jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
svi moji prijatelji slusaju drugaciju muziku od mene.najgore je kad uzmem neciji mob da pustim neku mjuzu i nadjem cecu daru bubamaru i kompaniju :shock:
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dr:Uostalom valjda je poenta da imas raznolike prijatelje da bi se tvoj muzicki ukus razvijao u nekom pravcu a ne da ostanes zatucan u ono sto slusas sad ....
Potpuno je neophodno imati raznolike ljude pored sebe...to je ona stvar koja nas razlikuje od glupih zveri...
difrent from others...:pa ako si ti turbometal folker ne znaci da su svi takvi
sigurno da bi te primili u neko drustvo ulizujuci im se slusas narodnjake i vices "ja volim miru skoric"
jbg kome trebas kad te je cak i majka odbacila...siroti i sik![]()
CobRa-SiC-:Paaa sad... Neznam kakoe kod vas... al moguda predpostavim... Al, kod nasje pojam čoveka mnooogo širi pojam od slušanja ove il one muzike......
Dr:jeli Difrent from others da te pitam ...
Predopostavljam da imas najboljeg druga ili drugaricu ili oba...
Sad zamisli da on ili ona krene da slusa narodnjake...sta sec uraditi?
manjina terorise vecinuBrOkeN_IllUsIoN:.......kod mene svi slushaju narodnjakeeee:
:
uskoro cu da padnem pod uticaj vecine)
![]()
ArcticA:Ne daj se....!!!odupri seeeeeeee......!!!!:-)
jecawaste:manjina terorise vecinu
ne slusam RN a li ova je dobra![]()
Jbt,ko o cemu ti o drugu,i posle mi nesto pricas,ma daj,znam ja tebe...Ej kad sam vetj ovde kad se gledamoMadonnaGirl:Nije bitno,ali samim tim sto neko slusa odredjenu vrstu muzike moze se zakljuciti kakvog je karaktera...A ja se ne druzim sa onima ciji mi karakteri ne odgovaraju...Moj najbolji drug slusa potpuno istu muziku kao ja,ali mi o njoj razgovaramo jedva 10% vremena,tako da je ona nebitni faktor u pravom prijateljstvu...