i donosite zaključke na osnovu toga.

Ne, ja ne bih da bilo ko napiše gde živi i kako živi da bih mu rekao ne znam ni ja šta, samo sam protiv izliva raznih gluposti kako je neko mega uspešan, car i kralj, a onda živiš u ćumezu.

Ili gledam pišu neki o životu, muvanju, ženama, muškarcima, sami godinama. Stvarno je malo blamantno. I ne to što su sami, već ta priča mi smo šmekeri i ribe, a ono...

Ne znam. Na Fejsbuku imam puno prijatelja koje poznajem lično i niko ne sanja američki san. Isto je i na Tviteru, na Instagramu.

Možda je tako i zbog mojih godina i zbog godina prijatelja, poznanika..

Ne znam gde je moja sestričina, verovatno samo na Instagramu i TikToku i nisam bila u prilici da vidim šta ona i njeni vršnjaci postavljaju-mislim na fotografije.

Onome sto smo se smejali i smatrali ogavnim na mrezama kada su krenule tj fejsu sada je postalo totalno normalno i niko nije primetio tu promenu, postalo je prihvatljivo...

Ja sam se u tom pogledu probudio i dosta toga video tu toksicnu stranu koju su ljudi sa fejsa instagrama pokupili i proektovali u stvarnom zivotu...Ljudi koji stalno izbacuju slike i price su puni ega i iskrivena im je pojam o realnosti tj zive u nekom holiwudskom filmu visokog standarda...

Ovde dođem kad mi je potrebno da skrenem misli sa nekih drugih stvari.

Ima previše politike i crne hronike i to mi se ne sviđa. Na drugim društvenim mrežama mogu da podesim sadržaje.
Толико много садржаја има ван тих потфорума, само их заобиђи.

forume uopšteno, više volim jer daje prostora za rasprave, pisanja, detaljne savete i sl
na fejsu, npr, verujem i na drugim dr. mrežama ima grupa koje me interesuju, al bukvalno nema mesta za neke veće objave i šire rasprave, i sve je to "instant" neka objava traje jedan dan ili kraće i čim padne, niko ni ne komentariše, što sa forumima nije tako, lepo su vidljive i dostupne neke teme i poruke od pre dva-tri dana
e sad zaštp baš Krstarica a ne neki drugi forum..to je zbog navike, osim toga, Krstarica je najpregnedniji forum ..fala i drugi put.

Крстарица је голо гомно али концепт форума је непревазиђен иако временом све више и више губи на популарности.

Свака наредна друштвена мрежа је била дебилнија.

На форумима се причало о разноразним темама.

На Фејсбуку су се, путем слика и текста, мада више путем слика него путем текста, износили детаљи из приватног живота. Може и то да се ради на форуму, и ради се, ко што се може приметити, неки људи једноставно не могу да престану да брбљају о себи, где су били, шта су радили, итд, али Фејсбук је био оптимизован за ту сврху ( и направљен тако да они који управљају том платформом могу да прикупљају податке о теби и тако их продају или једноставно дају онима који би тим подацима хранили вештачку интелигенцију и тако градили модел јавног мњења. )

Онда се појавио Инстаграм и рекао, "Јеб еш текст, дај ми слике." Иновација невиђених пропорција. Шта ће ти текст, ко воли текст, дај ти мени слике да гледам. Планета мајмуна.

Она птичурина од Твитера је била још иновативнија . . . је беш и текст и слике, дај ти мени "цвркуте". И тако дођемо до тога да читамо људе како пишу елаборат подељен на 500 цвркута.

Линктин нећу ни да помињем. Легло дебила који ће да ураде све за паре.

Back