Da li vam je bitno kako je muskarac stekao uspeh

Luciferko:
Razumem da dovojke vole uspesne muskarce, koji su nesto napravili u zivotu , pogotovu mladje.

Ja imam pitanje da li vam je vazno na koji nacin je taj uspeh stecen? Da li radom, trudim, pljackom, prevarom.
Dobro, drago mi je da si otvorio novu temu da se na onoj prethodnoj ne brkaju pojmovi :wink:
Sad ću da ti odgovorim na to.

Iskreno, ne znam da li mi je važno :?
Nisam imala još ni jednog mladog lopova, mafijaša ili tatinog sinčića. Ne zbog načina na koji su došli do para, nego jednostavno zato što mi ne odgovara njihov način razmišljanja, komunikacije, njihova skala vrednosti...

Moj momak je trenutno poprilično uspešan. Kad smo počeli da se zabavljamo, bio je prosečan - znači radio je, za manje-više prosečnu platu. U međuvremenu je otvorio svoju firmu, počeo da radi pun gas; i po 15 sati dnevno, i subotom i nedeljom :( . Dosta toga je postigao za kratko vreme, bez dinara ukradenog ili dobijenog. Jako sam ponosna na njega :D .
Nadam se da će uskoro da malo smanji tempo, odnosno da neće biti potrebe za tolikim tempom; jer je stalno premoren :( Kad dođe taj trenutak da neće morati više toliko da radi, a da će odlično zarađivati zbog onoga šta je uložio (uložio je sebe celog; svoje vreme, svoja leđa, rizik da će meni smetati što toliko vremena provodi van kuće...) - to je to! To je uspeh.
Volela sam ga i pre toga, kažem - tada smo i počeli da se zabavljamo; znala sam da je vredan i da je sposoban. Baš ovolika sposobnost je i mene lično iznenadila.
Uspeo je zato što je bio siguran u sebe. Krenuo je od nule, bukvalno nule.
Da je sedeo i kukao na stanje u državi, devojke-drolje i sve ostalo - ne bi imao ni mene, ni poslovni uspeh. U tome je poenta!

mackica ns:
Luciferko:
Razumem da dovojke vole uspesne muskarce, koji su nesto napravili u zivotu , pogotovu mladje.

Ja imam pitanje da li vam je vazno na koji nacin je taj uspeh stecen? Da li radom, trudim, pljackom, prevarom.
Dobro, drago mi je da si otvorio novu temu da se na onoj prethodnoj ne brkaju pojmovi :wink:
Sad ću da ti odgovorim na to.

Iskreno, ne znam da li mi je važno :?
Nisam imala još ni jednog mladog lopova, mafijaša ili tatinog sinčića. Ne zbog načina na koji su došli do para, nego jednostavno zato što mi ne odgovara njihov način razmišljanja, komunikacije, njihova skala vrednosti...

Moj momak je trenutno poprilično uspešan. Kad smo počeli da se zabavljamo, bio je prosečan - znači radio je, za manje-više prosečnu platu. U međuvremenu je otvorio svoju firmu, počeo da radi pun gas; i po 15 sati dnevno, i subotom i nedeljom :( . Dosta toga je postigao za kratko vreme, bez dinara ukradenog ili dobijenog. Jako sam ponosna na njega :D .
Nadam se da će uskoro da malo smanji tempo, odnosno da neće biti potrebe za tolikim tempom; jer je stalno premoren :( Kad dođe taj trenutak da neće morati više toliko da radi, a da će odlično zarađivati zbog onoga šta je uložio (uložio je sebe celog; svoje vreme, svoja leđa, rizik da će meni smetati što toliko vremena provodi van kuće...) - to je to! To je uspeh.
Volela sam ga i pre toga, kažem - tada smo i počeli da se zabavljamo; znala sam da je vredan i da je sposoban. Baš ovolika sposobnost je i mene lično iznenadila.
Uspeo je zato što je bio siguran u sebe. Krenuo je od nule, bukvalno nule.
Da je sedeo i kukao na stanje u državi, devojke-drolje i sve ostalo - ne bi imao ni mene, ni poslovni uspeh. U tome je poenta!

Taj tvoj ne moze da se po parama meri sa tatinim sinovima nikako. :D

Luciferko:
Taj tvoj ne moze da se po parama meri sa tatinim sinovima nikako. :D
Pa, naravno da ne može...
Tvoj problem je što nikako da shvatiš poentu, već na drugoj temi.
TI si jedini koji misliš da je potrebno baš toooliiikooo para da bi se smuvala devojka, i da je jedino 'uspeh' ako imaš istu količinu.

