moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Nije, vkors, Al ništa ne valja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo,tu sampa gde si Raisa
I ja isto ne mogu da se odlucim,cini mi se da ima manje svadja ovde nego sto je bilo I da ljudi ne pricaju vise o sebi nego uopsteno samo se zezaju.Drustvene mreze su dosta kulturnije jer se to tamo koristi uglavnom za prikazivanje najbolje slike sebe, ali su ljudi dosta kulturniji, osim na tviteru, ali to i nemam jer mi je debilna stvar.
Ovde je situacija losa jer svako moze da prica o svemu. Npr, osoba koja nema nigde nikog ce ti davati savete o ljubavi, tip koji nije cuo u zivotu ispaljen metak ce ti pricati o ratu, ljudi koji zive po cumezima ce ti pricati o parama i slicno. Da uz avatar stoji i biografija o ljudima ovde, pola ljudi ne bi imalo o cemu da prica. Zato mi je ovaj format i zabavan jer ti daje psiholoski uvid u prosecnog stanovnika ove zemlje i taj profil je jako los.
Причамо онолико колико осетимо потребу у одређеном тренутку.I ja isto ne mogu da se odlucim,cini mi se da ima manje svadja ovde nego sto je bilo I da ljudi ne pricaju vise o sebi nego uopsteno samo se zezaju.
A ti bi da neko napiše u kakvom ćumezu živi da bi mu reko...štaDrustvene mreze su dosta kulturnije jer se to tamo koristi uglavnom za prikazivanje najbolje slike sebe, ali su ljudi dosta kulturniji, osim na tviteru, ali to i nemam jer mi je debilna stvar.
Ovde je situacija losa jer svako moze da prica o svemu. Npr, osoba koja nema nigde nikog ce ti davati savete o ljubavi, tip koji nije cuo u zivotu ispaljen metak ce ti pricati o ratu, ljudi koji zive po cumezima ce ti pricati o parama i slicno. Da uz avatar stoji i biografija o ljudima ovde, pola ljudi ne bi imalo o cemu da prica. Zato mi je ovaj format i zabavan jer ti daje psiholoski uvid u prosecnog stanovnika ove zemlje i taj profil je jako los.
A ti bi da neko napiše u kakvom ćumezu živi da bi mu reko...šta
Ne znam. Na Fejsbuku imam puno prijatelja koje poznajem lično i niko ne sanja američki san. Isto je i na Tviteru, na Instagramu.
Možda je tako i zbog mojih godina i zbog godina prijatelja, poznanika..
Ne znam gde je moja sestričina, verovatno samo na Instagramu i TikToku i nisam bila u prilici da vidim šta ona i njeni vršnjaci postavljaju-mislim na fotografije.
Толико много садржаја има ван тих потфорума, само их заобиђи.Ovde dođem kad mi je potrebno da skrenem misli sa nekih drugih stvari.
Ima previše politike i crne hronike i to mi se ne sviđa. Na drugim društvenim mrežama mogu da podesim sadržaje.
Iskaču teme - gore, desno, na novim temama... Ne može se to nikako isključiti.Толико много садржаја има ван тих потфорума, само их заобиђи.
Их, искачу и мени, уђем у Популарно, тамо фино пише где је тема и само хоп, скролујем даљеIskaču teme - gore, desno, na novim temama... Ne može se to nikako isključiti.
Pa dobro, Ljubinka, Al opet si tu
Ja nisam nameravao da izostaj m, Al k g aposao i slobodno vreme koje sam pametno koristio.
Sad je neko prelazno vreme kratkog daha..