dess
Poznat
- Poruka
- 7.252
napisala sam ti iznad nisi video
jeste ruzan mi je...
meni je bitan celokupan utisak o nekome a ne samo pojava...
ima ruznih sarmantnih muskaraca i lepih kretena ...
znaci bitna je duhovna lepota![]()
evo, sad vidio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napisala sam ti iznad nisi video
jeste ruzan mi je...
meni je bitan celokupan utisak o nekome a ne samo pojava...
ima ruznih sarmantnih muskaraca i lepih kretena ...
znaci bitna je duhovna lepota![]()
pa besmrtna je sva neka elitna
Al` ni pola k`o ja![]()

Samo gledam šta ko piše ovde...pa besmrtna je sva neka elitna
Al` ni pola k`o ja![]()
hvala besmrtna
da, ljudi i ljepotu, kao i sve ostalo, posmatraju isključivo svojim očimaljepota je potpuno subjektivna, i u tom kontekstu sam i pisao tekst
moje pitanje, zpravo, odnosilo se na to šta da radimo sa onom osobom koja nam je (nama lično) ogavna (drugima je možda prelijepa, to nije sad od značaja). Da li da joj to stavimo jasno do znanja (jer teško je primorati svoju prirodu da se fino ponaša prema nekome ko joj ne odgovara nikako) ili da se pretvaramo, pa je upravo onda i "ubijemo" tim licemjerjem?
![]()
u cemu![]()

Odličan postnevolje teskoce i problemi razvijaju mozak..odnosno razmisljanje..jerbo prisiljavaju coveka koji nije eto..lep da se dovija..te tako stice vijuge..
coveku treba razlog da bilo sta razvije..a ruzni ljudi imaju jacu potrebu da nadoknade svoj fizicki "nedostatak" razvojem licnosti..a posto se jelte lepota ceni..ruzni imaju jak motiv da razvijaju sebe..
fora je u frustraciji..o kojoj postoje iskljucivo losa i negativna misljenja ali frustracija ima jak motivacioni efekat i veliku kolicinu energije u sebi..
al sta znaa jaaa![]()

Biti: ljubazan, fin i kulturan nekada zahteva licemerje.
Napisah negde da je lepota oduvek bila bitna.
imam svoje brdo u Banjoj Lucihodam njime, istina, kao još nekoliko stotina ljudi dnevno, ali ja ga BAŠ doživljavam
i onda razmišljam, čovječe, šest milijardi ljudi, a sem ovih par stotina kretena i mene niko drugi ne hodi ovako značajnim brdom
a dalje, ni ovih par stotina ne razmišlja o tome na taj način, što me čini univerzalno, da ne kažem opšteznačajnim
![]()

Biti: ljubazan, fin i kulturan nekada zahteva licemerje.
Napisah negde da je lepota oduvek bila bitna.
nevolje teskoce i problemi razvijaju mozak..odnosno razmisljanje..jerbo prisiljavaju coveka koji nije eto..lep da se dovija..te tako stice vijuge..
coveku treba razlog da bilo sta razvije..a ruzni ljudi imaju jacu potrebu da nadoknade svoj fizicki "nedostatak" razvojem licnosti..a posto se jelte lepota ceni..ruzni imaju jak motiv da razvijaju sebe..
fora je u frustraciji..o kojoj postoje iskljucivo losa i negativna misljenja ali frustracija ima jak motivacioni efekat i veliku kolicinu energije u sebi..
al sta znaa jaaa![]()

Nije to teško,samo za ladne liberalne arogancije je bilo kakvo ''pružanje ruke'' ako se ne plaća veliki problemSamo jedna od sposobnosti duhovnog coveka![]()

znaci brdjanin a
malos shale nije na odmet![]()

Onda ne znas sta znaci biti ljubazan kulturan i fin![]()
Ako ti je neko ruzan, neces mu reci da je ruzan, jer bi to bilo nekulturno, a to je licemerno.
Ako primas nezeljene goste u kucu ili gazdu kome placas kiriju, pa ih jos posluzis i kaficom, a nije ti do toga, to je licemerno.
Svet bazira na takvim odnosima, uglavnom, a mali je broj iskrenih ljudi.
Ako ti je neko ruzan, neces mu reci da je ruzan, jer bi to bilo nekulturno, a to je licemerno.
Ako primas nezeljene goste u kucu ili gazdu kome placas kiriju, pa ih jos posluzis i kaficom, a nije ti do toga, to je licemerno.
Svet bazira na takvim odnosima, uglavnom, a mali je broj iskrenih ljudi.

zaboravljas da sam ja besmrtna![]()