Mani se gluposti, probudi se i uradi nešto umesto što svaljuješ krivicu za sopstvene neuspehe na lopove i qrve... Yebiga, oni su svi i oko nas - isto toliko koliko i oko tebe - pa ipak nalazimo NAŠA zadovoljstva i lepote, koja su verujem i veća sreća nego njima njihove pare :wink:

Luciferko:

Naravno da je vazno. Pa taj nacin govori i o tome kakav je taj neko kao osoba. A sigurno ne bih bila s nekim ko pljacka, krade, ubija.
Ja se drzim ove strane zakona, pa prema tome biram i muskarce. Najvise volim kad nas dvoje zajedno postignemo uspeh i steknemo ono sto imamo, sto smo u krajnjem slucaju i postigli. 8)

Pa naravno da je bitno! Uspesan muskarac nije onaj kome je tata otvorio firmu ili onaj sto je nesto "stvorio" preko noci! Uspeh se meri ulozenim trudom i cistim rukama, i, moze neko da prevrce ocima i da me pljuje zbog ovoga sto cu reci, ali s takvim likovima nikada ne bih bila. A mogla sam. Drazi mi je moj momak koji se iskljucivo na sebe oslanja i za svaki dinar moze da kaze da je iskljucivo njegov, nego neki iza kojeg za sve stoje roditelji, kradje, ma nebitno... ukratko, dzaba novac ako nije tvoj, jer nije stecen tvojom zaslugom. Pre cu za nekoga ko ima malo ili ne previse novca, a sam ga je zaradio, reci da je uspesan, nego za nekoga ko ima mnogo, ali ko zna kako je do njega dosao. Uuu, kad smo tu, da iskoristim priliku da napljujem sve tipove koji izlaze u grad tatinim kolima i izigravaju kojekakve smekere u svojim krpicama, a kod kuce ni namestaj nemaju! Neke od takvih licno poznajem.

*probala sam lopova.frajer do yaya.lep,doteran....ali nepismen.STVARNO.
razgovori su bili ko je koga zayebo za šta i ko je koga orobio....
naravno priče o robiji su kao nama majkama o porođaju :roll:
*probala sam biznismena.
imao 2 rolexa.nekolko mobilnih u ono vreme,kada je to bilo jako skupo...
lepuškast.pije flašu viskija.(ne pije,tek da se nađe na stolu :roll: )
pomešao me sa nekom blajhanom glupačicom,pa mislio da je dovoljno da mi se obrati sa mačkice :roll:
*probala pisca...izdao 2 romana....crnogorac.pun sebe ne vidi dalje od sebe,a keva mu daje za cigare :roll: i on ima mobilni u ono vreme,a žicka od mene za benzin,koji smo kupovali u flaši koka kole :roll:
*probala tatinog sina,kako ste to formulisale....bitno je da on ima,a da si ti dobila premiju što si sa njim! i ako sam radila i odlično zarađivala,kada god je mogao dao mi je do znanja,da on ne mora da se znoji za te bedne pare :roll:
bilo je tu još raznik likova i frikova...mogu roman da napišem...moji memoari bi bili best seller,verujte...
i tako sam upoznala ovog mog dizajnera,kompjuteraša...slatkiša ....
kada mi se osmehnuo,i video samo mene,ne i moje novce,garderobu ili auto...
znala sam da je to to.
te se udadoh za tipa koji poštenim radom zarađuje...nisam ni sekund razmišljala!
dakle,posle ovolikog iskustva...ja znam da je i te kako važno od akle mu novac!
važno je da ga ima.ali i način na koji došao do njega.

xpajamacax:
*probala sam lopova.frajer do yaya.lep,doteran....ali nepismen.STVARNO.
razgovori su bili ko je koga zayebo za šta i ko je koga orobio....
naravno priče o robiji su kao nama majkama o porođaju :roll:
*probala sam biznismena.
imao 2 rolexa.nekolko mobilnih u ono vreme,kada je to bilo jako skupo...
lepuškast.pije flašu viskija.(ne pije,tek da se nađe na stolu :roll: )
pomešao me sa nekom blajhanom glupačicom,pa mislio da je dovoljno da mi se obrati sa mačkice :roll:
*probala pisca...izdao 2 romana....crnogorac.pun sebe ne vidi dalje od sebe,a keva mu daje za cigare :roll: i on ima mobilni u ono vreme,a žicka od mene za benzin,koji smo kupovali u flaši koka kole :roll:
*probala tatinog sina,kako ste to formulisale....bitno je da on ima,a da si ti dobila premiju što si sa njim! i ako sam radila i odlično zarađivala,kada god je mogao dao mi je do znanja,da on ne mora da se znoji za te bedne pare :roll:
bilo je tu još raznik likova i frikova...mogu roman da napišem...moji memoari bi bili best seller,verujte...
i tako sam upoznala ovog mog dizajnera,kompjuteraša...slatkiša ....
kada mi se osmehnuo,i video samo mene,ne i moje novce,garderobu ili auto...
znala sam da je to to.
te se udadoh za tipa koji poštenim radom zarađuje...nisam ni sekund razmišljala!
dakle,posle ovolikog iskustva...ja znam da je i te kako važno od akle mu novac!
važno je da ga ima.ali i način na koji došao do njega.

