- Poruka
- 12.559
a to da, ovi shiptari, hrvati, sektashi, gejevi i ovi ostali extremi..ako nisu placeni onda su mentalno retardirani shto je josh gore.
Zaboravio si nas, narkomane.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to da, ovi shiptari, hrvati, sektashi, gejevi i ovi ostali extremi..ako nisu placeni onda su mentalno retardirani shto je josh gore.
Naravno. Plaćaju me Querria, LDP, GSS, DHSS, LSV, NS, SNS, SRS, SPS, DSS, DS, G17, Laburistička partija (u nastajanju), NKPJ, Labris, Gradsko zelenilo, Gradska čistoća, Teletabisi, Savez samostalnih sindikata, Udruženje taksista grada Beograda, Železnice Srbije, ORCA, braća Karić, mesara Matijević, Zoološki vrt, Savez studenata Šumarskog fakulteta, Milka Canić, Pokret socijalista, udruženje prognanih sa Kosova, udruženje Kineza iz bloka 70, Ruška Jakić, Miroslav Lazanski, Isidora Bjelica i Jovanka Broz.
Nadam se da je autor teme zadovoljan odgovorom i da više neće postavljati glupe teme![]()
E nije fer, imas najvise sponzora.Naravno. Plaćaju me Querria, LDP, GSS, DHSS, LSV, NS, SNS, SRS, SPS, DSS, DS, G17, Laburistička partija (u nastajanju), NKPJ, Labris, Gradsko zelenilo, Gradska čistoća, Teletabisi, Savez samostalnih sindikata, Udruženje taksista grada Beograda, Železnice Srbije, ORCA, braća Karić, mesara Matijević, Zoološki vrt, Savez studenata Šumarskog fakulteta, Milka Canić, Pokret socijalista, udruženje prognanih sa Kosova, udruženje Kineza iz bloka 70, Ruška Jakić, Miroslav Lazanski, Isidora Bjelica i Jovanka Broz.
Nadam se da je autor teme zadovoljan odgovorom i da više neće postavljati glupe teme![]()
E nije fer, imas najvise sponzora.![]()
Snašla seA nije ni to sve
Da dodam i ostale sponzore : rodbina Vjerice Radete (11. koleno), frizer Lidije Vukićević - specijalista za trajnu koja se održava 25 godina, Era Ojdanić, Peđa D Boy i njegov brat blizanac Karla del Ponte, mama Nataše Jovanović, ćale Novaka Đokovića, Ivana Žigon, Šiptari, Hrvati i Sudanci.
Biraj svoje sponzore dok ih ne zauzmu![]()
Pa sve si uzela ti, koga ja sad da nadjem.
![]()
Nisam mislio da su placeni od Krste, vec odredjenih centara moci.
Ha setila sam seOtkud znam. Sašu Popovića, npr.![]()
Ha setila sam se![]()
Ne mogu da odajem, oteces mi sponzora.Koga?
P.S. Imaš i SPCposebno Pahomijevu eparhiju.
Ne mogu da odajem, oteces mi sponzora.![]()