Bože kako ti poznaješ žene. Evo zapanjena sam i zaljubila sam se.
ja sam u tebe zaljubljen jos od pre 3 godine kad sam cuo kako si pametna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože kako ti poznaješ žene. Evo zapanjena sam i zaljubila sam se.
da li ste znali za ovo, anonimusi ruse ceo internet http://intouch.iz.rs/news.php?id=160
Ja sam mišljenja da je baš najveći problem u glavi. Jer, kao što rekoh, nije tema o tome šta mi mislimo o drugima nego kako da bolje razumemo sami sebe. Zato nisam postavila pitanje "koliko vam smeta ta i ta osobina...", da naglasim još jednom. Nemam ništa protiv da ti otvoriš takvu, eto, temu. Ovde ona postiže kontraefekat: opet se fokusiramo na "glupe individue koje greše" umesto da pogledamo sami sebe.
Opet smo mi najpametniji.
Opet smo mi tate.
I mi vidimo gde drugi greše.
Ali ne daj bože da drugi vide gde mi grešimo. Ili da to pokušamo sami da prihvatimo.....
Stvar koju često primetim kod ljudi. Posmatrajući druge, lako uočavamo osobine koje nam ne prijaju kod njih, kad ih skupimo u određen broj automatski formiramo šablon-osobinu koja nam se gadi i, naravno, mi je nemamojer je loša i gadi nam se.
Ipak, malo ljudi zaista dobro razmisli da li ima ili nema određenu osobinu. Mnogo puta sam primetila da ljudi pikiraju osobinu koja je zapravo dominantna kod njih i da druge ljude osuđuju za istu. Uz dodatak kako oni "nikad ne bi tako" naravno..... ne mislim da lažu nego da bi se jako smorili kada bi shvatili da oni zapravo jesu takvi. Kada bi pogledali sebe iz drugog ugla. Tuđim očima.
Pitanje je u naslovu...
Ja sam mišljenja da je baš najveći problem u glavi. Jer, kao što rekoh, nije tema o tome šta mi mislimo o drugima nego kako da bolje razumemo sami sebe. Zato nisam postavila pitanje "koliko vam smeta ta i ta osobina...", da naglasim još jednom. Nemam ništa protiv da ti otvoriš takvu, eto, temu. Ovde ona postiže kontraefekat: opet se fokusiramo na "glupe individue koje greše" umesto da pogledamo sami sebe.
Opet smo mi najpametniji.
Opet smo mi tate.
I mi vidimo gde drugi greše.
Ali ne daj bože da drugi vide gde mi grešimo. Ili da to pokušamo sami da prihvatimo.....
hirajgo muva ko stigne, a ona se zali kako je nece.![]()
Da imam odgovor, ne bih pitala "vas". A sve ostalo "MI" s jedne i "TI, LEXA" s druge strane, ćemo podvesti pod tvoju manipulaciju, nešto slično onoj priči o devojci prisutnoj u postu. Niko, očigledno, nije savršen. Ako ti kažem da si to napisao da bi sam sebi dodao na važnosti, da li bi bio u stanju to da prihvatiš?Mi ovde nismo pominjali konkretne osobe. Sve jedno je na kraju da li pricamo o sebi, ili nekom drugom. Nismo ovde mi licno bitni, vec predstavljamo nasa razmisljanja. Pisuci o ljudima, posredno vec pisemo i o sebi samima, jer smo i sami ljudska bica. Naravno da je lakse videti u drugima cak i pojekcije koje mozda sami cinimo. Ali videci odredjene pojave u drugima, lakse mozemo sahvatiti da slican slucaj moze da bude i sa nama. Takodje, ako recimo pricamo o zlobi, gluposti ili ruznoci, da li to znaci da smo svi izrazito zli, glupi i ruzni, iako mozda jesmo sve to pomalo, i da treba da se pretvaramo da ne postoje izraziti primeri takvih pojava? Ako neko vidi nesto lose u drugome, ne znaci obavezno da je u pitanju projekciji. A uvek mozemo da se pozabavimo i nekim konkretnim cinjenicama.
Najzad, ne razumem sta ti tacno hoces, Lexa. Zelis ovom temom da resis licni problem sa nekim od forumasa? Da se pojedinacni clanovi izjasne kao oni koji ne razlikuju ono sto svarno jesu od onoga sto bi zeleli da budu, i u tom smislu ponabrajaju konkretne stavke?
Zasto pitas nas? Jesi li odgovorila na temu da li i koliko razlikujes ono sto jesi od onoga sto zelis da budes?
Navela bih jedan krajnje banalan primer, ali tako lep za temu. Da ne bude da ne pričam baš ni o čemu. Uzimam mojrin deo posta za uvodmislim da moze svako zdrav da sagleda sebe realno, ali ne verujem da puno ljudi zeli tako nesto, jer je neugodno a korist nije ocigledna.