a koji je najviše hrkao? :lol:

Ja samo da se ubacim sa malim pitanjem...
Ako su nekome roditelji bogati; ne mafijaši - samo su ljudi radili ceo život da bi svom detetu imali šta da priušte i ostave.
Jel' neophopdno da on odbije sve to, i počne sam od nule da ne bi dobio etiketu tatinog sinčića; ili je moguće da normalno nastavi njihov posao (ima sreće što mu je lakše)?
Naravno, pod uslovom da se normalno ponaša, i u svemu tome svako jutro ide na taj posao (koji je igrom slučaja tatina, a njegova buduća firma).

mackica ns:
Ja samo da se ubacim sa malim pitanjem...
Ako su nekome roditelji bogati; ne mafijaši - samo su ljudi radili ceo život da bi svom detetu imali šta da priušte i ostave.
Jel' neophopdno da on odbije sve to, i počne sam od nule da ne bi dobio etiketu tatinog sinčića; ili je moguće da normalno nastavi njihov posao (ima sreće što mu je lakše)?
Naravno, pod uslovom da se normalno ponaša, i u svemu tome svako jutro ide na taj posao (koji je igrom slučaja tatina, a njegova buduća firma).

Takvi su najbolji :wink:

mackica ns:
Ima srece sto mu je lakse i ne treba da dobije etiketu tatinog sina. Ja imam jednog takvog drugara, i ne samo da ide stopama svojih roditelja sada dok studira, vec je i u srednjoj odskakao od muskog dela razreda (nije ga bilo blam :roll: sto ima dobre ocene). E, to se ceni :!:

Patak,je l' ti to iz nekog licnog iskustva? :roll: :? :lol:

sto se tice topic-a:naravno da je bitan NACIN na koji je neko uspeo,cak je mnogo bitniji od samog uspeha! uvek sam pre za nekog tipa koji pokazuje ambiciju,vredan je i posten...taj ce ostvariti uspeh kad-tad...materijalan ili ne,to nije ni bitno!a i zavisi od vrste posla kojim se doticni bavi! njegov uspeh treba da mi bude bitan samo toliko sto cu se pored uspesnog i ja osecati bolje jer ce me to podsticati da radim na sebi i sto ce nam veza biti rasterecenija od silnih frustracija koju nosi dokonost,od neodgovornosti,besciljnosti...blah...
ma,ustvari...mackica je sve najbolje rekla vec,nema tu sta da se doda! 8)

peach:
Patak,je l' ti to iz nekog licnog iskustva? :roll: :? :lol:

sto se tice topic-a:naravno da je bitan NACIN na koji je neko uspeo,cak je mnogo bitniji od samog uspeha! uvek sam pre za nekog tipa koji pokazuje ambiciju,vredan je i posten...taj ce ostvariti uspeh kad-tad...materijalan ili ne,to nije ni bitno!a i zavisi od vrste posla kojim se doticni bavi! njegov uspeh treba da mi bude bitan samo toliko sto cu se pored uspesnog i ja osecati bolje jer ce me to podsticati da radim na sebi i sto ce nam veza biti rasterecenija od silnih frustracija koju nosi dokonost,od neodgovornosti,besciljnosti...blah...
ma,ustvari...mackica je sve najbolje rekla vec,nema tu sta da se doda! 8)

Ovo je nekad bilo tačno , danas nije , ako ti nije jasno pogledaj temu premisologija na filozofiji...
PRema tome dobar i inteligentan ne znači da će biti uspešan.....a ako ne bude, onda ćeš ti da ga huškaš da se promeni , da uči od drugih i da ga na kraju oblikuješ (ako uspeš) da bude onakav kao komšija pera....

Back