divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
Sve više mi se sviđate što ste mi iskreniji,......ovde ne morate ništa glumiti,.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nazalost ali gluma je postalo deo nas i ko kaze danije folirao, ne glumio, laze ............
Budala kaze ono sto misli,pametan misli sta ce da kaze.
...dešava li ti se, nekad, da na nekim mestima (sem pozorišta i sl.), moraš, trebaš, ili hoćeš da glumiš;...a da za to imaš opravdanje, ne grize te savest, ili, smatraš svoj postupak moralnim,...?
Ne. Jer za laž nema nikada opravdanje. Sigurno je bilo situacija gde sam mozda trebala oćutati, prećutati i mnogo što šta bi u ovom mom životiću prošlo što bezbolnije ali ne i svakako kvalitetnije, jer je ipak najvazniji miran san. Za laž nikada ne može biti opravdanja, a ljudi koji imaju savest ne mogu da lažu jer znaju da je njihova savest zapravo njihov dzelat..dakle i kada bih ih mukla na to naterala pojeli bi se zivi od grize savesti pa znajuci sta bi ih cekalo, zato sebe i ne dovode u takve situacije...MOralno..širok pojam..sve ono što neće nikome nauditi, povrediti, i gde cu ja mirno spavati, smatram moralnim. Ali avaj, ne lezi vraze nismo svi pa isti i dobro je da nismo...Mnogo patim zbog laži, tudjih..i jesu me puno puta lagali i zato ne mogu da pomilsim da nekome to isto pa priredim i da lazem, jednstavno nikada jer i ovako jako pa lepo prolazim uzivotu, zamilsite sta bi bilo da još pa lazem? Tek bi onda imala haos od zivota. Ali shvatam da kada ides kroz zivot glavom kroz zid i sto na um, to na drum i tako..i ne moze lepo da prodjesš..ziv sam primer ja....jer meni glumatanje ne ide od ruke...da ide, upisala bih Akademiju dramskih umetnosti..i nazalost sve se to negde placa, zar ne? Svaka otvorenost i iskrenost ima zapravo negde svoju cenu, je li tako? Na keaju budes okarakteroisan svakako samo en kao iksren, jer iskrenost je shvacena kao napadnost, to jest napadanje, otvorenost kao sitnicavost i da se ne nabraja dalje..NI ovde ni u relanom zivotu ne glumim niti ista glumatam. TO sam sto sam. MOzda sam ovde i vise ja nego u realu. Ovde ja milsim da mi samo još ne znaju prezime, tako da ko nista ne flumi, nema cega da se boji. No, sto mi je to pa puno dobra donelo, ali ja ne umem drugacije i nije mi zao, iako sam samo patila zbog toga, to sam. A iz te kože se ne moze.
Lepo receno i u svim stavovima se slazem sa tobom.Ne. Jer za laž nema nikada opravdanje. Sigurno je bilo situacija gde sam mozda trebala oćutati, prećutati i mnogo što šta bi u ovom mom životiću prošlo što bezbolnije ali ne i svakako kvalitetnije, jer je ipak najvazniji miran san. Za laž nikada ne može biti opravdanja, a ljudi koji imaju savest ne mogu da lažu jer znaju da je njihova savest zapravo njihov dzelat..dakle i kada bih ih mukla na to naterala pojeli bi se zivi od grize savesti pa znajuci sta bi ih cekalo, zato sebe i ne dovode u takve situacije...MOralno..širok pojam..sve ono što neće nikome nauditi, povrediti, i gde cu ja mirno spavati, smatram moralnim. Ali avaj, ne lezi vraze nismo svi pa isti i dobro je da nismo...Mnogo patim zbog laži, tudjih..i jesu me puno puta lagali i zato ne mogu da pomilsim da nekome to isto pa priredim i da lazem, jednstavno nikada jer i ovako jako pa lepo prolazim uzivotu, zamilsite sta bi bilo da još pa lazem? Tek bi onda imala haos od zivota. Ali shvatam da kada ides kroz zivot glavom kroz zid i sto na um, to na drum i tako..i ne moze lepo da prodjesš..ziv sam primer ja....jer meni glumatanje ne ide od ruke...da ide, upisala bih Akademiju dramskih umetnosti..i nazalost sve se to negde placa, zar ne? Svaka otvorenost i iskrenost ima zapravo negde svoju cenu, je li tako? Na keaju budes okarakteroisan svakako samo en kao iksren, jer iskrenost je shvacena kao napadnost, to jest napadanje, otvorenost kao sitnicavost i da se ne nabraja dalje..NI ovde ni u relanom zivotu ne glumim niti ista glumatam. TO sam sto sam. MOzda sam ovde i vise ja nego u realu. Ovde ja milsim da mi samo još ne znaju prezime, tako da ko nista ne flumi, nema cega da se boji. No, sto mi je to pa puno dobra donelo, ali ja ne umem drugacije i nije mi zao, iako sam samo patila zbog toga, to sam. A iz te kože se ne moze.
...dešava li ti se, nekad, da na nekim mestima (sem pozorišta i sl.), moraš, trebaš, ili hoćeš da glumiš;...a da za to imaš opravdanje, ne grize te savest, ili, smatraš svoj postupak moralnim,...?
Počet ću da razmišljam o sopstvenom dobru....iskrenost samo stvara neprijatelje !