RainbowWoman
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni.Meni jeste.
Kako to mislis,opasnija? Slazem se sa tobom,mene su upozorili na to vec nekoliko puta da previse otkrivam o sebi I da to ne cinim.koja su tvoja iskustva sto se tice opasnosti?Meni jeste, mada može biti opasnija od društvenih mreža.
Možeš lako preći granicu koja se zove "Neću ništa o privatnom životu". Ja lično se pazim koliko god mogu da ono što pišem na Krstarici, na Krstarici I ostane, tj. da ne mešam privatni život i Krstaricu. Ne želim da ako bi prešao tu granicu, da imam osećaj kako mi neki ljudi narušavaju privatnost i mir.Kako to mislis,opasnija? Slazem se sa tobom,mene su upozorili na to vec nekoliko puta da previse otkrivam o sebi I da to ne cinim.koja su tvoja iskustva sto se tice opasnosti?
Meni je Krstarica uvek bila neka vrsta oduska.Nick prvi mi je bio Raisa ali to je bilo pre mnogo godina.Od onda sam otvorila novi I sve neki novi ljudi,nema vise starih likova.A I mislim da se mog nicka niko ni ne seca.Možeš lako preći granicu koja se zove "Neću ništa o privatnom životu". Ja lično se pazim koliko god mogu da ono što pišem na Krstarici, na Krstarici I ostane, tj. da ne mešam privatni život i Krstaricu. Ne želim da ako bi prešao tu granicu, da imam osećaj kako mi neki ljudi narušavaju privatnost i mir.
Postoji granica sigurno.Možeš lako preći granicu koja se zove "Neću ništa o privatnom životu". Ja lično se pazim koliko god mogu da ono što pišem na Krstarici, na Krstarici I ostane, tj. da ne mešam privatni život i Krstaricu. Ne želim da ako bi prešao tu granicu, da imam osećaj kako mi neki ljudi narušavaju privatnost i mir.
Kad sam bila Raisa sve je drugacije.Nisam bila aktivna vec jako dugo,sigurno ima nekih pa,9 godina,10. Dosta toga se promenilo.
Cesto razmisljam da ugasim sve drustvene mreze , a od ove godine jos vise...
Treba mi mesindzer i to je to...
Ovde volim jer nema rodbine i nema okoline i prijatelja da mi spijuniraju komentare...
Ne secam se kad sam upao ovde ali ima 10 i vise godina i dosta toga se promenilo pa cak i stav i mentalitet foruma.
Oduvek sam bio medju mladjima ovde i sad vidim da vise ima starijih...
Nisam nikad stekao prijateljstvo ovde i novo poznanstvo a bilo je nekih kratkih dopisivanja...
Smatram vec da sam dugo ovde ali nekako jos uvek neprimetan ili samo tako mislim...
Kao Raisa bila si ovde pre dve godine.
Nisi neprimetan.Mislim da nisam jedina koja ti je ovde čestitala rođendan.
Volim Tviter, volim blog, volim i ovaj forum.
Čini mi se da ovde provodim dosta vremena, tako da ne stižem da pišem na blogu.
gde svi danas sebe izjednacavaju da zive americki holivudski san iako su daleko vecina od toga.
Onda pardon.Pre tih dve sam dugo bila odustna-ako se dobro sećam par godina je bilo.Kao Raisa bila si ovde pre dve godine.
Nisi neprimetan.Mislim da nisam jedina koja ti je ovde čestitala rođendan.
Volim Tviter, volim blog, volim i ovaj forum.
Čini mi se da ovde provodim dosta vremena, tako da ne stižem da pišem na blogu.