Da li vam je Krstarica bolja od drustvenih mreza?

Мени јесте.
Свратим свуда помало, али само овде има те присности иако се не знамо.
Фејсбук немам, додуше, али на мрежама нема разговора, тема, неко нешто окачи, буде неколико коментара и крај.

Толико година овде пишемо, знамо породице, кућне љубимце, комшилук, свекрве, лепе и ружне догађаје...тога на Твитеру нема, на Инстаграму и Тик Току нарочито.

Kako to mislis,opasnija? Slazem se sa tobom,mene su upozorili na to vec nekoliko puta da previse otkrivam o sebi I da to ne cinim.koja su tvoja iskustva sto se tice opasnosti?
Možeš lako preći granicu koja se zove "Neću ništa o privatnom životu". Ja lično se pazim koliko god mogu da ono što pišem na Krstarici, na Krstarici I ostane, tj. da ne mešam privatni život i Krstaricu. Ne želim da ako bi prešao tu granicu, da imam osećaj kako mi neki ljudi narušavaju privatnost i mir.

Možeš lako preći granicu koja se zove "Neću ništa o privatnom životu". Ja lično se pazim koliko god mogu da ono što pišem na Krstarici, na Krstarici I ostane, tj. da ne mešam privatni život i Krstaricu. Ne želim da ako bi prešao tu granicu, da imam osećaj kako mi neki ljudi narušavaju privatnost i mir.
Meni je Krstarica uvek bila neka vrsta oduska.Nick prvi mi je bio Raisa ali to je bilo pre mnogo godina.Od onda sam otvorila novi I sve neki novi ljudi,nema vise starih likova.A I mislim da se mog nicka niko ni ne seca.

Postoji granica sigurno.

Cesto razmisljam da ugasim sve drustvene mreze , a od ove godine jos vise...

Treba mi mesindzer i to je to...

Ovde volim jer nema rodbine i nema okoline i prijatelja da mi spijuniraju komentare...

Ne secam se kad sam upao ovde ali ima 10 i vise godina i dosta toga se promenilo pa cak i stav i mentalitet foruma.

Oduvek sam bio medju mladjima ovde i sad vidim da vise ima starijih...

Nisam nikad stekao prijateljstvo ovde i novo poznanstvo a bilo je nekih kratkih dopisivanja...

Smatram vec da sam dugo ovde ali nekako jos uvek neprimetan ili samo tako mislim...

Kad sam bila Raisa sve je drugacije.Nisam bila aktivna vec jako dugo,sigurno ima nekih pa,9 godina,10. Dosta toga se promenilo.

Kao Raisa bila si ovde pre dve godine.

Cesto razmisljam da ugasim sve drustvene mreze , a od ove godine jos vise...

Treba mi mesindzer i to je to...

Ovde volim jer nema rodbine i nema okoline i prijatelja da mi spijuniraju komentare...

Ne secam se kad sam upao ovde ali ima 10 i vise godina i dosta toga se promenilo pa cak i stav i mentalitet foruma.

Oduvek sam bio medju mladjima ovde i sad vidim da vise ima starijih...

Nisam nikad stekao prijateljstvo ovde i novo poznanstvo a bilo je nekih kratkih dopisivanja...

Smatram vec da sam dugo ovde ali nekako jos uvek neprimetan ili samo tako mislim...

Nisi neprimetan. 🙂 Mislim da nisam jedina koja ti je ovde čestitala rođendan.

Volim Tviter, volim blog, volim i ovaj forum.

Čini mi se da ovde provodim dosta vremena, tako da ne stižem da pišem na blogu.

Hvala 🙂

15 godina ovde boravim 🙂

Twitter imam i ja i sad idem tamo umesto fejsa i instagrama...
Te dve mreze izbegavam godinu ipo dana koliko mogu, sve manje i manje otvaram tj posetim...Treba mi samo zbog poruka i eventualno zbog nekih eventa za muzicke dogadjaje, kampova i nekad kad bih svirao ili objavio novi cover ili pesmu na mom YouTube kanalu.

Nekako su mi te mreze toksicne i pune izliva ega tj uzdizanje gde svi danas sebe izjednacavaju da zive americki holivudski san iako su daleko vecina od toga.

gde svi danas sebe izjednacavaju da zive americki holivudski san iako su daleko vecina od toga.

Ne znam. Na Fejsbuku imam puno prijatelja koje poznajem lično i niko ne sanja američki san. Isto je i na Tviteru, na Instagramu.

Možda je tako i zbog mojih godina i zbog godina prijatelja, poznanika..

Ne znam gde je moja sestričina, verovatno samo na Instagramu i TikToku i nisam bila u prilici da vidim šta ona i njeni vršnjaci postavljaju-mislim na fotografije.

Onda pardon.Pre tih dve sam dugo bila odustna-ako se dobro sećam par godina je bilo.

Ima ovde divnih ljudi-primecujem da ima dosta novih ljudi koji su pravo osveženje.

Meni licno odgovara ovaj format.
nemam drustvene mreze i ne nameravam.
Ovde imam neke teme koje me interesuju.
Povremeno ponegde i napisem nesto.
Da, promenilo se dosta...
ali i mi smo se promenili.
Davno je bilo kad sam dosao...
mnogo toga se deslio, uglavnom losseg.
Ali ovde sam sreo nelke fantastiiccne ljude oba pola.
Vredelo je sve ove godine dolaziti.

Drustvene mreze su dosta kulturnije jer se to tamo koristi uglavnom za prikazivanje najbolje slike sebe, ali su ljudi dosta kulturniji, osim na tviteru, ali to i nemam jer mi je debilna stvar.

Ovde je situacija losa jer svako moze da prica o svemu. Npr, osoba koja nema nigde nikog ce ti davati savete o ljubavi, tip koji nije cuo u zivotu ispaljen metak ce ti pricati o ratu, ljudi koji zive po cumezima ce ti pricati o parama i slicno. Da uz avatar stoji i biografija o ljudima ovde, pola ljudi ne bi imalo o cemu da prica. Zato mi je ovaj format i zabavan jer ti daje psiholoski uvid u prosecnog stanovnika ove zemlje i taj profil je jako los.

Back